• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lili fotóin megakadtak a szemeim, így amikor láttam zölden villogni egyből tárcsáztam is. Fel is vette, kedvesen, csilingelő hangon és expeditíven elmondta amit tudnom kell, és az időpontban is gyorsan megegyeztünk. Kért még megerősítő sms-t amit küldtem is az adott napon. Semmi fennakadás nem volt
  • Megközelítés:

    A térkép által jelzett környék, új építésű tömb, a szomszédságban még zajlik az építkezés. A kék metró 2 perc séta, kocsival viszont körülményesebb szerintem. Parkoló helyeket láttam itt is ott is szabadon, úgyhogy az se lehetetlen (bár gyanítom fizetős). A címet nem lehet eltéveszteni, google aktuális képet is mutat az épületről, ami egy házszám két lépcsőház. A lépcsőház jó hosszú, de szerencsére nem kell a túlsó végéig sétálni, ahogy megérkeztem nyílt is az ajtó.
  • Helyszín:

    Egy több szobás új lakás, de nem találkoztam senkivel, rend, tisztaság. Fürdő is tiszta, 4-5 tusfürdő, dezodor és szájvíz, friss száraz törülköző, nem a legnagyobb, de bőven elég. A szobában félhomály, szobainas, komód fotel meg egy nagy matrac a földön, tükörrel megtámogatva - minden van ami kell.
  • Hirdető külseje:

    Ezen nincs mit ragozni, a képei mindent visznek és az ajtó mögött is ő várt: eszméletlenül dögös, baromi formás. Egy fekete combfixben és bugyi melltartóban várt, hasonló mint néhány fotón, de tényleg állkoppantóan jól néz ki. A cicik tökéletesek, apró sötétebb bimbókkal, kerekded popsi, combok, szerintem az arca is gyönyörű, azzal a félmosollyal, a vastag ajkakkal, csillogó szemekkel. Tényleg, ha a képek alapján bejön, akkor meg lehet nyugodni, ez a valóság!. Van egykét apróbb tetoválás, ha véletlenül ez valakit eltántorítana.
  • Action:

    Zuhany után a szobában várt, gyorsan meg is szabadult a melltartótól és kérte, hogy csak feküdjek a matracra és neki is látott a kényeztetésnek: eszméletlen volt, ahogy láttam a szájában eltűnni a farkam, néha ahogy odanézett...Éreztem, hogy sokáig nem fogom bírni, így elindultam felfedezni a testét: csók az inkább szájrapuszi, nem is forszíroztam, sajnos a mellek is igen csiklandósak, így hamar le is értem a gyönyörű puncihoz, amit öröm volt nyalni. Ezek után újra Lili jött, és igen gyorsan véget is ért az első kör. Jött egy kis romeltakarítás, egy pohár víz, kicsit csevegtünk.
    Jött a második kör, de sajnos ez nem úgy alakult ahogy vártam, nagyon remélem ez csak egyszeri eset és nem ez lesz az általános, ugyanis nem akaródzott a kispajtásnak életre kelni. Lili azért újra bevetette magát, újra csodálhattam, ahogy kényeztet. Végül gumihúzás és kutyusban becsúsztam, újfent csodás látvány ahogy az a gyönyörű apró kerek popsi ott van előtted, kis nyögdécselés és sóhajtozás is megütütte a fülemet. Végül újabb francia, és kézimunka együttes hatására sikerült elmenni, köszönhetően Lili kitartásának.
    Miután magamhoz tértem, már csak egy újabb zuhany és indultam is a dolgomra
  • Elszámolás:

    Amit megbeszéltünk, nem volt semmi meglepetés, kértem még vsz-t így 5-el felkerekedett az óra.
  • Összkép:

    Szerintem Lili az egyik lejobb csaj errefelé és így élveztem a vele töltött időt, végig kedves volt nem tudok belekötni, de hiányzott az a bizonyos illúzió.
Happy Massage