• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen elértem, vidám és kedves volt a telefonba . Könnyen ment az egyeztetés .
  • Megközelítés:

    A Fehérvári úton található a benzinkútnál , kocsival mentem . Parkolás könnyű volt
  • Helyszín:

    Lakás teljesen rendben van , szoba kényelmes nagy ággyal felszerelve . Fürdőszoba patika tisztaság ,számos tusfürdő és szájvíz .
  • Hirdető külseje:

    Picike , gyönyörű meseszép lány . Szája első ránézésre csókos , majd kiderült , nem csak ránézésre . Popsi és cici tökéletes és arányos .Az egész lány egy tünemény .
  • Action:

    Amikor megérkeztem , rögtön tudtam ,hogy jó helyen járok ,kedvesen fogadott .Mintha ezer éve ismernénk egymást , azonnal beszélgetésbe elegyedtünk. A beszélgetéssel gyorsan repült az idő mert nagyon vicces ,szórakoztató lány . Beszélgetés közben intéztem az elszámolást is. Aztán bevettük magunkat a fürdőszobába . Már fürdés közben egymásnak estünk .Egymást szappanoztuk, közben végig csókolóztunk. Remek bemelegítés volt .Majd hamar megtörölköztünk és az ágyra vetettük magunkat . Az ágyon beindult a hormonok tombolása. Rögtön 69-ben kezdtünk .Brutálisan jól franciázott , nem volt olyan milliméter a rúdon amit ne kényeztetett volna. Nem sok kellett hozzá ,hogy rövidre szabott randi legyen . Kis eszmélés és gyors gumi húzást következett. Hamar a a nyakamba vettem a lábait , és magamra húztam .Szűkös fogadtatásban volt részem ami nagyon izgató volt . Adtam neki ,ami a csövön kifér , bírta rendesen a rohamokat, és ennek bőven adott is hangot. A kis haverom megint túltolta ,majdnem elmentem ,mert annyira szűk és forró volt. Sejtettem ,hogy már nem sokáig fogom bírni ,ezért doggyba fordultunk .Így is történt . Gyönyörű látvány a formás popsija hátulról . Egy-két percig ha tudtam ficánkolni , mindkettőnknek elégé nagy volt közben a hangja . Aztán hatalmasat robbantam a csomagolásba .
  • Elszámolás:

    Beszélgetésünk közben történt ,adatok publikusak .
  • Összkép:

    Igazi kis csibész ,temperamentumos szexbomba . Csoda jó szex volt.
Happy Massage