• Beküldte:
  • Mesi reagálása

    Kedves papi1 szexguru!
    Őszintén, nem tudom mi verte ki nálad ennyire a biztositékot......!
    Azt szoktam mondani "ha valaki rólam rosszat mond vagy ír az HAZUDIK#!
    Lassan 12 éve hirdetek ezen az oldalon még jó hogy sokan ismernek és nem hiszik el amiket írtál!!!!!
    Legyen szép napod!
    Mesi😊

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egyből felvette, itt találtam hírdetését.
    Megkérdeztem a lehetőségeket, kedvesen elmondta és megbeszéltük az időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, egyértelmű a cím, könnyű volt parkolót találni.
  • Helyszín:

    Újszerű ház, a környék és a ház is rendben van.
    A lakás, célnak berendezve, hangulatos, tiszta, modern, tökéletes minden.
    Higiénikus abszolút, fürdő is szépen rendben van, igényes hely.
    Masszázs ágy és francia ágy van a szobában.
  • Hirdető külseje:

    Sajnos az egyetlen negatívum, amit viszont tényleg sajnáltam és nem értem miért csinálják egyesek az a képekkel való csalás.
    A photoshop a valódi hölgyről készült, de valami brutálisan jóra sikerült. Élőben az arcvonások fellelhetőek nyomokban, némelyik frissebb képeken még a test is stimmel, de a legtöbb képen ott is jóval filigránabb hölgyet ábrázol.
    Ilyenkor átverve érzem magam. Szerencsére ritkán csúszok bele ilyenbe, de bevallom, hittem a róla készült enyhén szólva túlzottan pozitív beszámolóknak, amik megvezettek. A 48+ az bőven +.
  • Masszázs:

    Masszázsa szokásos, maszatolós, simogatós, egyáltalán nem szakszerű, de nem is gyógymasszázsra neveztem be. Viszont erősen túl van tólva a marketing.
    Ha valaki szakképzett masszázst hírdet, akkor el is várjuk azt.
    Ha valaki azt írja, hogy nem szakképzett, de lelkesen gyömöszöl és szeretget, símogat, akkor tudjuk mire vállalkozunk, nem érezzük magunkat átverve.
  • Kényeztetés:

    Megérkeztem, felhívtam, megtaláltam az ajtót ami kisvártatva kinyílt, majd megláttam és a fentiek átfutottak az agyamon.
    Hogy mégis miért maradtam?
    Mert egy igényes helyen lettem vendégül látva, mindennek ellenére a fogadtatás kedves és barátságos volt.
    Gondoltam puding próbája az evés.
    Elmentem fürdeni, visszaérkezésemkor jeleztem hogy a 1,5 órában 2 levezetést szeretnék. Telefonban erről nem beszéltünk, a helyszínen ez + 5000 Ft-ot jelentett az egyébként normál átlagos 1,5 órás alapáron felül, ami kissé meglepett, de éltem vele.
    Egyből rá is tértünk az felvezetéshez az ágyon, de hamarosan kértem, hogy térdeljen elém, mert úgy jobban esne. Kérést teljesítette. Franciája mechanikus volt, semmi érzelem, finomság nem jellemezte, úgy ahogy van, szó szerint leszopott.
    Mivel csőre töltve érkeztem, ezért pár perc múlva jeleztem, hogy jönni fogok, mondta, hogy szájba nem lehet ezért kértem, irányítsa a melleire. Mellei hatalmasak, de túl vannak szilikonozva, semmi természetes hatása nincs.
    Amúgy kölcsönösségben nincs benne, de nem is lett volna rá igényem, max simogatni lehet, de a punci tabu.
    A felvezetés után kaptam egy semmilyen masszázst, elbeszélgettük ezt az időt, kedvesen, értelmesen, de semmi extra.
    Majd a második kényeztetés az ágyon történt hanyattfekve. Ekkor kaptam egy cicis csúszkát oldalról, nem volt hatalmas sexuális feszültség a levegőben, mondjuk úgy hogy megcsinálta ez is. Ezt követően ismét szopni kezdett, de mivel semmit nem éreztem ezért a második tűzijáték már elmaradt. Lefürödtem, búcsú és csalódottan eltávoztam. Hát ez ennyi volt, viszont drága volt ez az élmény. Tanuló pénznek tudtam be.
  • Elszámolás:

    Amennyit mondott, + * az extra levezetésért. A legtöbb helyen a 1,5 órában a 2 kényeztetés benne van, max egy órában kell érte felárat fizetni.
  • Összkép:

    Összbenyomás? Negatív. Nem tudok semmi jó élménnyel szolgálni, azon kívül, hogy jó hely, jó kecó, tisztaság van, de Mesi szolgáltatása messze van az erotikus masszázs fogalmától. Az erotikus masszázs nem arról szól, hogy futószalag szerűen beszedjük a pénzt, közben maszatolunk, szopunk és arrivederci. Ennek is egy olyan műfajnak kéne lennie normál esetben ahol a szolgáltató abszolút megbízhatóságot mutat, mint pl. a valódi képeivel hirdeti magát és egy olyan erotikus hangulat csinál amiben ellazulsz és egy másik dimenzióba utaztat, pont azért, hogy jól érezd magad és elfelejtd a hétköznapok nyűgjét és kikapcsolj arra az időre. Ezt egyre kevesebben képesek adni. Nyílván mint az élet sok más területén is rengeteg hamis dologgal találkozunk, ez a mai világ egyik átka, de ha nem teszünk ellene, csak engedjük tovább szaporodni, akkor szaporodni is fog. Márpedig ez az oldal pont azért jött létre, hogy ne mi makktársak szopjunk, azaz " Hogy ne Te szopjál " :)
  • Webi megjegyzése:

    Eddig ilyesmi nem jött a hirdetőről, de hát nem hirdetők, így a tartalmat nem tudjuk csekkolni, nem tudjuk egyeztetni a hirdető verziójával.
Happy Massage