• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta szemeztem a hirdetésével. Villogott a jelzés, rácsörögtem, nem vette fel. De kisvártatva üzenetet küldött, hogy rámcsörög. Kisvártatva így is tett, egyeztettünk későbbre egy randit.
  • Megközelítés:

    Kondorosi, kocsival mentem. BKV-val szintén egyszerű az odajutás.
  • Helyszín:

    Kis lakás, de rendezett, célnak megfelel. Az ágy éppen megsínylette valamelyik nehezebb vendég dinamikáját, csereérett az ágyrács, úgyhogy ésszel kell megközelíteni. Fürdő rendben, viszont szájvíznek nem volt pohár.
  • Hirdető külseje:

    Szép arc, csábos tekintet. A testét sok tetoválás díszíti. Cicik tényleg jó méretűek, de sajnos fiatal kora ellenére nem tudnak ellenállni a gravitációnak, puha tapintásúak. Passz. Kis pocak is van, de az enyém nagyobb. A nőknél egy kis pocak szexi, à la Ponyvaregény.
  • Action:

    Érkezés után bemutatkozás, már itt látszott a lazasága. Shortban és trikóban fogadott. Kis beszélgetés, viccelődés, majd el fürdeni. Amikor visszamentem, meglepetésemre épp e-cigit szívott. Mivel nem zavart és nincs szaga, ezért nem is nagy gond. Lefeküdtem mellé az ágyra, elkezdtem simogatni. Levettem a melltartót, próbáltam puszilgatni, simogatni elsősorban a magam örömére, de csikis, úgyhogy nem igazán lehet, főleg nem a bimbókat. Egyszer csak megfogja az ágyon lévő telefonját és ránéz. Na ne. Kivettem a kezéből és lefordítva letettem. Kicsit próbáltam kényeztetni a punciját, ami nagyon szép. Utána én következtem, hanyatt feküdtem én kíváncsian vártam a franciáját. Egész jól csinálja, aránylag változatos technikával, viszont sok kezezéssel és max a felét tünteti el. Pár perc után gumit akart húzatni, de mondtam én még kicsit igényelném. De abban is folytatom majd! Mondom anélkül nekem jobb. Kicsit még csinálta, majd feltetettem vele a gumit, Petrocelli. Abban is csinálta még egy kicsit, majd mondtam, hogy kezdjük el. Állítása szerint nagy voltam neki, így kezdjük missziben. Szép lassan, óvatosan bevezettem, majd elkezdtem mozogni. Ez a póz végül jónak bizonyult, mert én tudtam irányítani, ezt szóvá is tette. 1-2 szájrapuszi volt közben. Egy idő után próbáltam a combja alá nyúlva megemelve kicsit erőteljesebben, de kellemetlen volt neki, majdnem ki is csúszott alólam. Lassan újrakezdtem, megint kezdett jó lenni. Erre sajnos elkezdett köhögni, ami sorozatos nagyon erős hüvely rászorításokkal járt, és mivel a véghez közel tartottam magam előtte, így durr idő előtt. Még le sem nyugodtam, de már szét akart csatlakozni. Fürdés, öltözés és tipli.
  • Elszámolás:

    Előre a jelzett összeget az asztalra tettem.
  • Összkép:

    Nagyon rákészültem a randira, ami sajnos nem úgy alakult, ahogy vártam. Végülis az a cél, hogy ne maradjak pártában, teljesült, de nekem nem ez az egyetlen cél ilyen randikon.
Happy Massage