• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Fannival évek óta ismerjük egymást így mindig az oldalon vtr-el foglalok időpontot. Reggel elküldtem az időpontot és 1 óra múlva megkaptam a visszaigazolást. Aktívan használja az oldalt így az egyeztetés mindig könnyű.
  • Megközelítés:

    Parkolás fizetős általában mindig találok helyet. Alternatítva a Lurdynál való parkolás, onnan 7-8 perc kényelmes sétával megközelíthető a tetthely. Tömegközlekedés van a közelben én mindig autóval érkezem. GPS pontosan ismeri a helyszínt.
  • Helyszín:

    A ház viszonylag újépítésű, karbantartott, portaszolgálattal. Nem kell megijedni én egy köszönésnél többett soha sem kellett beszélnem a portással.
    A lakás mindig tipp-topp és Fanni egyedül rendel. Tusfürdő, szájvíz pohárral, kézmosó segíti a tisztálkodást. Kilépő és a türcsi száraz. Nagyméretű ágyon lehet hancúrozni, néhány párna segít kényelembe helyezni magad.
  • Hirdető külseje:

    Külső: Fanni az esetem így csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Csodás cicik, markolni való popsi, gyönyörű arc, szép vonalú borotvált punci.
    Nem nádszálvékony, hanem az az igazi buja, mindenhol formás test. Rendszeresen jár edzeni, így a teste mindenhol feszes és kívánatos.
    Tetoválások vannak, amik ízlésesen készültek, nekem nagyott dobnak mindig az élményen. A diszkréció miatt ezek le vannak retusálva.
    Egy áttetsző köntösben fogadott ami lekerült róla mikor visszaértem a fürdőből.
  • Action:

    Érkezéskor sms-ben kaptam a kapukódot és a pontos emeletet, ajtót.
    Mivel ismerem a járást így ez csak formaság a részünkről. Pontosan tudom hol fog feltárulni a gyönyörök kapuja számomra.
    Résnyire nyitott ajtó várta érkezésem ami kinyilt teljesen mire odaértem.
    Beléptem és Fanni hatalmas öleléssel és két puszival üdvözölt. Levettem a cipőmet és átadtam a szokásos kis üdvözlő ajándékomat. Egy kis segítség azoknak akik szintén szeretnek egy kis ajándékor adni. Fanni a gyümölcsöknek örül a legjobban. :)
    A szobába érkezve azonnal felvettük a beszélgetés fonalát ott ahol kb. egy hónapja leraktuk. Miközben vetköztem gyorsan átbeszéltük kivel mi történt és mit tervez.
    Megkaptam a tiszta, száraz törcsimet és elmentem gyorsan letussolni.
    Visszaérkezésemkor Fanni egyszál semmiben fogadott az ágyon ülve. Odaültem mellé és gyengéden csókot váltottunk. Puszikat adtam a nyakára és a válára és viszont. Puha gyengéd ajkai csókolták testemet én pedig pillanatok alatt fel is izgultam.
    Eldöltem és Fanni egyre lejebb haladva csókokkal borította combom belső felét és huncut módon egyre jobban húzott fel.
    És ekkor következett ami miatt Fanni számomra a number one. Játékos nyelvecskéje egyre közelebb került a gátamhoz, majd elérte azt és izgatni kezdte. Hangos nyögéssel adtam tudtára, hogy tetszik a tevékenysége. Pillanatokon belül már az ánuszom került kezelésbe. Hosszú percekig folyt ez az örjítő nyelvjáték és Fanni ekkor kezelésbe vedte meredező farkamat. Lágyan vette be puha ajkai közé és változatos technikával kezezés nélkül játszott vele.
    Elkezdtem finoman pumpálni a csipőmel és Fanni könnyedén eltüntette a farkamat teljes hosszábban. Kezemet a fejére helyezve néha lent is tartattam vele.
    Közben néha visszatértünk a fenekem izgatásához is és így váltakozva egyre jobban belendültünk az élvezetek habszolásába.
    Hosszú élvezkedés után jeleztem Fanninak, hogy bár kapni jó, de adni még jobb és ezért most én jövök!
    Gyönyörű partnerem bepucsított én pedig megragadtam formás fenékét és izgató kis popsiját magamhoz húzva elkezdtem kinyalni.
    Nagy élvezettel vette, hogy most én kényeztettem a popsiját.
    Miután kiélvezkedtem magam megkértem Fannit, hogy a hátára fordulva jobban hozzáférjek a puncijához is. Ténykedésem elnyerte jutalmát és néhány perc gyengéd nyalás után partnerem elrebbent egy szebb világba. :)
    Pici pihenő után az ágy mellé állva Fanni szájába kerültem ismét és egy rövid mélytorkos, kényszerfranciás intermezzo után Fanni gumit varázsolt a farkamra.
    Az ágy szélére helyezkedett térdelve a popsiját felém tolva. Én pedig nem voltam rest és értve a célzást az ágy melett álva gyengéden behatoltam a csodás forró punciba.
    Néhány lassú mozdulat tán ütemet váltottam és tempósan haladtam a csúcs felé. Fanni sóhajokkal és nyögésekkel jelezte, hogy neki is kedvére való ez a póz.
    Néhány perc után kértem, hogy váltsunk pózt.
    Missziben folytatuk, Fanni a lábát felemelve fogadott magában ismét én pedig egyre gyorsulva közeledtem a végkifejlett felé.Rövidesen pedig zihálva élveztem el a gumiba.
    Fanni segített a tisztálkodásban és kaptam egy pohár vizet is.
    A maradék időt beszélgetéssel töltöttük ki. Időm vége felé elmentem még egy gyors zuhanyra, majd felöltöztem és egy búcsúcsók után a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Megérkezésemkor a szekrényre raktam szokásom szerint, Szó se esett róla. Extrák nincsenek a vállalásai számomra teljesen kielégítőek. Nem véletlenül járok hozzá évek óta.
  • Összkép:

    Évek óta járok Fannihoz, jó néhány alkalmat meg is írtam itt az oldalon. Számomra a testi adotságokon kívül az is fontos, hogy remek társaság és kíváló, intelligens beszédpartner is. Kb. havonta egyszer megyek hozzá és ez azt hiszem mindent elmond.
    Maximálisan tudom ajánlani Fannit.
Happy Massage