• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap délelőtt próbáltam leszervezni délutánra. Telefonon először nem jött össze, de a portál belső levelezőjén keresztül könnyen ment az egyeztetés. Az első megbeszélt időpont egyéb körülmények miatt nem jött össze, de volt annyira rugalmas, hogy tudtunk csúsztatni pár órát.
  • Megközelítés:

    A Keletitől pár perc séta, talán öt, ha nem sietsz. Ha kocsival jössz, láttam üres parkolót is, feltételezem fizetős, a hétvégéről nem tudok nyilatkozni.
    A megadott cím pontos, megfelelően kiírt, könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Megfelelő, ízlésesen berendezett emeleti lakásról van szó. Látszik, hogy rendszeresen és életvitelszerűen lakott.
    A fürdő is teljesen korrekt, fürdőkád tusolóval biztosítja a tisztálkodás eredményességét. Többfajta tusfürdő állt rendelkezésre. Szájvíz is odakészítve, megalapozva a barátnős, csókos együttlétet. A törölköző kellően nagy, tiszta és illatos.
    A randiszoba a célnak tökéletesen megfelel. Francia és masszázs ágy is. Több tükör is biztosítja a vizuális élmények emelését. A franciaágy az intenzívebb előre-hátra mozgásoknál azért egy picikét nyikorog. A fények és árnyékok játéka, jelen esetben ideálisak voltak az inkább barátnős cselekményekhez.
  • Hirdető külseje:

    Kétesélyes minden ilyen alkalom, amikor arc nélkül hirdetnek, de Kira esetében nem kell aggódni. Kedves, bájos, szép arcú, a szemei mosolygósak, kedvesen érdeklődők, ugyanakkor rendkívül buják, el lehet veszni kékségébe.
    Kira nem túl magas, inkább alacsony, ez akkor realizálódik, mikor találkozol vele. Ennek ellenére magassága és testalkata, szerintem vagy legalábbis nekem teljesen optimális volt.
    Tenyérbe illő mellek, karcsú derék és formás, fiatalosan kemény és rugalmas fenék.
    A randihoz illő, izgatóan szexi, fekete body-ban fogadott, ami jól kiemelte nőies alakjának domborulatait.
  • Action:

    Pár perccel a randi előtt érkeztem. Telefon, ajtó nyitás majd lift. Természetesen csendesen és diszkréten. Résnyire nyitott ajtó jelezte, hogy jó helyen járok, már várnak.
    Üdvözlés, kézfogás, minimális tartózkodás, mégis csak először találkoztunk, ennek ellenére közvetlen, nyílt, szimpatikus jelenés.
    Rövid, bemelegítő beszélgetés, ráhangolódás gyanánt, majd menet tusolni és persze felkészülés a csókos együttlétre.
    Visszaérkezésemkor elkezdődött a felfedezések időszaka. Még állva simogatások és cirógatások közepette elmerültünk a csókok világába. Kira szenzációs benne. Jó pár percig nyaltuk, faltuk egymást, volt amikor csukott szemmel, volt amikor mély szemkontaktusban.
    Megszabadítva a törülközőtől, leült az ágy szélére és elkezdődött a franciája. Kellemes érzés volt, ahogy próbálta a mélytorkost, kezével tövénél támasztotta az egykorút.
    Nem szeretek csak kapni ezért a hátára fektetve feltérképeztem a punciját. Kislányos, enyhén borostás, kellemes illatú és ízű. Feneke alá fogva kiemelve kezdtem nyalni, hol keresve a klitoriszát, hol megpróbálni megdugni nyelvvel. Menet közben hallgattam nyögéseit, sóhajtásait, majd egyik kezemmel stimulálni kezdtem a melleit. Nagyon jól reagáltak, a bimbó keményedett ahogy kell.
    Ezeket után áttértünk a kettes számú napi rendi pontra. Kis keményítésem után, gumiztunk és missziben kezdtük az attrakciót. Kellően szűk, de rövid időn belül alkalmazkodik a mérethez. Na itt azért már, a tempósabb résznél nyikorgott az ágy. Helyett cseréltünk, lovaglásba kezdett csípő mozgását időnként követni sem tudtam. Éppen ezért magamra húztam, ráfogva a fenekére tempót diktáltam, miközben csókolóztunk és kéjes nyögéseit a számban éreztem.
    Közeledett a vég, így átmenve kutyába és kihasználva a tükrök adta lehetőségeket, tele lőttem a gumit. Pedig az elején még úgy terveztem, hogy a szájában szeretném, ha utolérne a végzet.
    Lehet, hogy erről Kirának is szólnom kellett volna. Talán legközelebb.
    Hagytunk egy kis időt a lenyugvásnak, majd egy kis tisztogatás után, elheveredve az ágyon beszélgetés, miközben még cirógattuk egymást.
  • Elszámolás:

    Egy extrával (mélytorkos). Még az elején, borítékolva letettem a pultra egy kis édességgel, aztán szó sem esett róla.
  • Összkép:

    Ismerkedésnek ez egy nagyszerű randi volt, kellően megfűszerezve erotikával. Egy óra, de hamar elröppent, sőt egy kicsit túl is léptük. A szimpátia erősödését és kölcsönösségét a búcsúzásnál egyértelműen érezni lehetett. Ennek cáfolata vagy megerősítése kizárólag Kírától függ.
Happy Massage