• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már a hangja alapján végtelenül szimpatikus lett . Intelligens ,jó kommunikációs készséggel megáldott lány . Könnyen szót értettünk és könnyen ment az időpont foglalás .
  • Megközelítés:

    Ide mindennel könnyű eljutni . A nyugati tér ,ötödik kerületi részén van . Én tömegközlekedéssel jöttem , de parkolóhely is bőven volt. A mertótól három perc sétatávolságra található.
  • Helyszín:

    Polgári lakás , jó állapotú és szépen berendezett. A szobájában nagy és kényelmes ágy , fotel és egy kis kanapé. Fürdő patika tisztaságú és minden megtalálható benne .
  • Hirdető külseje:

    Nekem már a képei is bejöttek , de meg kell ,hogy mondjam élőben ötvenszer jobban néz ki . Gyönyörű magas lány . Végzetesen hosszú lábakkal , amin azonnal megakadt a szemem . Teste tökéletes ,mintha sportolna. Formás kerek popsi ,gyönyörű formás nagy mellek . Mindezt megkoronázza arca szépsége .Szemei ragyogó csillogása ,azonnal vágyat ébresztett bennem .
  • Masszázs:

    Zuhanyzás után végig nyúltam az ágyon , ekkor rajta még egy kétrészes szett volt , de én már a szememmel levetkőztettem . Aztán elkezdődött a mennybemenetel első fázisa . Imádom a jó masszázst . Megkaptam . Lehet , hogy profi ,tanult masszőr. Ahogy a nagy könyvben meg van írva a lábaimtól kezdve haladt felfelé . Nem túl erős és nem túl lágy ahogy csinálja . Nagyon figyelt rám , meg is kérdezte ,hogy megfelelő ,ha ilyen erővel csinálja . Tökéletesen empatikus volt. Van benne némi csibészség ez már akkor kiderült amikor a fenekem magasságba ért és finoman benyúlt a lábam közé , és megjegyezte , hogy itt talált egy problémás részt . Majd haladt tovább felfelé. A hátamon belebotlott néhány csomóba amit ügyesen ki masszírozott. Addigra már nagyon vártam a fordulást.
  • Kényeztetés:

    Mire megfordultam csodás látvány fogadott , már semmi nem volt rajta .Nem tudom mikor szabadult meg a textiltől ,de csodásan állt neki a meztelenség . Majd megszólalt , " na itt van a fő probléma " , majd ráfogott az ekkor már vérrel teli farkamra. Majd elolvadtam ettől a szituációtól. Finoman kezdett játszadozni és közeledett felém az ajkaival. Remegve vártam , hogy az ajka körül öleljen . Aztán beteljesült a vágyam . Franciája érzéki és tüzes egyszerre . A franciát vegyíti a lingammal , ez maga a varázslat. Jeleztem is neki , hogy lassítson . Mire Ő , " van jobb ötletem " . Mint egy kisebb tornádó , úgy fordult meg rajtam , és már elém is tárult gyönyörű puncija . Nekem ez felhívás volt keringőre . Végig nyalva , búgással vegyített sóhajt hallatott . Nagyon résen voltam ,hogy akkor gyönyört adjak neki amit Én kaptam. Ahogy fokoztam a tempót , Ő mindig rá licitált. A lingammal vegyitett fanciáját már csak két percig bírtam és átrobbantam egy másik dimenzióba. Ennyire intenzív élményt még soha nem éltem át . Köszönöm.
  • Elszámolás:

    Az elején történt és extrákat is kértem .
  • Összkép:

    ,ha osztályozni kellene a 2*5-re minősíteném . A hölgyben minden megvan . Röviden , gyönyörű intelligens , tüzes . Masszőr tudás szintén tökélete . Az erotikában való jártassága topp class !
Happy Massage