• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tina nálam nagyon régóta a Bakancslistámon szerepelt. Kislányosan búgó hangja, intelligens beszédstílusa, már az első kapcsolat felvétel alkalmával rabul ejtett, öröm volt vele beszélgetni. Pár hónappal korábban telefonon én egyszer már be is jelentkeztem hozzá, de a diskurzusunk végén kiderült, hogy még egy picit megvan neki, ezért akkor elnapoltuk azt a randinkat. Ezúttal viszont már zöld lámpát kaptam tőle és másnap, első vendégként bebocsátást nyerhettem hozzá.
  • Megközelítés:

    A IX.Boráros tér-Duna-Haller utca által határolt területrészre kell eljutnunk. Villamosok és buszok is sűrűn járnak ezen a környéken. Én a közeli fürdő utcájában találtam magamnak parkoló helyet, 600ft/óra díjazásért!
  • Helyszín:

    Egy régebben épült, több szintes, liftes, rendben tartott, téglaépítésű társasház egyik felső emeletén van a stúdió. Jól bevezetett, méltán népszerű társkereső hely működik itt már jó ideje! Tiszta és rendezett a lakás is, ahol a két munkaszobát ízlésesen, erre a célra rendezték be. Mi most a tágasabb, bal oldali kezelőben voltunk. Balra nagyméretű ízléses szekrénysor van, innen vette ki nekem a két darab, hengeresre hajtott, tiszta, száraz törölközőket is, melynek végénél öblös fotel található a ruháknak és egyéb huncutságok számára. Ettől körbe kiindulva a fal mentén, hosszú színes ledizzófüzér teszi hangulatosabbá ezt a helységet. Középen színes lepedőkkel letakarva, a terjedelmes méretű tatamin zajlik a masszázs és a kényeztetés, mellette tükör a falon, ami talán lehetne azért némiképp nagyobb is, a mozizást kedvelő, magam fajták részére. A modern építésű tiszta, sarok kádas és függönyös fürdőben is bőséggel megtalálhatunk mindent, amik a kulturált, higiéniás tisztálkodáshoz szükségeltetnek!
  • Hirdető külseje:

    A képein is látható vékony, alacsony termetű, fehér bőrű, hosszú sötétbarna hajú és barna szemű, érzéki húsos ajkú, rendkívül kívánatos testű gyönyörűség fogadott egy sötétebb színű tanga szettben. Kedves pofija van, ha nem is az a klasszikus szépség, akinek viszont az értelmes, csillogó tekintetében ott lakozik az a pajzán bujaság, ami megfelelő partner esetén csodás erotikus élmények sokaságának lehet majd a táptalaja. Csak úgy árad belőle, az önmagát elfogadó, érett, vendégszerető, öntudatos nőiesség! Keblei hetykén előre állnak, kedvelik a babusgatást. A tükör simára borotvált öle pedig, szimpátia esetén, mohón vágyik az érzéki kényeztetésre. Tina emellett egy végtelenül kedves, művelt, életvidám középkorú Nő, aki remek kommunikációs képességekkel is rendelkezik. Népszerűségét a sok jó beszámolója is már alaposan kipallérozta, így én sem vállaltam nagy kockázatott az Ő meglátogatásával.
  • Masszázs:

    A cipőm levétele után, a dolgozó szobánkban máris szájra puszival indítottunk. Megbeszéltük a nem túl komplikált részleteket, majd elvonultam fürdeni. Visszatérve már széles mosollyal fogadott, láb újhegyre állt, átkarolta a nyakamat és hosszabb csókkal melegítettünk be az elkövetkező tartalmas együttlétünkre. Az erotikus résszel kezdtünk, az én kérésemre, ő pedig erre rugalmasan rábólintott.



    A masszázsra csak ezt követően került sor. Hasra fektetett olajt csurgatott a tenyerébe majd időnként gyúró mozdulatok, néha pedig lassú, érzéki érintésekkel tűzdelt simogatás vette kezdetét. Egy ilyen kis bombázó mellett nekem most eszem ágában sem volt mélyen ellazulni, inkább szerettem volna őt jobban megismerni. Több féle témát érintve elég sokat beszélgettünk a program ezen részénél. A bokáimtól indult felfelé és combokon át haladt a derekam, hátam, nyakam irányában. Időnként azért be-be nyúlt a szétterpesztett lábaim közé, hogy tesztelje a keménységi állapotomat. Egyszer csak az olajos testével a fenekemtől kiindulva kezdetét vette a meztelen testes olajos csúszka. Ekkor már abba maradt a diskurzusunk, élveztem a halk zenét és az érzéki nyögések, apró sóhajtások vérpezsdítő rigmusát. Vendéglátóm nagy mestere az ilyen fajta cicázásoknak, vérnyomást fokozó ingerléseknek.

    Fordulás után elölről is siklott rajtam hosszában és keresztben egyaránt. El is kezdtem ismét keményedni, ő pedig ezt látva máris a cerkámra vetette magát. Megtett mindent azért, hogy egy 69 pózban ismét örömet okozzon nekem, de ez az én hibámból most nem jött össze. Viszont az újra, vagy még mindig nedvesedő kelyhét ismét nyalni kezdtem, időnként még az ujjamat is bevontam a kényeztetéséhez. Hálás teremtés ez a Tina, mert viszonylag hamar egy második orgazmussal ajándékozott meg engem, hangos sóhajtások és nyögések kíséretében!
  • Kényeztetés:

    A hátára fektettem a házigazdámat és csókolózás után elindultam a nyelvemmel a teste feltérképezésére. Megszopiztam az ikrei bimbóját, amit szemlátomás örömmel fogadott. Később az egyre inkább nedvesedő ölét lassan, először csak a nyelvemmel vettem kezelésbe. A visszajelzései hatására az ujjamat is bevontam a játékba. Ez viszont remek ötletnek bizonyult, mert egyre szaporábban kezdte el a levegőt venni és a sóhajait is hangos nyögések váltották fel. Így reppen el az én piciny dalos madárkám, akit ezt követően békén hagytam és mellé bújtam.

    A pihenő közben csevegtünk egy keveset, miközben egymás testét cirógattuk. Ennek hatására bekeményedtem és az én egyszemélyes kóristalányom lassan lecsúszott a felettes énemhez. Hamar kiderült számomra, hogy Tina nem véletlenül lett ilyen közkedvelt. Mélytok ugyan nem volt és egyéb pornós elemeket sem villantott, de a franciája az bizony tanítani való! A szétterpesztett lábaim közé csúszott be és mindkét kezét, érzéki ajkait is bevonta a kényeztetésembe. Cumizás közben játszott a zsákommal, miközben a nyelvével a makkomat izgatta. Nála az állandó szemkontaktus elengedhetetlen része a tökéletes örömszerzésnek. Támadt közben egy újabb ötletem, amire kajánul mosolyogva rábólintott.

    Átültem a fotelba széttett lábakkal, ő pedig elém térdepelt a szőnyegre és itt folytatta tovább a kígyóbűvölését. Nagyon tetszett nekem ez a laza, vagány hozzám állása. Most már csak a szájával dolgozott, a kezeivel pedig a combomat simizte és a gátamat izgatta. Rövid időn belül az ajkai között kapituláltam. Nem kapta el a fejét megvárta, míg lenyugszom és csak ezt követően nyúl a törlőkendőért. Újabb, most már gyorsított zuhi, mert hamarosan jött a következő szerencsés vendég!
  • Elszámolás:

    A távozásom előtt * rózsaszálat tettem a fotelra az egyetlen extra VSZ okán, a 1.5 órás ottlétemért cserébe. Örültem annak, hogy végre nála lehettem és biztosan nem most láttuk egymást utoljára.
  • Összkép:

    Tina egy rendkívül izgalmas és vállalkozó szellemű lány, akit telibe talált ez a mostani munkája! A masszázs alatt pedig megsúgta nekem, hogy élesben itt, leszbit is vállalnak ám, amivel máris elhúzta az orrom előtt azt a bizonyos mézes madzagotJ)



    Egyetlen dolog zavarta csak meg az ittlétemet. Háromnegyedkor ugyanis már el kellett mennem, fürdeni ez lehet itt a helyi szokás(!!), mert az én órámnak a végén már itt is lesz majd a következő sorstársam!!! Nyílván ez nem a Tina hibája, hanem ,,csak”egy nagyon rossz helyi gyakorlat lehet!

    Vagyis éppen egy meleg váltás kellős közepébe csöppentem bele!

    Ez szerintem a lányoknál ugyan olyan kellemetlen, kapkodásokat okozhat, mint pl. a vendégeknek az esetleges összetalálkozása az utcai kapu előtt, netán a szalon szinten a liftajtóban, ahol egyébként csak két lakás található! Velem is ez történt most és csak a ,,sok éves rutinomnak” volt köszönhető, hogy nem vártam meg az utódomat, a már éppen felfelé érkező lifttel, hanem gyorsan egy szinttel lejjebb osontam!!

    Éppen az ilyen és hasonló esetek elkerülése érdekében kissé megértőbb, figyelmesebb logisztikát javasolnék, az amúgy remek intézmény vezetésének!
Happy Massage