• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem meg Evelynt a randival kapcsolatban. Teljeskörű tájékoztatást kaptam az új helyszínnel kapcsolatban. Könnyű volt elérni és rugalmas volt mint mindig.
  • Megközelítés:

    Én BKV-val érkeztem, nagyon jó és frekventált helyen van a randi helyszíne. A villamos megállótól 1 percnyire van a ház, parkolás szempontjából nem láttam rossznak a helyzetet. Mellék utcákban volt parkolóhely bőven, 2 percnyire van egy mélygarázs is ami nem is drága. Nagyon egyszerű oda találni, a Palota negyed legjobb részén van, parkolás szempontjából, és BKV szempontjából is.
  • Helyszín:

    A lakás frissen felújított, régi bérházról van szó, teljesen diszkrét. Lift van így lépcsőzni csak pár lépcsőfokot kell. A fürdőszobában kád található, tusfűrdő választék van bőven, szájvíz, dezodor, tiszta törülközők. Mindenhol tisztaság, a szobában egy nagy franciaágy amin bőven van hely a hancúrozáshoz, ízlésesen berendezve, oldalt egy tükör az élmény fokozásához. Nagyon szuper szoba.
  • Hirdető külseje:

    Természetesen a fotóknak teljesen megfelel, nagyon jó benyomást keltő hölggyel találkozik az ember amikor megérkezik. Az öltözködése változó de mindig szexi és kívánatos. Minden tetszik rajta, nem tudok semmit mondani ami nem tetszene.
  • Action:

    Megérkeztem, csörgés és már mentem is fel hozzá, nem kell várni a kapuban hogy mikor mehetek fel. A lakásba beérve egy nagy előszoba fogad ahol le lehet tenni a cipőt, esetleg kabátot vagy egyéb kiegészítőt. Onnan nyílik a fürdőszoba, szembe vele a wc és egy kis hangulatosan berendezett előtérből nyílik a szoba ahol az események zajlanak. Kis beszélgetés kivel mi történt, ki hogy van, időjárás stb... majd jöhet a vetkőzés és egy jó tusolás. Tisztálkodás megtörtént irány a szoba ahol Evelyn már vár hogy elrepítsen a fellegekbe. Kis simogatások csókokkal kezdjük meg egymás izgatását amit nagyon szeretek, nem egyből bumm bele a közepébe. Miután kellően felmértük egymást irány az ágy és megkezdődött a kényeztetés felsőfokon. Franciával kezdtünk közben kiélveztem a tükör adta látványt ami nagyon jó volt. Evelyn élmény fantasztikus amit jó sokáig el tudok viselni de szeretem viszonozni amit kapok igy jött a 69. Szeretem a finom, illatos punciját kényeztetni amit igen jól szokott fogadni, jól nedvesedik, kicsit mozog az ember száján hogy a hangulat fokozódjon és közben ő is teszi a maga dolgát a cerkán. Néha oldalra nézve bele pillantok ismét a tükörbe hogy lássam a tökéletes testét, a szép cicit és ahogy a kis haverom a szájában huncutkodik :) kellően elkényeztettük egymást jöhet a védőfelszerelés és a kedvencem a lovaglás, jól nyeregbe pattan és mint egy rodeós cica kellően meglovagolja a cerkát. Pózváltás kutyába ahol most én diktálom az iramot :) Kellően gyorsan és határozottan játszok vele hátulról amit igen jól fogad és kellemes érzés. Amikor már a vége felé járok lassan hasra fektetem és úgy folytatom tovább, melleit megfogva, nyakát csókolva repülök a mennyekbe. Végem lett rajta, nagyon fantasztikus élményt kaptam megint Evelyntől. Csodás nő, csodás Evelyn élmény, nagyszerű együttlét, több nem is kell ennél.
  • Elszámolás:

    Extrát nem vettem igénybe de ha vennék is ami nem lesz, biztos abban is a maximális élményt kapnám.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzésekkel távoztam, azt kaptam amiért mentem. Egy kellemes együttlétet, barátnő feelinget, csodás társaságot, nagyszerű beszélgetést és nevetgélést. Tökéletes összhang és vendéglátás mindig. Ezért szeretek Evelynhez járni. Nagyon köszönöm a kellemes fogadtatást és kényeztetést, sok sok puszi.
Happy Massage