• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, szerencsére tudtunk időpontot egyeztetni délutánra . Telefonban kedves ,értelmes .
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a megadott címre . Mivel nem tudtam merre kell menni , végig a navigációra bíztam magam.
  • Helyszín:

    Régi típusú panelben van . Lakás belülről tipp-topp. Fürdőszobában jó pár tusfürdő és több szájvíz .Szobában nagy és kényelmes ágy .
  • Hirdető külseje:

    Szép arc , olyan igazi jó kislány tekintet .Annyira szép lány ,biztos mindenhol megfordulnak utána. A teste bomba jó , élettel teli . Mindenhol feszes , enyhén izmos . Az arányai tökéletesek.
  • Action:

    Tehát, egyből egy gyors fürdéssel kezdtem. A zuhanyzásból visszatérve hason feküdt az ágyon . Gyönyörű látvány volt ahogy ívelt a háta és kiemelkedett a formás popsija . Ahogy észrevett nyomban felkelt .Kis simogatások közben leoperáltam a melltartóját. Gyönyörű mellei elém tárultak . Tökéletes méret, tökéletes forma .és a tapintása igazi csoda . Csókolózni kezdtem a melleivel.Végig csókoltam megigézve a testét. Kértem ,hogy forduljon doggyba , ekkor húztam le tangáját . Meseszép popsival és csodálatos hívogató puncival hívogatott. Azonnal a nyelvemre is vettem , amit kisebb sóhajokkal nyugtázott. Majd a nyalakodásom után egy érzéki és izgató franciát kaptam . Gyönyörű látvány volt ahogy franciázott . Hamar gumizásra kész állapotba kerültem . Nem volt más vágyam ,csak ,hogy kutyusba forduljon .Készségesen befordult .Egy pillanat múlva már a csodák palotájában voltam ,szinte magába szippantotta a farkam . Igazi tűzfészek és meglehetősen szűk .Először lassan fészkelődtem , majd unszolására heves iramba folytattam. Közben már Ő is elvesztette úrinő jellegét , és kevésbé ékes szavakkal biztatott ami nekem nagyon bejött. Néhány percig bírtam csak , és az utódok a gumifalba csapódtak. Pár perc elcsendesedés , míg a pulzusunk visszaált. Maradt még pár perc beszélgetésre , aztán zuhany és indulás.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek alapján történt.
  • Összkép:

    Amit szerettem volna mind megkaptam , tökéletes lány ,minden értelemben.
Happy Massage