• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en jelentkeztem be néhány nappal előre, így egyeztetéssel nem volt gond, következő napra el is fogadta az időpontot.
  • Megközelítés:

    Fanni lakása a Lurdy ház közelében van, BKV-val érkeztem kis sétával jól megközelíthető.
  • Helyszín:

    Egyszobás kis újépítésű egyszobás szépen rendbentartott lakásba érkeztem. Célnak tökéletesen megfelel. Fürdőszobában kád fügönnyel, tusfürdő, szájvíz minden előre bekészítve. Törölközőt azt külön kaptam.
  • Hirdető külseje:

    Korábban olvasott beszámolókból és a képekből tudtam, hogy nagyjából mire számítsak, de még ehhez képest is nagyon pozítív meglepetés volt. Mosolygós arca teljesen megbabonázott. A képekhez képest mondta is hogy kicsit felszedett magára, de ez egyáltalán nem vett el a vonzerejéből. Szép alakja van, nagy cici, feszes popsi, kívánni sem lehetne többet.
  • Action:

    Pár perccel előbb ékeztem a helyszínre, mikor felhívtam kérte, hogy várjak 1-2 percet és küldi SMS-ben a kapucsengőhöz a kódot és a szobaszámot. Miután bejutottam a szobát már egyszerűen megtaláltam. Kopognom sem kellett, nyílt az ajtó. A "Szőke tündérke :)" jelző teljesen illik rá, amikor megláttam, kicsit zavarba is jöttem. Mivel első alkalommal találkoztunk, volt egy néhány perces ismerkedés, már itt látszott rajtam, hogy ez számomra egy teljesen új szituáció, próbálta is oldani a feszültséget. Ezután gyors fürdés, mire visszaértem Fanni már egy szál semmiben várt az ágy előtt, odaléptem, kicsit megmarkolásztam az ikreket, majd ölelés és csók. Apró puszikkal indultam nyakától lefele, itt közben valahogyan az ágyra kerültünk, majd folytattam az utamat lefelé nyakán keresztül cicijei közé. Itt egy kis vándorútra keltem és meglátogattam mindkét ikerpárt egyesével majd egy kis ismerkedés után folytattam utamat lefelé. Mikor a puncihoz értem a sóhajok megerősödtek, így itt el is időztem egy kicsit tovább. Ezután helycsere és Fanni kényeztetett, hihetetlenül jó érzés volt, ahogy szájával kényeztetett. Ezután jött a gumi, lovaglással kezdtünk, a látvány csodálatos volt ahogy az ikrek táncoltak. Később váltottunk kutyusra, hallható volt miért ez a kedvence. Ezután egy kis pihi majd még egy kis francia. Itt már sajnos kezdtünk kifutni az időből, így nem volt "finish", sajnos nem tudtam teljesen feloldódni (új helyek és helyzetek gyakran ezt hozzák ki belőlem). Ezután beszélgettünk még egy pár percet az ágyikón, majd gyors föüdés és néhány búcsúpuszi után indultam utamra.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt volt, a rózsacsokrot a randi elején letettem az asztalra egy kis borítékba, ami a randi végéig ott is maradt. Nincs extra, minden az alapban van, ezt mind vállalja is, teljesen megérte.
  • Összkép:

    Nagyon elégedett voltam, figyelme végig rajtam volt, lese minden kívánságomat. Nagyon intelligens, minden témában otthon van. Annak ellenére, hogy nem volt "finish" biztosan visszatérek még.
Happy Massage