• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr. -en egyeztettünk és minden flottul, gördülékenyen ment.
  • Megközelítés:

    A parkolás szempontjából a 11. kerület egyik legrosszabb része. Aki teheti menjen Bkv-vel sajnos én nem Pesti vagyok úgyhogy maradt az autó. Nagyon nehéz parkolóhelyet találni de azért nem lehetetlen. Érdemes ezek miatt hamarabb érkezni.
  • Helyszín:

    Egy viszonylag újabb építésű ház felsőbb szinten lévő kis lakása. Számomra megfelelt mind a fürdő mind pedig a szoba állapota.
  • Hirdető külseje:

    Melina egy harmincas, vékony, csinos lány pont félúton a 30 és a 40 között. Régebben jártam már nála ahhoz képest a haja hosszabb lett illetve a piercing-ek eltűntek de minden más megmaradt. Melina arca és egész lénye nekem a Gyűrűk ura lány tündéit idézi csak nem szőke, hanem sötét hajjal. A bőre szép világos barna színű és illatos.
  • Action:

    Előre bocsátom, hogy az iromány nem lesz hosszú - ezeket annyira nem kultiválom - helyette inkább lényegretörő. Érkezés után a hozott édességes és amit még ilyenkor szokás átadtam, majd leültünk és kB 15-20 percet beszélgettünk mert már elég régen találkoztunk. Melina nagyon okos lány és jó beszélgető partner sikeresen oldja az ember gátlásait. Miután kiveséztük, hogy kivel mi történt gyorsan elszaladtam lezuhanyozni majd siettem vissza. Mialatt törölköztem Melina is bejött és szintén zuhanyzott egy gyorsat. Jövetelem nem titkolt célja Melina francia tudása volt. Neki nem mondtam, de nem is volt most szándékomban durvulni hanem teljes mértékben rábíztam magam. Az ágyon kicsit csókolóztunk - jól és szenvedélyesen csókol M. - majd hanyat vágtam magam, vendéglátóm a lábaim közé telepedett és kezdetét vette a műsor. Vannak olyan lányok akik franciáznak mert ez is a műsor része és vannak olyanok mint Melina, akik nem csak tudják, hanem szeretik is ezt csinálni. Körülbelül 20 percen keresztül szinte szeretkezett a szája a farkammal és a műsor kB 90%-a laza, tövig bekapós mélytorok. Nyalja a golyókat a végét az oldalát, szóval semmi sem marad ki a jóból. Ha észreveszi, hogy nézed, akkor rád néz közben és úgy kényeztet tovább. Mint már említettem most nem vettem át az irányítást, talán ha egyszer nyomtam rá a fejét ami neki szinte természetes és meg se kottyan. Körülbelül 20 perc változó intenzitású franciázás után éreztem, hogy lassan itt a vég. Szerintem ő is megérezte mert rágyorsított és az utolsó cseppet is kiszívta belőlem. De nem szalad ám ki, hanem utána is jólesően folytatta és csak akkor hagyta abba, amikor jeleztem neki. Ezek után belőlem még a maradék kis erő is elszállt, elterültem az ágyon és a maradék időt elbeszélgettük. Amikor közeledett az idő vége gyorsan öltöztem majd fájó szívvel de tipliztem. Ha csak rajtam múlik akkor nem ez volt az utolsó találkozásunk. Ui: ma ehhez a passzív szerephez volt kedvem de ennek ellenére minden szuper volt.
  • Elszámolás:

    A randi elején diszkréten ahogy kell. Én legalábbis így szeretem.
  • Összkép:

    Szeintem olyan ember nem létezik, aki nem erzi jól magát M.-nál. Kedvességével elbűvöl, nagydumával elkábít a végén pedig mosollyal az arcán felfal. Aki mélytorkos kalandot keres erősen ajánlott kategória. Ő még a "régi legendák" egyike, kötelező a tudását kipróbálni. (Az esetleges hibák miatt előre is bocsánatot kérek telefonnal írtam eme pár sort és ilyenkor óhatatlanul is elüti néha az ember.)
Happy Massage