• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen és gyorsan elértem ,egyszerűen ment az egyeztetés . Két perc sem kellett a randi megbeszéléséhez .
  • Megközelítés:

    A Lurdy ház melletti lakóparkban található , kocsival mentem .Hamar találtam parkolóhelyet.
  • Helyszín:

    A lakás pazar , mindig tisztaság és rend fogad , már jártam itt . Nem egyedül fogad ,de jó a szervezés , mindig csak az adott lánnyal találkoztam. Szobában nagy fekhely, hangulatvilágítás . Fürdő jól felszerelt.
  • Hirdető külseje:

    Szép lány ,de ez képein tökéletesen látszik . Ami nem látszik , a végtelen kedvesség , a jó humor .
  • Action:

    Ahogy az ajtó elé értem ,már nyílt is az ajtó. Dominika állt az ajtó mögött és mosolyogva invitált be. Egy fekete, két részes szettben volt, amiben csodálatosan nézett ki. Akkor már tudtam, hogy jól döntöttem. Bementünk a szobába. Gyorsan átadtam az adományomat, még egyszer átbeszéltük, mit szeretnék, aztán megcéloztam a fürdőt. Indulás elött már túlestem ezen, otthon , ezért most elég gyorsan gyorsan végeztem. Nem volt semmi mellébeszélés , rögtön hanyatt fekvésbe irányított és belefogott a kényeztetésembe. nagyon izgalmasan csinálta. Szinte teljesen kéz nélkül, a kezét csak annyira használta, amennyire az elején kellett. Bő nyálas franciával korbácsolta fel a vágyaimat. Többször kerültem az élvezés határára.
    Amikor már nagyon kapaszkodtam az ágy oldalába , kértem a gumit .Először meglovagolt. Finoman rám csusszant ,lovagló pózban, Én meg a számba kaptam a mellét . A vágtája nagyon felhúzott , némi időt kellet nyernem , ezért átfordultunk. Missziben folytattuk a szeretkezést , úgy tűnt, hogy igencsak élvezte a dolgot. Majd átfordultunk doggyba . Nem kellett volna . Körülbelül egy perc alatt felrobbantam , annyira szűk és forró volt. Meg is lepődtem , hogy most ennyire gyorsan végem lett.
    Mivel az idő felénél járhattunk , én meg nem töltődők túl gyorsan , ezért csak feküdtünk és beszélgettünk. Nagyon jó fej a lány, kimondottan laza.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztem , Ő nem említette .
  • Összkép:

    Rendkívül kedves lány . Amit vállal abban tökéletes , csak ajánlani tudom.
Happy Massage