• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először ebéd magasságában hívtam akkor nem sikerült elérnem, de másodjára már hamar felvette.
    Közvetlen és kedves volt , a hangja élettel teli és vidám volt.
  • Megközelítés:

    A Lurdy háztól két percnyire lévő lakóparkban található. Autóval mentem a címre , kívül parkoltam egy Spar elött és besétáltam .
  • Helyszín:

    A lakás jól berendezett , több szobás . Amelyik szobában mi voltunk ott a szobából egy külön fürdőszoba nyílik . A lakásban minden tiszta és mindenhol rend van .
  • Hirdető külseje:

    Egy kis pólóban és tangában várt . Szép sudár lány . Gyönyörű hosszú combjai vannak . Az alkata arányos. Mellei formásak és feszesek , pont a kezembe illettek . Arca szép és mindig mosolyog , ez nagyon tetszett.
  • Action:

    Amikor megérkeztem bekisért a szobába és átbeszéltük hogy mit tehet értem egy órácskában . Majd után mentem zuhanyozni. Amikor visszaértem hozzá már az ágyon volt meztelenül. Kicsit gyönyörködtem benne. Finoman simogatni kezdtem a mellét és a popsiját. Hamar kölcsönös kényeztetésbe kezdtünk , egy híján hetvenbe . Ő szopott Én nyaltam hevesen , ahol csak értem .Fergetegesen jól használta a száját , hamar betonkeménnyé varázsolt. Én közben élveztem a szép punciját. Addig, addig serénykedett míg kicsalogatta az utódokat. Némi pihenés következett ami beszélgetéssel telt. Nem bízta a véletlenre a feltámadásomat , ismét egy remek francia következett , és ismét hamar életet lehelt belém. Ezután kővetkezett a gumihúzás . Szépen bepucsított és doggyba hatoltam be. Kellemes , szűk és forró érzés volt. Mindketten elég hangosak voltunk , közben a gyönyörű formás, kerek popsija látványa eléggé felpörgetett . Nem volt ellenére , sőt, tolta a fenekét a rendesen hátra. Második menet révén kicsit tovább bírtam ,de annyira ügyesen táncolt rajtam , hogy ismét a mennybe vitt. Még dumcsiztunk , majd érzéki búcsút vettem tőle.
  • Elszámolás:

    Amikor megérkeztem akkor ajándékoztam meg .
  • Összkép:

    Isteni órácskát sikerült összehozni egy nagyon szép és kedves lánnyal .
Happy Massage