• Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Kedves Doki! Nagyon izgató volt nekem is a szerepjátékos dolog! Legközelebbi alkalomra is találj ki valamit 😉
    Köszönöm a beszámolót! Puszi a következő randiig! 😘

  • Egyeztetés:

    Előző nap este VTR -en egyeztettünk időpontot.
  • Megközelítés:

    Lakás a Rákóczi téren van, én autóval mentem, az ottlévő mélygarázsban parkoltam fizetős. Legközelebb inkább Bkv-val megyek kényelmesebb a forgalom miatt. A ház előtt megáll a 4-6 villamos és ott a 4-es metró is. A cím teljesen pontos.
  • Helyszín:

    Régi bérház x-edik emellett. A lakás teljesen felújított, modern ,rend és tisztaság van mindenhol. A szobában nagy franciaágy, oldalt a falon tükör. A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel többféle márkájú tusfürdő és dezodor, szájvíz, törölköző tiszta és száraz, minden be van készítve, ami ilyenkor kell.
  • Hirdető külseje:

    A képek teljesen visszaadják a valóságot a cicik gyönyörűek élőben. Ajtónyitáskor egy fekete hálóköntös alatta melltartó és bugyi feltűzve a haja olyan érzésem volt mintha egy régi női ismerősömhöz mentem volna egy légyottra.
  • Action:

    Vasárnap reggel még az adatlapját átböngésztem és megakadt a szemem azon, hogy válla szerepjátékot ezt előre nem beszéltem meg vele csak miután bekísért a szobába és ott mondtam el mit szeretnék. Ebben azonnal partner volt ezt külön köszönöm neki, hogy mit kértem tőle az kettőnk titka marad.

    Ami az együttlétet illeti tisztálkodás után bementem a szobába, ahol már várt Evelyn elkezdtük a játékot lassan csókok és simogatás közben lekerült róla a hálóköntös majd a melltartó. A cicije csodálatos és nagyon jól reagál a kényeztetésre és csókokra, közben bugyitól is megszabadítottam. Előszőr én kényeztettem a nyelvemmel jó pár percig elidőztem itt így majd kérte, hogy forduljunk 69-be. Itt megtapasztaltam hihetetlen francia tudását hol erősen vagy gyengéd nyelv játékkal így váltogatva izgatta a farkamat. Én sem voltam tétlen ebben a pózban mindent megtettem, hogy a csúcsra juttassam és sikerrel is jártam hanghatás nem volt, de a teste megremegett.

    Kértem a védőfelszerelést míg felhelyezte közben kaptam egy bókot a nyelvjátékért, és jött a lovaglás. Felém hajolt és a csodás ciciket csókoltam, markolta közben nem is bírtam sokáig ilyen francia után hamar elsültem a gumiba finom csípő mozgással fűszerezte az élményemet.
    Hátralévő időben pedig beszélgettünk mindenféle témáról.
  • Elszámolás:

    Az elején leraktam a szobában lévő kis asztalra.
  • Összkép:

    Pompás vasárnap délutáni időtöltés volt számomra, nagyon kellemes és maradandó élményt kaptam tőle.
Happy Massage