• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első körben itt az oldalon üzenet formájában vettem fel a kapcsolatot Nikivel, majd a mindkettőnk számára megfelelő időpont megtalálása után a jó öreg vtr-t használva jelentkeztem be.
  • Megközelítés:

    A címet megkaptam, a környék ismerős nyugtázom magamban, hogy eltévedni már nem fogok. :) Kelenföldi pályaudvar közelében jól megközelíthető helyen található a hölgyemény. Autóval érkeztem, parkolóhely mindig van és ami még fontos, hogy díjmentesen teheted le a járgányt.
  • Helyszín:

    Paneltömb sokadik emelete, szerencsére a lift jól működik. Ház előtti bejelentkezésnél Niki gondosan elmondta, hogy merre mennyi, ezt követve problémamentesen jutottam be a lakásba. Rendezett tiszta környezet, fürdőben is van minden ami kell. Nem lakást mentem venni így többet nem tudok mondani :)
  • Hirdető külseje:

    Nem nagy meglepetésre hárman vártak rám: Inci, Finci és persze Niki. Egy fekete? egyberészes ruciban bújt az ajtó mögött eme csodás lány, aki pont olyan mint a képeken. Vagyis nem, hiszen élőben sokkal szebb. Arca bájos, bőre puha, hangja dallamos ééés persze azok a csodás mellek :) Telt, kerek és feszes ikerpár. Naphosszat el lenne velük az ember.
  • Action:

    Csapó 1 és eksön... Az ágyon finom csókok közepette kezdtük meg az ismerkedést. Felfedezvén egymás testét én a melleivel voltam elfoglalva miközben ő csak incselkedett velem. Tudja húzni az ember agyát na.

    Azért csak megkegyelmezett és először csak finoman majd egyre bátrabban kezdet szopni. Azt írja szereti orálisan kényeztetni a partnerét, jelentem tudja is de még, hogy. Kezét és száját egyszerre használva dalolt a hangszeren. Partner volt mindenben ha kértem erősebben vagy gyorsabban csinálta.

    Bár kint még az őszi nyár tombolt és bent is a venti nyújtott egy kis hűvöset a fütykösre sapkát húztunk meg ne fázzon szegény. Én fekszem Niki pedig lovagolni kezd. Miközben vágtáz én felváltva hol melleit markolom hol pedig fenekébe kapaszkodom. Fordulás, majd szemből támadok. Itt már kezdenek kicsit összemosódni az emlékek de misszi után doggy aztán Niki ismét bemutatta milyen szépen beszéli a francia nyelvet. Viszonzásul bekéreckedtem lábai közé had kényeztessem én is kicsit. Láthatóan/hallhatóan nem volt ellenére a ténykedésem.

    "Kölcsön kinyír visszajár" mondtotta és újból a szájába vett. Már tudtam itt kivégzés lesz, nekem annyi és ugyan egy picit megdolgoztattam szegényt de végül ajkai között ért utól a végzet.
    Mivel egy órás volt a találkozó és ezt az időt szinte teljesen kitöltüttük az akciózással, gyors tusival és egy kis csevegéssel telt a maradék idő.
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban korrektül le van írva minden fontos. Egy extra van és én azt igénybe is vettem :) (NFVSZ) Távozás előtt letettem további sorsa: ismeretlen.
  • Összkép:

    Próbáltam szavakba önteni az élményt amit Nikivel átéltem, bár nem volt a legegyszerűbb. Semmi negatívat nem tudok mondani a randiról. Próbáltam spórolni a jelzőkkel mert szinte csak szuperlatívuszokban lehetne beszélni az meg lehet kicsit tömény lenne. :) Nagyon jól éreztem magam és feldobta a napom hátralévő részét. Örülök, hogy megismerhettem.
Happy Massage