• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Fannival VTR-en keresztül egyeztettünk időpontot. Könnyen és gördülékenyen sikerült mindez, rá is kérdezett, hogy van-e valamilyen kérdésem, kérésem a randival kapcsolatban. A találkozó előtt telefonáltam neki, majd a kapukódot megkapta mehettem is a helyszínre.
  • Megközelítés:

    IX. kerület egyik új építésű lakóparkjában fogad egy emeleti garzonban. Mivel BKV-val mentem, a parkolást nem tudom megítélni. A Lurdy, valamint a Rákóczi híd felől is néhány perc sétával oda lehet találni, a cím szerintem egyértelmű.
  • Helyszín:

    Ahogy említettem, a lakás nem túl nagy, a célnak tökéletesen megfelelő, talán amerikai konyhásnak mondanám egy rendkívül kényelmes franciaággyal. A lakás patyolat tiszta, megfelelő mennyiségű tusfürdőváladztékkal, tiszta, száraz törülközővel és egyértelmű helyre kirakott szájvizekkel. Tökéletesen meg voltam elégedve.
  • Hirdető külseje:

    Nem gondoltam volna, hogy ennyire hasonlít a képekre. Gyönyörű alkat, hihetetlen pozitív kisugárzás árad belőle. A mellei remek tapintásúak, a bőre selymes, és ahogy korábban írták, a tetoválásai nagyon ízlésesek. Már az ajtóban is mosolygósan, puszikkal fogadott, és még meg is kérdezte, megfelel-e nekem. Hát hogy a viharba ne felelt volna meg 😀 Összességében kifejezetten az esetem, azt kell, hogy mondjam.
  • Action:

    A randi elején szántunk 5 percet arra, hogy kicsit megismerjük egymást, valamint egymás igényeit. Örömmel konstatáltuk, hogy mindketten spontán módon terveztük az összejövetelt. Egy rövid tusolást követően egymás karjában kezdtük az ismerkedést, melyhez ő is, ahogy mondta, alkalomhoz illő öltözetet vett fel (semmit). Lágy csókok, ölelések vették kezdetét, én pedig alaposan kezdtem ettől éledezni a déli területeken. Kisvártatva az ágyon folytattuk tevékenységünket, ahol igyekeztem kedvére tenni vendéglátómnak, ezúttal inkább több, mint kevesebb sikerrel. A vállak, a mellek, a has és a belső comb kényeztetése után a puncijára koncentráltam hosszú perceken át, mely tevékenységét rövidesen meghálálta egy fenomenális és érzéki francia formájában, ahol hihetetlen repertoárt vonultatott fel: izgatta a nyelvével, a szájával, mikor már kellően síkos volt, nagyon minimálisan a kezét is bevetette, közben szorosan hozzám simult testével. Én ezalatt kb egy másik bolygón találtam magam, és ugyan mondta, hogy jelezzem, ha szeretnék gumit húzni, erre nem került sor. Úgy döntöttem, fejezze be, amit elkezdett, amelytől egy hatalmasat élveztem a szájába. Hagyta, engedte, pedig nem jeleztem előre, hogy így kívánnék elmenni. Fontos,l megjegyeznem, hogy lenyelés nincs, így úgymond torokra lövés sem, viszont nem is a hegyét kapja be ilyenkor, hanem beljebb ereszti, nagyjából féltávig, legalábbis én így tapasztaltam. Kis tisztogatás, rendbetétel után emberi oldalát is megismerhettem. Korban viszonylag közel állunk egymáshoz, hasonló érdeklődéssel, tanulmánnyal, zenei ízléssel, így nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk, de ez már a randi elején is érződött. Talán az első olyan hirdetőt ismerhettem meg, akinél az 1 órás időlimit nagyon hamar tovaszállt. A végén újra tusoláshoz folyamodtam, majd öltözés és vissza a hűvös őszi októberbe.
  • Elszámolás:

    Utólag történt, annak ellenére, hogy első - és valószínűleg nem is utolsó - alkalommal látogattam meg. A vicc az, hogy majdnem mind a ketten elfelejtettük, konkrétan ajtónyitásnál öltött a fejünkbe 😀. Ez szerintem sokat elmond arról, mennyire közvetlen volt az együttlét hangulata. Extrát nem kért, és nem is jelzett az adatlapján, korrektül történtek a dolgok.
  • Összkép:

    Nagyon, de nagyon ritkán szoktam visszatérni másokhoz, és még ritkábban vagyok vele úgy, hogy valakinek a személyisége annyira megfog, hogy a civil életben is kíváncsi lennék rá. Erről még annyit, hogy minden kategóriából legalább még két-három pozitív címkét ide lehetne aggatni a beszámolóhoz. Egy szép napon szeretnék visszatérni a karjaiba hogy ez a jövő hónap vagy éppen a jövő év lesz, az még egy izgalmas kérdés a továbbiakat nézve.
Happy Massage