• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam, online volt a honlap szerint, egyből fel is vette és másnap reggel mehettem is. Kedves hangján, készségesen tájékoztatott a lehetőségekről. Órás programra szavaztam, mert minimális a csokorbeli különbség a félhez képest és ebben van 1 francia végig + 1 akció is.
  • Megközelítés:

    A Dagálytól nem messze, egy újépítésű társasházban érhető el. Metró bő 5 perc sétára, autóval nyilván egyszerűbb, ami fizetős ugyan, de mivel nem túl frekventált helyen van, szabad parkolóhely szerintem mindig található. 5 percet késtem, de ezt már előzetesen jeleztem neki. Kaptam a kódot és mehettem is fel. Minden egyértelmű volt.
  • Helyszín:

    Többen rendelnek a lakásban, de csak ő volt otthon (közös programra is van lehetőség, de csak masszázsra). Mindenhol rend és tisztaság. Egy székre pakoltam a ruhám, kaptam egy illatos törcsit és mehettem is tusolni. Többféle tusfürdő, szájvíz áll rendelkezésre. A szobában egy matrac, ami nekem teljesen megfelelt, főleg hogy mellette hatalmas tükör növelte a vizuális élményt. Kellemes félhomály volt, nem az, amiben tapogatózni kell, lehetett nézelődni :)
  • Hirdető külseje:

    A képek egy az egyben visszaadják a külsejét, nincs semmi meglepetés. Pici, de bomba test, csinos pofi, húsos ajkak, és ami talán a legjobban megfogott: tökéletes és méretes cicik. Van pár tetoválása is, engem egyébként sem zavarna, de mást sem fog. Egy szexi fehérneműben fogadott, de a melltartója egyből le is került, és a bugyi nem sokkal később. Összességében egy nagyon fiatal és bomba leányzóhoz volt szerencsém, aki kellően kedves is volt az együttlétünk alatt.
  • Action:

    Nem volt nagy ismerkedés az elején, kérte, hogy feküdjek le, én meg szót fogadtam. Neki is látott egyből a hadrendbe állításomhoz. Mellém feküdt és oldalasan kezdett egy franciázni, úgy hogy a tükörből az egészet végigmozizhattam (de azért ő is nézelődött). Húsos ajkai fel-le jártak rajtam, mélyebbre ugyan csak néha-néha engedte, de így is hihetetlenül érzéki és finom volt. Közben többször megállt, rám nézett, olykor érdeklődött is, hogy jól csinálja-e, legyen-e bármi máshogy, úgyhogy az irányíthatóságára sem lehetett panasz. Első körben franciás kivégzést kértem, egész sokáig bírtam, a végén a csodás melleire élveztem.

    A szünetben üdítővel kínált és itt már volt egy kis szóbeli ismerkedés is. Tetkók, tervek, stb. Bájos kis teremtés, az már egyszer biztos. Aztán szép lassan újra egymásra hangolódtunk egy kis simogatással, és igazából kérnem sem kellett a folytatást. Hasonló pozícióban állított fel, bár másodjára már kicsit nehezebben ment, így közben kértem, hadd nyalakodjak kicsit, hátha az segít. Finom puncija van, ujjazni is lehetett, bár nagy sikert szerintem nem értem el. Missziben kezdtük, hogy közben jól hozzáférjek a cickókhoz. Simogattam, markoltam, csókoltam a hatalmas kebleit. Adtam neki egy szájrapuszit, de mivel nem különösebben reagált erre, a csókot inkább nem erőltettem. Lehetett tempósabban is tolni és a hangokból ítélve neki sem volt ellenére. Volt egy kis kényszerszünet ugyan, a kisfőnök rakoncátlankodott, így kértem egy kis orális segítséget. Pillanatok alatt keményre varázsolt, mindenféle komment nélkül, így folytathattuk is. Kértem, hogy feküdjön hasra és húzza fel az egyik lábát, de ezt félreérthette, mert csak simán lehasalt. Nekem ez is tökéletes volt, így amolyan fekvő kutyapózban mehetett az action. Az egészet tükörből nézve és a kéjes nyögéseit hallgatva hamar el is ért a vég, így mentem el benne. Hagyott szépen lenyugodni, nem tessékelt ki egyből, hanem még kedvesen csevegve telt a maradék idő.
  • Elszámolás:

    Még érkezésemkor letettem egy borítékban a szekrényre. Távozásom előtt jeleztem, hogy nem tudtam a pontos összeggel készülni, de szó nélkül ugrott és hozta is a visszajárót. Extrákat nem vettem igénybe. Ha jól sejtem, nincs is, amit vállal, az alap (csak a többszöri akció a plusszos).
  • Összkép:

    Minimális hiányérzettel summáztam ottlétem, de ez egyáltalán nem rajta múlt. Inkább azon, hogy először találkoztunk és ilyenkor kicsit feszültebb vagyok és persze utólag jutnak eszembe, hogy ezt meg azt is lehetett volna, pl. betenni a cicik közé :) Mindenben partner volt, végig leste a kívánságomat, és egyébként is, egy ilyen bomba testet ritkán láthat maga mellett (alatt) az ember.
Happy Massage