• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Drága Ficánka! Nagyon régen nem volt hozzád szerencsém sajnos de remélem, hogy ezen túl többször sikerül majd. En is jól éreztem magam, nagyon kedves és finom voltál!
    Puszi a következő randiig!

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam és szerencsére volt szabad időpontja. Időpontilag nagyon rugalmas könnyen tudtunk időpontot egyeztetni. Itt az oldalon láttam a hirdetését.
  • Megközelítés:

    A parkolás nagyon egyszerű, a környéken elég sok szabad helyet láttam, lehet parkolni a mellette lévő utcákban és a Rákóczi téren található mélygarázsban. Nagyon normális és tiszta környék. Aki bkv-val megy akkor villamos vagy metró ami egy percre van a randi helyszínétől. Könnyű oda találni nem lehet eltévedni. A palota negyed oldalán egy régi polgári ház.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen felújított régi polgári házban található. Tiszta rendezett a buvóhely, hatalmas franciaágy és szépen berendezett szoba várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. A fürdőszoba a célnak megfelelő, tiszta törölköző, tusfürdő választék, szájviz. Minden megtalálható amire szüksége van az embernek egy kis felfrissülésre.
  • Hirdető külseje:

    A fotóknak teljesen megfelelő, csodás szép arc és gyönyörű alkat. Nagyon jó benyomást kelt az emberben. Kedves fogadtatás, mosoly és egy lenge öltözetben fogadott, ami egy kicsit átlátszó volt hogy növelje az izgalmakat. Minden tetszik rajta semmi kifogásolható nincsen Evelynen.
  • Action:

    A lakásba lépve hatalmas puszikkal fogadott és beinvitált a szobába. Előszobában cipő ledob és követtem is mint egy kis öleb a játékát. Mivel régen voltam már nála így emlékezett rám ami jól esett. Beszélgettünk kicsit és irány a fürdő. Gyors tusolás, dezodor, szájvíz és irány a tettek mezeje. A szobába érve hatalmas csókcsata és simogatás majd irány az ágy. Ott folytattuk egymás kényeztetését majd rátért a kis barátomra. Egy fergeteges franciát kaptam ami nagyon jól esett, utána jött a 69 ahol rendesen ment az adok kapok. Miután ki élveztem a finom punciját jött a gumi és a lovaglás. Isteni a lovaglása nagyon jól csinálja. Pózváltas és következett a kutya póz ahol a tükörben figyelhettem az eseményeket, nagyon izgató volt. Hatalmasat szexeltünk így nem is bírtam sokáig. Nagyon oda tette magát Evelyn hogy jó élményben legyen részem, és ez a végeredményen is látszott. Hatalmasat élveztem. Kinyultam az ágyon mint egy kicsavart szivacs, csillagokat lehetett volna forgatni velem annyira jó kiszolgálást kaptam. Volt még egy kis idő így beszélgettünk és nevetgéltünk majd tusi és öltözés. Tavozásnál hatalmas puszik és eljöttem.
  • Elszámolás:

    Extrát nem vettem igénybe mert jó formán nincs is neki de azt nem kértem. Mindent vállal ami az adatlapján szerepel, nagyon korrekt vendéglátó.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzéssel távoztam Evelyntől aki egy gyönyörű, szexi és csodás nő. Nagyon jó társaság aki teljesen barátnő érzést nyújtott, tökéletes választás aki szereti a korrekt és aranyos hölgyet.
Happy Massage