• Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Kedves Andel! Köszönöm szépen a beszámolót, köszönöm szépen a sok dicséretet! Gratulálok itt is! Várlak vissza 😘

  • Egyeztetés:

    A történet hétfőn reggel kezdődött, amikor ébredés után, álmosan kezembe vettem a telefonomat és megnyitottam a beszamolok.com-ot, ahol láttam, hogy üzenetem érkezett. Evelyn volt, elnézést kért, hogy nem írt korábban, költözés miatt és azt kérdezte, hogy mikor tudnám átvenni a nyereményemet. Pislogtam csak nagyokat az ágyban fekve, aztán visszaolvastam az értesítőimet és hoppá! Én nyertem a főnyereményt a tombolajátékban :) Ez az üzenet teljesen elkerülte a figyelmemet, mert egyszerre jött egy másikkal (ezt esetleg lehetne javítani, hogy mondjuk a prémium napok jóváírása ne ugyanazon a csatornán jöjjön, ahol egy főnyeremény-értesítő. Mindenesetre, mondanom sem kell, nagyon megörültem, életemben nem nyertem semmit, leszámítva egyszer egy sport szelettel egy másik sport szeletet :)

    Ezek után már flottul ment az időpont-egyeztetés személyes üzenetekben, aztán VTR-en is megerősítettem. Szombat délelőttre beszéltük meg az egy órás találkát.
  • Megközelítés:

    Evelyn immáron új helyen várja a vendégeit, hasonlóan központi helyen és hasonlóan régi, patinás épületben, de ide nem a kék, hanem a zöld metró megállója van gyakorlatilag a szomszédban, illetve a villamos megállója. A VTR-en a szokásos módon már megkaptam a pontos címet, amit el sem lehet téveszteni, jó nagy betúkkel ki van írva a kapura a házszám. Amikor 10-et ütött az óra, tárcsáztam is Evelyn számát, aki rögtön felvette és megadta a kapucsengőt, ill. az instrukciókat a lakáshoz való eljutáshoz.
  • Helyszín:

    Evelyn nemrég költözött át az új helyére, de már gyakorlatilag minden a helyén volt: pad a cipő le- és felvételéhez az előszobában, hely a ruháknak a szobában, a számtalan tusfürdő és dezodor a fürdőben, tiszta, száraz törülköző, szájvíz... egyszóval minden, ami kell. A tisztaságra, csakúgy, mint a régi helyen, itt sem lehet panasz, ahogy az ágy minőségére sem.
  • Hirdető külseje:

    A képeken valóban ő van, továbbra is perfekt alakkal és gömbölyű, a tenyérbe tökéletesen beleillő és belekívánkozó keblekkel rendelkező, ellenállhatatlan mosolyú és rendkívül kedves hölgy.
  • Action:

    Miután megérkeztem, egy kicsit beszélgettünk a nyeremény-értesítővel kapcsolatos kalamajkámról, ill. Evelyn költözéséről, majd levetkőztem és a fürdőszobának vettem az irányt. Gyors tisztálkodás után visszatértem a szobába, Evelyn bugyiban és melltartóban várt, amelyektől elég gyorsan meg is szabadult :) Kisebb, de annál élvezetesebb csókcsata vette kezdetét, majd hátamra feküdve kaptam egy isteni franciát. Mennyei volt látni, ahogy bő nyállal, mégis érzékien munkálkodik rajtam Evelyn. Közben a kezem felfedező útra indult vendéglátóm testén. Kis idő múlva kértem, hogy cseréljünk, én kerültem hát Evelyn combjai közé és ízlelhettem meg isteni punciját.

    Mikor legutóbb Evelynnél voltam, a misszionáriust próbáltuk ki, ami nagyon jó volt, így most szerettem volna megtudni, mi a helyzet a lovagló pozícióval, vajon abban is ugyanolyan jó-e. Hát, jelentem, a válasz: igen. Gyors és szakszerű gumihúzás után belém ült és elkezdtünk ütemesen együtt mozogni, miközben azok a tökéletes cicik szinte az arcomat súrolták. Szinte végig velük is foglalkoztam, nem tehettem mást, annyira kihagyhatatlanok :) Nem lett maratoni a galopp, hiszen néhány perc múlva éreztem a csúcs közeledtét, és így lett végem.

    Ezután egy jót beszélgettünk mindenféle témákról, az idő végének közeledtével pedig mégegyszer letusoltam, hogy felfrissülten, csodás élményekkel gazdagodva távozzak.
  • Elszámolás:

    Ezt a találkozót a beszamolok.com támogatta. Ezúttal is köszönöm!
  • Összkép:

    Evelynnek is mondtam, tényleg így gondolom, hogy nála valahogy tapintható a nyugalom, igazán relaxáló élmény ellátogatni hozzá. Ugyanakkor bomba teste van és a szex is nagyon jó vele, abszolút vendég centrikus. Már voltam egyszer nála, májusban, és a nyereményjátéktól függetlenül is terveztem, hogy visszamegyek. Ezúttal is tökéletes volt a találka, nagyon jól éreztem magam. Mindenkinek bátran ajánlom Evelynt.
Happy Massage