• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Múlt héten már telefonon próbáltam elérni, azonban akkor csak egy barátnőjével tudtam egyeztetni, aki elmondta, hogy mikor érne rá aznap Szabina, de sajnos az nem volt nekem megfelelő. Ezen a héten kedden reggel hívtam 8 környékén és 11-re sikerült közös szabad időpontot találnunk aznapra.
  • Megközelítés:

    Corvin sétány déli határáról van szó, így metro van talán legközelebb, de kis sétára elérhető villamos, busz, troli, illetve parkolóhelyet is lehet találni nem messze. Akár a Corvin parkolóházában, a bátrabbaknak meg a Szigony utca környékén :) A ház közvetlen közelében szinte esélytelen megállni.
  • Helyszín:

    Zsír új ház, zsír új lakása, így eléggé rendben van. 8. emelet egyik többszobás lakása. A fürdő tiszta (láttam, hogy külön takarítónő tüsténkedik), a szobára sincs panasz. 3 tükör segíti a mozizást, félhomály. Matrac van a kb 10 négyzetméteres szobában, friss törülközőt kaptam mindkét zuhanyzás előtt, amik kicsit már veszítettek nedvszívó képességükből, de alapvetően minden rendben.
  • Hirdető külseje:

    Szabina nyit ajtót egy ilyen hálószerű átlátszó ruhában, alatta Hugo Boss tanga. Alacsony kiscsaj, kék szemek, műszempilla, pici cicik, 2-3 apróbb tetkó, kerek fenék. A képek abszolút stimmelnek, a haja talán már be van festve (vagy csak a sötét), de vagányabb, mint ahogy a képekről elképzeltem. Hál istennek az esze viszont rendben van, lehet vele értelmesen beszélgetni, nem lóg ki a kapa a szájából. Érdeklődő, és meg is oszt magáról érdekességeket. Szóval tök jó az egész package! (You know, package - Matolcsy)
  • Masszázs:

    Masszázsról nem fogok sokat írni, meg örömódákat se zengeni, inkább bekrémezte mindenemet és közben egy nagyon jót dumáltunk, de semmi erő, vagy tanfolyam nem érződött a technikán. Nem is ez volt a lényeg. A végén azért benyúlt a láb közé, meg csúszkált is a hátamon, de ez inkább már a levezetés felvezetése volt és nem a masszázs. Aki gyógymasszázsra, vagy szakszerű svédmasszázsra vágyik a szeánsz előtt, annak nem Szabina az embere.
  • Kényeztetés:

    Telefonos egyeztetésünk alkalmával tájékoztatott a lehetőségekről, mondtam neki, hogy majd a helyszínen meglátjuk. Fordulás után egy elkezdte a nyakamat csókolhatni, majd egyre délebbre telepedett és egy finom franciás kényeztetésbe kezdett. Amikor harcrakész állapotba kerültem egyre intezívebb munkához látott, és megmutatta mélytorkos nyálcsorgatós hereszopkodós fogásait. Utána fentebb jött csókolózni (extra), közben kézzel simogatott és én is viszonoztam bugyin keresztül a simogatását, majd újra visszament. Tök jó barátnős, néhol röhögcsélős, néhol szenvedélyes franciában volt részem, aminek a végére feálltam a tükör elé és elémtérdelve végzett ki a szájába (extra). Ha visszaemlékszem életem szopásaira, tuti hogy mind technikailag mind hangulatában a top kategóriába tartozik, valószínű a dobogó is elérhető lesz egy többedik alkalomra, mert éreztem a kölcsönös szimpátiát.
  • Elszámolás:

    Telefonban elmondta, hogy hogy alakul a díjszabás, illetve az extrák, a helyszínen nem kérdezett már rá, hogy akkor ez most mehet-e, hanem ahogy alakult. A végén kérdeztem, hogy mennyivel tartozom és a telefonban elmondottak alapján kalkulált.
  • Összkép:

    Összességében egy tök jó élményben volt részem. Következőleg a masszázson rövidítünk és több időt hagyunk egymásra. A leányzó okos, intelligens, nyitott, vicces, csinos, szexi, vagány.
Happy Massage