• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta nézegettem már Lili hirdetését , telefonon megkérdeztem esetleg elérhető lesz-e szombaton , mivel igenlő választ kaptam , így az oldalon keresztül belső levelezésben egyeztettük az időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem , parkoló hely volt bőségesen hétvége révén , nem megoldhatatlan a feladat. GPS pontosan a ház elé vitt.
  • Helyszín:

    A lakás igényesen berendezett , több szobából áll , ezekből a fürdőt és a tetthelyet láttam csak. Fürdő kulturált, tiszta , többféle tusfürdővel felszerelt , száj víz kis poharakkal, minden adott a vándornak az út porát lemosni.
    A tetthely egy rugós matraccal felszerelt helység , kis asztallal, plusz egy székkel ; ahova a ruhákat le lehet tenni.
  • Hirdető külseje:

    Na itt bajban voltam , én se vagyok egy idős ember , de Lili még hozzam képest is szemtelenül fiatal.
    Képeknek tökéletesen megfelel 1-2 tetoválást leszámítva. Lili egy alacsony , tökéletes idomokkal megáldott hercegnő. Mellei termetéhez képest nagyok , sima és illatos bőr , kerek fenék , lapos has, egyszerűen tökéletes ahogy ez a hölgy kinéz , nincs olyan ember szerintem akinek Lili külsőre ne tetszene. Így visszagondolva is teljesen a hatása alá kerültem már az első pillanatokban.
  • Action:

    A bejutáshoz szükséges infók után , már repültem is lifttel az alkalmi kedvesemhez, aki az ajtó mögött várt. Belépve konstatáltam , hogy a látogatás régóta az egyik legjobb döntésem volt. Bemutatkozás , 2 puszi , aztán Lili bevezetett a szobába ahol később az action történt. Megbeszéltük hogy 1 óra időtartamra maradnék , aztán megmutatta a fürdőt , kaptam egy friss törölközőt , és letudtam a kötelező tisztálkodási köröket.
    Visszatérve a szobába Lili már várt , meg ruhában , ami egy 2 részből álló fekete fehérnemű volt.
    Első körben kérte hogy feküdjek háttal a matracra, és belekezdett egy nagyon barátnős franciába. Közben lekerült a felső is róla, elém tárultak a nagyon szép és feszes cickók is.
    Lili franciája igazán kellemes , először csak puszilgatós/ nyalogatós , aztán viszont tövig el tudja tüntetni ami a szájába kerül, nem félt a zacsit sem izgatni , néha kézzel is segített a dolgokon .Megkértem hogy én is kényeztethessem kicsit , mivel kiváncsi voltam egy ilyen tökéletes nő, milyen ízű lehet. Kedvemre nyalakodtam pár percig aztán újra cseréltünk és én kerültem Lili ajkai közé. Folyamatosan kérdezgette jó-e ahogy csinálja , a szolgáltatás színvonala igazán 110%os amit Lili nyújt. Végül megkérdeztem hogy hova lehet befejezni a kényeztetést , de ez a kérdés már kicsit későn jött, és az első körnek vége is lett. Kaptam törlőt, eltüntettük a romokat,Lilitől közben kaptam egy pohár vizet is, és bele kezdtünk egy igazán érdekes beszélgetésbe. Lili nem csak fiatal és gyönyörű , de igazán értelmes , és jó beszélgetőpartner is.
    Pár perc elteltével jelezte hogy ha már kész vagyok belekezdhetünk a második körbe, nyilván egy ilyen nő kérésének nem lehet nemet mondani. Szóval újfent bekertem magam a lábai közé, de mivel kérdeztem hogy el tud e menni így , és jelezte hogx inkább csak szex közben , így csak a kedvem re nyalakodtam kicsit , aztán cseréltünk , újra francia , és végül kertem a védőfelszerelést , mert már nagyon ki akartam próbálni milyen a szex egy ilyen istennővel.
    Kezdésnek hagyományos pózban kezdtünk , partnernőm együtt élt az aktussal , elveztuk egymás ténykedését , néha elcsattant egy egy csók, de nem az az igazi nyelves , inkább csak szájra puszi , de ez így is rendben volt. Ebben a pózban elvezkedtunk kicsit, aztán megkértem pattanjon nyeregbe, aminek tökéletesen eleget tett. Van valami csodás érzés abban amikor egy ilyen fiatal lány lovagol rajtad, de nem az a vad lovaglás , hanem az igazi baratnos , osszebujos szex volt köztünk. Ha épp nem Lili mozgott felettem akkor én emeltem meg kicsit és dolgoztam alulról. Ez ment egy jó pár percig , aztán még kicsit visszafordultunk misszibe, itt már azért vadabb volt a szex , de vigyáztam ra nehogy kárt tegyek ebben a kis csodában. Néha egy két halkabb nyögés , sóhaj elhagyta a száját , illetve többször is ő kezdeményezte a csókot , vagy puszilgatta amit épp elért, a nyakam például. Rákérdeztem az időre , mondta hogy van még egy jó 10 percünk szóval végezetül kutyusba fordultunk, indítottam egy utolsó nagy rohamot és így is ért el a beteljesülés. Megvárta míg kicsit lenyugszok benne , szetkapcsolodtunk, újabb romeltakarítás , gyors zuhany öltözes és elkoszones volt a további program.
  • Elszámolás:

    Egyetlen extra van Lilinel , ezzel most nem éltem, amik az alapban vannak tökéletesen elegek voltak az igényeimnek. A rózsák száma közelében sincs annak a szolgáltatásnak amit Lili nyújt a vendégei számára.
    Ennyire vendégcentrikus hirdetőnél még nem jártam , ha Lili ilyen marad , biztosan rendszeres látogató leszek.
  • Összkép:

    Lili az oldal egyik , ha nem az egyetlen tökéletes kis hercegnője vagy mondhatnám azt is hogy egy fiatal szexbomba. Pozitív szájízzel távoztam a randirol , és ha az időm is úgy engedi , akkor pár héten belül újra meglátogatom ezt a kis csodát. Már tervezem az időpontot.
    Mindenképp az egyik legszínvonalasabb szolgáltatás amiben részem volt az eddigi kalandjain során , köszönöm szépen megegyszer Lili hogy fogadtal.
Happy Massage