• Beküldte:
  • Franciska reagálása

    Kedves belabacsi!

    Köszönöm szépen kedves és részletes beszámolódat és méltatásodat. Örülök, hogy egy kellemes közös élményben lehetett részünk. :) Várlak szeretettel máskor is.:) Puszi Franciska

  • Egyeztetés:

    Franciska hirdetését itt láttam a beszamolokon, tetszettek visszafogott képei és a kulturált, intelligens bemutatkozás. Telefonon kerestem, azonnal felvette és meg is tudtunk egyezni gyorsan a mindkettőnk számára alkalmas időpontban.
  • Megközelítés:

    A ház megközelítése nagyon egyszerű. A körút mentén található, nem túl messze a Nyugati pályaudvartól. Ide aztán bármivel el lehet jutni. Más kérdés, hogy a parkolás - gondolom - nem egyszerű, de én BKV-val mentem. A házat könnyű megtalálni, Franciska minden fontos infót jól megad. Mikor bementem az épületbe, úgy tudtam megközelíteni a lakást, hogy senkivel se találkoztam, nyilván ez előfordulhatott volna, de alapvetően diszkrét a bejutás.
  • Helyszín:

    Nagyon otthonos a hangulata. Mivel tágas, nagy belmagasságú körúti házról van szó, ez értelemszerűen belül is látszik. De minden kulturált, karban és rendben tartott, nem érheti szó “a ház elejét”. A fürdőszoba is tiszta, minden a legnagyobb rendben mindennel. A tetthely a nappaliból nyíló szoba, ahol azért nem volt annyira világos, mint a nappaliban, pont alkalmas fényviszonyok a meghittséghez, középen jó nagy, kényelmes ággyal.
  • Hirdető külseje:

    Franciska egy kifejezetten magas hölgy, aki egyáltalán nem mondható nádszálkisasszonynak, “van rajta mit fogni”, ami abszolút nem arra akar utalni, hogy el lenne hízva, mert egyáltalán nincs. Mellei tényleg szép nagyok, de a fotós azért ügyes volt, mert annál azért jobban gravitálnak, mint amit a képek alapján - legalábbis én - gondoltam. Nyilván ez a kor következménye is, nekem nem volt ezzel bajom, csak a korrektség kedvéért érdemes megjegyezni. Ami nem látszik a képeken a has, ami szintén nem annyira feszes, de ezzel sincs semmi komolyabb gond. Mindezeken túl Franciska egy kívánatos, magas, 40+-os milf, aki higiénikus, kulturált, kifejezetten szép arcú és kedves.
  • Action:

    Fürdés után az ágy mellett kezdtünk el csókolózni, ami rendkívül erotikusra sikeredett, és ennek meg is lett a következménye. Miközben valódi csókokkal, puszikkal, nyak-fül ingerlésekkel izgattuk egymást a ruhájából is kihámoztam. Szép lassan mindketten egyre lejjebb kezdtünk el tevékenykedni, ő elkezdte simogatni a combomat, majd eljutott a golyókhoz és az addigra már ágaskodó ezredeshez is, én pedig melleit kényeztettem, combjait és punciját simogattam finoman. Mindketten megéreztük, hogy az itt az idő az ágyat is birtokba venni. Fölém helyezkedett, és folytatta az addigi simogatásokat, aztán pedig egy olyan franciát kaptam, amit már régen. Nem akartam még elmenni ezért jeleztem, hogy lassítsunk (nem akart amúgy “kivégezni”, nem volt ilyen “hangulat”). Végül aztán gumi húzás után, több pózt is kipróbálva megadtam magam az elkerülhetetlennek. Közben olyan hangokat hallatott, ami, hogy is mondjam, stimulálja a férfiembert (a számomra pont megfelelő, nem kiabálós, finom hangokra kell gondolni). Azt nem tudtam eldönteni, hogy ez mennyire valódi, de ha nem igazán eldönthető, akkor szerintem az már Ok. Rövid pihengetés és beszélgetés után le is telt az egy óra, így a fürdőszoba felé vettem ismét az irányt.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás teljesen korrekt, annyi, amennyit a telefonban megbeszéltünk.
  • Összkép:

    Franciska kisugárzása, erotikus bája nagyon kellemessé tette ezt a kiruccanást. Annak ellenére, hogy a képek alapján egy picikét feszesebb hölgyre számítottam, Franciska olyan atmoszférát teremtett, hogy ez egyáltalán nem számított. A higiénia, az erotika, és a tényleg kellemes atmoszféra mind nagyon magas színvonalú, így bátran ajánlható azoknak, akik a kulturált együttléteket részesítik előnyben. Franciskának pedig köszönöm a szép élményt!
Happy Massage