• Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Kedvesem! 😘
    Köszönöm az újabb látogatást, jól éreztem magam, minden jó volt szerintem. Bár nyáron a költözés miatt nem sikerült talizni, most bepótoltuk 🙂
    Köszönöm a beszámolót és a kedves szavakat!
    Puszi neked! 😘

  • Egyeztetés:

    Jártam már többször Evelyn-nél, másik helyszíneken. VTR-en küldtem neki reggel időpontot 12-re és biztos ami biztos, küldtem egy SMS-t, hogy ment a VTR.
    Szerencsére megfelelt neki az időpont.
  • Megközelítés:

    Térkép jó közelítéssel mutattja a helyszínt. Előző lakásával ellentétben, ez a helyszín mindennel könnyen megközelíthető: villamos, zöld metro. Autóval parkolás se nagy művészet, közelben található parkolóház.
  • Helyszín:

    Régi nagy polgári lakás, hatalmas belmagassággal és terekkel. A helyszín a célnak bőven megfelel, higiéniára panasz nem lehet. Baszoba inkább egy terem, végében az ággyal, ami azért nagyobb igénybevételnél kicsit recseg.
  • Hirdető külseje:

    A képek nem illusztrációk, valóságban is ugyanaz a lány fogad aki a képeken szerepel.
    Szerintem egy fantasztikusan szép lány, nagyon szép cicijei vannak, szép punci és nagyon jó alak.
  • Action:

    Fellifteztem a megfelelő emeletre ahol már nyitott ajtó várt. Az újabb képein szereplő, fehér combfixes szettben fogadott. Köszönés után egyből lesmárolt, én természetesen viszonoztam. Megmutatta a tett helyszínét, mire idáig jutottunk már szűk volt a nadrágom nagyon. Levetkőztem és kb álló farokkal mentem Evelyn után a fürdőbe. Gyors, alapos tusi, szájvíz és tipli vissza a szobába.
    Állva kezdtünk hosszasan csókolózni, közben megszabadított törölközőtől majd én hámoztam ki, hogy csak a combfix maradt rajta. Ágyra döntöttem és én kezdtem kényeztetni hosszasan punciját de eredményt nem értem el (vagy jól leplezte). Fordult a kocka hanyatt dobtam magam és elkezdte finom franciáját. Jó technikája van, nem csak bólogat a kukacon hanem, nyelvét változatosan pörgeti a makkon és körülötte. Gumit húztunk és először lovacskában kezdtük, nagyon kellemesen lassan lovagolt, már majdnem elsültem, de még több pózt is végig akartam próbálni. Fordultunk szembe, változatos tempóban, intenzitással dugtam. Utolsó póz mindkettőnk kedvence a hátulról hasalós volt. Itt is jól megdolgoztam. Saját kezembe vettem az irányítást és szép melleire vertem farkamat, gyönyörű látvány volt ahogy folyt a nedű mellein.
    Egy hosszabb, teljes testes olajos masszázs következett. Alaposan végig masszírozta lábaimat, hátamat, karjaimat. Közben sokat beszélgettünk.
    Hanyatt fordultam és már kezdte is kényeztetni éledező farkamat. Kérdezte, hogy olajos kukac masszírozás legyen? Mondtam igen, utána egy kis szex. Ebben az esetben nincs már szex a végén, tehát offoltam a lehetőséget.
    Elkezdett az előzőekben említett módon orálisan kényeztetni. Most én kerültem felülre és tempósan dugtam, majd fordultunk és lassan lovagolt rajtam. Közel voltam a véghez, de annyira tetszett az előző körben a melleiről folyó nedű, hogy megismételtem előző koreográfiát, azzal a különbséggel, hogy amikor elélveztem akkor kukacot mellei köz téve élveztem el. Mondta is, hogy így a mellei közt még nem élveztek el.
    Időm végéhez közeledett. Egy tus búcsú és indultam utamra.
  • Elszámolás:

    Bővebb infó tartalmazza, a randi végén adtam át. Szerintem ár-érték arányban van.
  • Összkép:

    Egy kellemes 2in1-ben randihoz volt szerencsém. Maximálisan kielégültem. Fogok még menni, ha fogad Evelyn
Happy Massage