• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már többször voltam nála, így a gyors VTR egyeztetést alkalmaztam. 3/4 órán belül el is fogadta, én meg örültem, hogy ez gyorsan ment és sikerült még a hosszabb szünetre vonulása előtt még találkozni vele.
  • Megközelítés:

    A Récsei center szomszédságában található az ojjeltum. Parkolóhely van bőven, most is a bejárattal szemben sikerült leparkolnom. A cím teljesen egyértelmű.
  • Helyszín:

    A lakás nem most épült, de a célnak tökéletesen megfelel. Nagy előszoba, balra a fürdő, arra már ráférne egy kis felújítás, szemben a 2 szoba, most a jobb oldaliban voltunk, az egy kicsit tágasabb.
    A szobában van egy franciaágy mellette a falon tükörrel, van egy masszázs ágy is. Ruháknak van hely.
    Fürdőben kád, zuhanyfüggöny, egy külön polcon a szájvizek, tusfürdők.
  • Hirdető külseje:

    A képekhez képest kicsit vékonyabb, vagy inkább a képeken tűnik a valósághoz képest husibbnak. A valóságban nekem tökéletesen elnyerte tetszésemet. (Különben minek mentem volna hozzá többször is? 🤷🏻‍♂️)
    Vékony ajkaival eszméletlen módon csókol, kis vámpír szemfogai kivillantja, mikor édesen mosolyog, szemei megbabonázzák az embert, vékony hosszúkás arcát, hosszú sötét haja keretezi. Az én kis Pocahontasom. 😊
    Tenyérbe illő cicik és formás kis fenék között lapos has és karcsú derék tapintható.
  • Action:

    Megérkezésem után, a szokásos ajándékok átadása, cipő le, nagy öröm a viszontlátásra, aztán a szobában gyors vetkőzés, hogy mielőbb élvezhessem társaságát a zuhanyzás után.
    A szobába visszatérve ölelkezés , csókolózás, kölcsönösen simogattuk egymást, itt-ott, aztán miután kezeivel érezte, hogy egyre nagyobbra nőtt az érdeklődésem, levette rólam a türcsit és megkérdezte megkóstolhat-e, majd leült az ágy szélére, és egy érzéki, de határozott franciázásba kezdett. Mélytorok ugyan most nem volt, de az egyik randin megmutatta, hogy a kicsi én sem akadály számára. Nyalta-falta, szopta, elég vehemensen, nem kicsit húzott fel vele, így mondtam, hogy most jön a revans és feküdjön a hátára.
    Levettük a fekete fehérneműket és a szájától hosszú csókkal indulva testén letelepedtem a puncijánál, melyet hosszasan kényeztettem, a reakciókból ítélve nagyon is tetszett neki, de a szalagátvágás elmaradt, majd gumírozást követően missziben dugtam, ezt követően javasoltam feküdjön fel a masszázspadra és úgy dugtam elég hosszasan, míg nem telelőttem a gumit.
    A romok eltakarításában nagyon segítőkész volt, szinte all inclusive ellátás.
    Ezt követően a második körre való rápihenésként az ágyon egymás mellett fekve kezdtünk beszélgetni, majd mikor érzésre eltelt kb. 10 perc rákérdeztem hogy állunk idővel, mire jött a kijózanító válasz, hogy az sajnos lejárt.
    Így szomorúan megejtettem egy újabb zuhanyt és a mielőbbi viszontlátás reményében jöttem el.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe, Kira önmaga az extra. A végén adtam át a virágszálakat.
  • Összkép:

    Kevés ilyen kisugárzással és szexuális étvággyal megáldott lánnyal találkoztam eddig, pedig a múltkor számolgattam, hogy kb fél ezres a reprezentatív felmérési minta.
    Kedves, odaadó, intelligens, már várom a visszatérést és az újabb randit.
Happy Massage