• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régebben szemezgettem a hirdetésével, tegnap felhívtam, majd reggel egyeztetünk időpontot.
  • Megközelítés:

    Könnyen oda lehet találni. A BKV közlekedés is jó.
  • Helyszín:

    A lakásban tisztaság, rend fogadott. A fürdőszoba is tökéletes. A szobában egy matrac volt, ami nem a legkényelmesebb, de Lili bája, szépsége és fenomális alakja k@rpótol.
  • Hirdető külseje:

    Egy alacsony termetű, bájos teremtés, fantasztikus alakkal. Formás fenék, gyönyörű mellék, kis udvarral, pár tetoválás dészítette és tette még fantasztikussá Lilit. Az egyik képen látható tanga, melltartó együttes én fogadott, rögtön elvarázsolt. Kétség nem fért, hogy maradok.
  • Action:

    Üdvözöltük egymást, illetve bemutatkoztunk. Kicsit szégyenlős is lettem, így, nem vettem le kisgatyámat. Lili adott egy szépen összehajtott törölköző, majd fürdőbe kísért.
    Mikor fürdésből visszatértem, kérte feküdjek le a matracra. Melltartóját levéve, elém tárult isteni, csodálatos mellei. Hú, gyönyörű ikrek. Ez után megfogta kis farkam és elkezdte a kényeztetésemet. Közvetlenül a matrac mellett egy nagy tükör van, ami fokozza az élményt. Láttam kedvi, ha maga is nézhet férfin történő munkálatait. Fantasztikusan, mélyen bekapva franciázik.
    Hamarosan lekerült a bugyi róla és Én kezdtem felfedezni jobban gyönyörű testét. Mindkét mellét megcsókoltam, majd lassan haladva eljutottam a másik gyöngyszeméhez. Csupasz, aranyos, nyalni való punci fogadott. Imádok nyalni, így igyekeztem Lilinél is minden tudásom latba vetni, de sajnos sikert nem értem el. Kértem húzzunk gumit, ami kedvesen meg is tett. Többször megkérdezve, ugye nem vág, szorít. Mivel átlagos mérettel rendelkezek, nem szorított, csak vastagabbak gumit használ, így sokat fogott az érzésből. Megmértem üljön rám, amit még is tett. Ha most is rágondolok, görcsbe rándulok és elvézzek, ahogy ilyen gyönyörű teremtés ül rajtam, bennem. Mivel a gumi kicsit tompított, puhább lettem, de nem ilyet meg, hanem újabb franciával próbált felkeményíteni. Hamarosan kértem, vegyük le gumit és inkább hagy élvezzek csodálom melleire. Így is lett/tet. Tisztogatás, majd lefeküdtünk és beszélgetünk. Értelmes és intelligens Lili, jár itt is pirospont.
    Kérdezte, szóljak, hogy mehet e a következő. Mondtam, hát igen, ekkor ismételten megfogta a farkam és elkezdett kényeztetni. Mint írtam, imádom a csajokat nyalni, ezért kértem jöjjön 69-be és hagy élvezkedjek. Úgy érzem többször a határon volt, mivel ekkor nagyon intenzívebben vettem farkamat a szájába, de sajnos átütés nem értünk el.
    Tusolás, közben még beszélgetünk és az érzékeny búcsú.
  • Elszámolás:

    Biztos vállal, de ezt most nem használtam ki.
  • Összkép:

    Lili egy kedves, őszinte teremtés, mellette egy bombázó. Hanem lenne ennyi időkorlát, napokig tudnék vele foglalkozni és hatalmas orgazmusokat átélni vele.
Happy Massage