• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ismerem eléggé régóta ,viszont a rendelési ideje,nem könnyen egyeztethető az én hektikus programommal.E hétfőre sikerült úgy intézzem a programom hogy reggeliben legyen szabad időm,ezért vsaárnap VTR küldtem ,amit sajna hétfőn olvasott el, de igy is sikerült egy őrával későbbi időpontot kapjak,amit SMS ben 15 perccel eltolt de nem volt gond részemről.
  • Megközelítés:

    Melina most régi helyén rendel,mint mikor megismertem ,a parkolás necces szerintem érdemes az Allé mélyparkolójába pihentetni a járgányt.A cim pontos , a bejutáshoz is pontos instrukciókat kaptam,résnyire nyitott ajtóban várt.
    BKV is van dögivel, aki nem autóval menne.
  • Helyszín:

    A lakás állapota átlagos,de arra amire kell pont megfelelő,az ágy egy kicsit trükkös mert a vége ,de a fejrész is kemény,de erről figyelmeztet Melina,amúgy elég nagy franciaágy.Zuhanykabin van, elegendő fajta tusfürdővel,száraz türcsi ,illetve Listerin.
  • Hirdető külseje:

    Melina a képeknek megfelelő ,úgy korban mint kinézetben,vékony,magas mosolygós,kedves teremtmény,régebben nem volt ennyire slim.Utcai ruciban várt,amiből amig fürödtem meztelenre vetkőzőtt majd utánam ő is letussolt,hogy friss legyen.
  • Action:

    Mint emlitettem,az ajtóban ,felöltözve várt,puszi puszi,cipő ruha le ,majd elvonultam az utca porát lemosni,Melina is utánam felfrissült.
    Felajánlott kezdetnek egy lazitó masszázst,de én jobbnak láttam az ő kényeztetésével kezdeni ,sokat nevettünk a fazonra nyirt puncijáról,mert a pici szőr ami maradt folyton csikolta az orromat,de igy is pár perc puncinyalaás,csiklóizgatás csakis nyelvvel, meghozta a várva várt orgazmust Melinának,elmondása szerint péntek óta nem szexelt igy kapóra jött a kényeztetésem.Hagytam picit lenyugodni.
    Az ágy végére parancsolt,és egyből be is kapta a már hadrendbe állt falloszomat,ami a kéjes orgazmusának köszönhetően kőkemény lett.Belefogott egy bőnyálas,köpködős,mélytorkos franciába,amit ahogy ő szokta kivitelezni nem lehet megunni,bármeddig el tudnám viselni,persze ha bármeddig birnám.nagyon érdekes nyelvmunkája van tövig a farkam a szájában és nyelvével masszirozza a fallosz alsó részét ilyen technikát még senkinél nem tapasztaltam eleddig.
    A golyóimat is kellőképpen nyalogatta, szopogatta,kérés nélkül,illetve kezét minimálisan használja csak.Agyaltam ,hogy el kellene vegyem a játékot a szájából, de annyira kellemes és izgató volt ,hogy úgy döntöttem a szájbaélvezést választom,ami kis idő mulva be is következett egy hatalmas orgazmus kiséretében.Az utódok a pocijában végezték ,nem kellett velük bajlódni sem a farkamat tisztitani olyan jól végezte a dolgát hagyott lenyugodni,csak utána engedte el a farkam a szájából.Ezután én kértem az elején feléjánlott masszázst amit testápolóval csinál igy könnyü lemosni zuhanyzáskor.Kellemesen elbeszélgettünk,hisz elég régóta ,taliztunk.
    Bár még lett volna vagy 20 perc ,úgy döntöttem szedem a sátorfámat.Le akarta számolni a rozsák számából a hamarabb való távozást de nem engedtem,az óra teljes diját fizettem.
    Innen is látszik ,hogy mennyire korrekt,végtelenül odaadó, kedves hölgy Melina.
  • Elszámolás:

    Melina ,vállalásai annyira széleskörüek,hogy nem tom milyen extra kellene még,nekem bőven elég az alap,amit kellően magas szinvonalon,nyújt igy felesleges bármi máson agyalni.
  • Összkép:

    Szeretnék többször is eljutni Melinához mert mindig feldobva,jövök el tőle de a programunk nem könnyen egyeztethető.Mindenképpen egy nagyon kedves ,vendégcentrikus ,mosolygós hölgy,bármikor szivesen keresem fel.
Happy Massage