• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lotti reagálása

    Drága deroo köszönöm a jó minősítést,örülök hogy jól érezted magad nálam és mutathattam pár újdonságot,visszavárlak
    Csók:*
    Buék:)))

  • Egyeztetés:

    Sima ügy volt. VTR-en jelentkeztem be először, de mire visszaigazolta volna még fel is hívtam. Könnyen tudtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot találni.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam a bejelentkezéskor. Így már előre volt időm felkészülni hová mennyek. XI. kerületi új lakópark. Könnyű megközelítés, ingyenes parkolás.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház. A szoba hangulatos zenével és tükörrel felszerelve. A lakás és a szoba tiszta, fürdő nagyon rendezett. Sok tusfürdő közül lehet választani. Mosdón kispohár + szájvíz kikészítve...
  • Hirdető külseje:

    Nem volt tulajdonképp zsákbamacska amit kaptam. Elég sok beszámolót elolvastam, így tudtam hogy csalódás nem érhet, de még a várakozásaimat is felülmúlta. Nekem a szőke,vékony lányok a gyengéim azért mentem hozzá. Ennek tökéletesen megfelelt. Csodaszép szőke, filigrán testű bombázó. Mégis megvan benne azonnal a barátnős érzésed.
  • Action:

    Megérkezésemkor nagyon kedvesen és közvetlenül fogadott. Így azonnal sikerült ellazulnom vele. A hálóban kaptam finom,ropogós törölközőt. Villám gyorsan letusoltam és már siettem is hozzá a szobába. Ott már csak egy bugyiban várt hívogatóan. Kérdezte, hogy mit szeretnék, hogy szeretném. Mondtam neki hogy rábízom magam. Hát igazán jó döntés volt mint utóbb kiderült. Elkezdtünk csókolózni, majd pár perc múlva elindult dél felé. Ott többféle franciás csodában részesültem. Először franciázott aztán haladt szépen lentebb.. Golyókkal is foglalkozott. Aztán jött a specialitása..Lábakat fel és elkezdődött a popsikényeztetés. :) Hát ez valami fantasztikus, ahogyan csinálja. Nem vagyok az a könnyen elmenős típus, így élveztem sokáig lenti tevékenységét. De jól bírta a strapát. Később gumihuzás és benne lehettem végre. Finom, forró, szűk punci. Ezen a téren is csillagos ötös. Több pózt próbáltunk. Igazán érzéki és élvezetes vele a szex. A végén még szerettem volna kiélvezni a franciás tudását, amire első szóra kapós volt ő is. Az órát maximálisan kihasználva a végén sikerült elmennem a szájába. Hagyott lenyugodni és finoman simogatott és puszilgatott még egy kicsit. A végén még üditővel kínált, amit elfogadtam .
  • Elszámolás:

    A telefonba megbeszéltek szerint történt minden. Egy extrát vettem igénybe amit közben megbeszéltünk. Azt gondolom érték arányban remek amit kaptam.
  • Összkép:

    Egy nagyon aranyos,csodaszép lánnyal sikerült eltöltenem egy klassz órát. Amibe megvolt a barátnő és pornós fíling is egyszerre. Igazán egyedi az az élmény amit nyújtani tud. Visszamegyek még ;)
Happy Massage