• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap a profiljában láttam, hogy elérhető lesz szombaton.
    Üzenetben rákérdeztem időpontra, reggel vissza is jelzett, hogy jó neki. Menet közben még hívtam telefonon, a pontosítás miatt.
  • Megközelítés:

    Ismételten gps-re hagyatkoztam a vidéki elindulásomtól kezdve. Pontosan a címre navigált. Parkolás alapban fizetős, de hétvége révén most ingyen volt.
  • Helyszín:

    Újépítésű lakás, rend tisztaság mindenhol. A szobában egy nagyméretű matrac van, oldalán tükörrel. A fürdő is kiváló, 4-5 féle tusfürdő, amiben van illatmentes is, ha valaki ezt igényli.
  • Hirdető külseje:

    Első találkozásunk óta sem változott, ugyanolyan szép,mint a képein. Fehérneműben fogadott.
  • Action:

    Alig vártam,hogy újra lássam Lilit. Amint beléptem az ajtón puszival üdvözöltük egymást.
    Kicsit beszélgettünk, kifejeztem neki gondolataimat, hogy mennyire örülök, hogy újra eljutottam,hozzá, és szerencse,hogy ránéztem este még a hirdetésére.
    Kaptam egy törülközőt, nagyon igényesen összetekerve, máshol még ilyenen összehajtással, vagy minek is hívjam, még nem találkoztam.
    Zuhanyzás után visszatérve a szobába magamhoz öleltem csinos vendéglátómat, és csókolózni kezdtünk. Simogattam popsiját, combját, kezeit, melleit (még melltartóban), ezt észlelve le is vette a fehérneműt felülről. Azonnal kihasználtam, és a ciciket csókoltam, a bimbókat nyalogattam, majd egy spontán mozdulattal a bugyit is lehúztam.
    Ő is megtalálta kezével a már ágaskodó szerszámom, és kellemesen simogatta, és kis kacsójával izgatta.
    Még állva mögé helyezkedtem, és popsijához nyomtam a rudam. Nagyon szeretem ezt az érzést, mikor a selymes bőrhöz ílymódon hozzáérek.
    Lefekvés után mellém helyezkedett, és finoman franciázni kezdett. Most jut eszembe még ez előtt fekve is magamhoz szorítottam, kis ciciszex-el kezdtem. Na de vissza is a szájmunkára,ami nagyon kellemes, változatos volt, zacsinyalival. Közben testét simogattam, markoltam a popsiját, tükörben is néztem a tevékenységét.
    Kértem helyezkedjen fölém,hogy én is hozzá férjek, és 69-ben folytattuk. Nagyon finom a puncija. Még kicsit szemből is szopikázott, majd jött a gumihúzás, és a behatolás,ami hátulról történt. Kicsit mozogtam így benne, majd kértem a fordulást misszionáriusba, hogy innen is nézhessem csodás alakját, miközben benne vagyok.
    Lábát felhúztam , és fogtam a combját, rádőltem, és csókot loptam, kicsit féloldalasan is mozogtam benne, térdeit behajlítva, és lábait összezárva, ez az egyik legjobb látvány,ami a zsánerem, főleg ilyen szép puncinál,ami Lilinek van.
    Nem nagyon éreztem magamban az átütő erőt,még kicsit kutyusba fordultunk, de tudtam, hogy nem fogok így elmenni.
    Felálltam, Lili elém ült, és közös erővel közeledtem a végkifejlethez. Kaptam itt szopikát, zacsinyalit, de én is besegítettem, és végül hatalmasat élveztem a melleire.
    Ezután hosszasan beszélgettünk, nagyon kellemes partner. Időm végéhez közeledett, elmentem fürdeni, és elbúcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Elején rendeztem a csokrot, és a virágszálakat egy virágszálnak adtam.Extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Még így megkésve a beszámolóval is pontosan emlékszek az eseményekre, így ebből is kiderül, hogy milyen hatással volt rám, és milyen pozitív élményekkel távoztam,annak ellenére, mint említettem már, hogy nem voltam top formában, de annyira megörültem,hogy eljuthatok hozzá, hogy figyelmen kívül hagytam a fáradtságot, és az energiabevitelt is. 😃
    Nagyon kedves, aranyos lány, ha lehetőségem lesz rá biztosan keresem. Ajánlom minden igényes úriembernek a társaságát.
Happy Massage