• Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Drága Bali! Köszönöm a randit és köszönöm, hogy megírtad! Sokkal, de sokkal jobban sikerült ez a talink, mint az első. Sokkal mélyebben el tudtunk mélyülni egymásban mindenféle zavaró tényező nélkül. Köszönöm szépen a komoly beszélgetést a randi végén, jól esett a bizalom! Bízom benne, hogy lesz még folytatás! Puszi 😘

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem Evelynnel, amit később VTR-en megerősítettem és ott kaptam meg az új címet. Elsőre nem vette fel ugyan, de hamar megcsörgetett és akkor újból hívtam és akkor tudtunk beszélni.
  • Megközelítés:

    Mostanság költözött új helyre, ami a Rákóczi térnél van. Metró és villamos 1 perc sétára. Parkolni lehet, mert van egy mélygarázs a vásárcsarnok mellett.
  • Helyszín:

    Régi építésű bérház. Hasonlóan az előzőhöz ez se lesz a kedvencem.De mivel nem háznézőbe mentem, ezért ez nem lényeges. A lakás annál inkább. Méretét tekintve az előzőhöz közeli. Van egy előszoba, amiből több szoba nyílik. A fürdőszobában minden van ami kellhet és a WC helyiség ezzel szemben van. A bejárattól legtávolabb eső szobában van a tetthely, ami egy kényelmes ágy. Kis asztal és egy párnázott szék van a szobában, illetve valami zsámoly is amire a ruhákat lehet letenni.
  • Hirdető külseje:

    Eveleynről nemrég készültek friss képek, amelyek visszaadják az alakját, csak az arcát nem, mert az nem látszik rajtuk. Nem kell tartani tőle, mert helyes arca van. Méretes cicikkel rendelkezik, ahol járt már a sebészkés. Lapos ha és feszes popsi, amolyan markolni való fajta. Kecses lábakkal együtt megkapjuk teljes valóját.
    Melltartó-tanga párosításban és köntösben fogadott.
  • Action:

    Megérkezésemkor csókkal üdvözöltük egymást. Emlékezett rám és arra is, hogy felvetettem neki egy szóló találkát, mert elsőre hármasban voltunk. Kabát és cipő le, majd Evelyn bevezettet a szobába. Kis csevegés elkezdtem levenni a ruháimat és utána megmutatta a fürdőt. Elvonultam lemosni magamról az út porát és utána visszatértem a szobába. Evelyn még a fogadószettben volt, ezért nekiláttam a kicsomagolásnak. Elkezdtünk csókolózni és én közben a háta mögé nyúltam és a melltartóval kezdtem babrálni, amitől hamar sikerült megszabadítanom. Csókokkal haladtam lefelé a testén és a puncijához érve a tangától is megváltunk. Egy rövid volt még így állva és utána az ágyra helyezkedtünk. Itt folytattuk a csókcsatát, majd később lejjebb haladva a cicikkel kezdtem el foglalkozni. Szopogattam és nyalogattam az ikreket és utána haladtam dél felé. elértem a puncijához és intenzív nyelvmunkával kényeztettem azt is. Cseréltünk és Evelyn elkezdett franciázni. Először a rudat és a zacsikat kényeztette a nyelvével és miután már nem volt száraz felület a velem egykorún; akkor vette a szájába. Intenzív száj- és nyelvmunkát alkalmazott, ezért én 69-et kértem és így folytattuk. Később gumit húztunk és missziben kezdtem el őt megdolgozni. Csókcsata kezdődött és utána fordultunk hátulról támadóba. Evelyn először négykézláb volt és én mögötte térdeltem és utána ő hasra feküdt én pedig a combjaira helyezkedtem. Így csináltuk egy ideig, majd a fejéhez és elkezdtem puszilgatni, ahol csak értem. Fordultunk lovaglóba és Evelyn elkezdett vágtázni rajtam. A lovaslecke után gumi le és én az ágy mellé álltam . Francia lecke ismét és végül a szájába élveztem.
    Megtörölgettük magunkat és utána elvonultam egy újabb tusolásra. Visszamentem a szobába és csevegtünk picit és közben visszahúztam a gönceimet. Kimentünk a szobából és a cipőimet is felvettem. Rendeztem a csokrot. Búcsúcsókok és ölelések végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük és igazából szóba sem került. Nyilvános adat és a bővebb infóban is megtalálható a csokor mérete.
  • Összkép:

    A mostani randi nagyon pozitív élményekkel gazdagított engem. Ha az Evelyn élmény ilyen akkor szeretném még sokszor átélni.
Happy Massage