• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A szalon központi számát hívtam és egy kollegina segítségévek egyeztettem egy Rebeca-Bianca 4kezes programra. Minden a megszokott módon és könnyen ment.
  • Megközelítés:

    A szalon oldala egy metróállomást jelöl meg, de igazából onnan pár perc séta, vagy villamossal egy megálló pluszban. Amúgy könnyen megközelíthető és a parkolás is megoldható, mert van hely errefelé
  • Helyszín:

    Az ÉDEN szalon. Több szobás lakás és mosta a bal oldali szobában és vele szemben lévő fürdőben töltöttem el huzamosabb időt. A szoba tatamis és a fürdő kádas. Rend tisztaság mindenütt és a fürdőben is megtalálható minden ami kellhet, de a szalon szabályzatához van kötve a fürdőszobai felszereltség. Például szájvíz kis poharakkal nincs.
  • Hirdető külseje:

    Bianca is egy szép arcú fiatal lány. A képek visszaadják őt. A cicik méretesek és teljesen eredetiek. Lapos ha és nagy markolni való popsi, valamint egy kecses lábpár. Szexi fekete ruci volt a fogadószett, amit egy tangára cserélt a tusolásom után; de a kérésemre (és nagy örömömre) azt is levetette.
  • Masszázs:

    Megérkezésemkor levettem a cipőmet és bemutatkoztam mindkét lánynak. Bevezettek a szobába és elkezdtem levenni a ruháimat. A vetkőzés közben kaptam tiszta törölközőt és ellenőrizték a fürdőt. Mehettem tusolni. A tisztálkodás után Rebeca szobában volt és Bianca egy fél perccel később libbent be bugyiban. Odaléptem Rebecához és végigsimítottam a testén. Kértem Biancát vegye le az utolsó felesleges textilt. Megtette és az ő testén is végigsimítottam. Hasra feküdtem a tatamin és ők a két oldalamra helyezkedtek. A bokáimnál kezdték és haladtak felfelé. Amikor végeztek a lábaimmal akkor arra kértem a lányokat, hogy a talpaimat se hagyják ki; ezért egy talpmasszázs következett.Jöhetett a csípőm a derekam és a hátam valamint a nyakam. Jött a csúszka a hátamon amit először Bianca és utána Rebeca csinált. Jött a varázsszó: megfordulhatsz.
  • Kényeztetés:

    Itt megjegyezném, hogy a két lány nem engedi meg a "romantikázós" dolgokat, ezért puszik és hasonlók elmaradtak, de a cicijeiket simogathattam. A csúszkát szemből Bianca kezdte és Utána Rebeca is megtette ezt nekem. Jöhetett a lingam, amiben most volt újdonság. Ugyanis a korábbiakkal ellentétben most mindkét lány egyszerre foglalkozott a velem egykorúval. Ez nagyjából úgy nézett ki, hogy egyikőjük a rúdon végezte a mozdulatokat, addig másik lány a zacsikat simogatta és volt pár benyúlás a gátamhoz. Ezt váltogatták folyamatosan és igazából, mát nem is tudtam ki mikor vette elő tudása legjavát, mert amikor elért engem a vég; akkor Rebeca a gátamnál volt és Bianca pedig a rúddal foglalkozott.
    Megtörölgettek engem és magukat, majd kértem tartsanak velem a fürdőbe, amibe belementek, de mondták, hogy csak a hátamat mossák meg, de nem másznak be a kádba mellém. Ezt elfogadtam és így zalott le a második tisztálkodás. Kaptam egy kis palack vizet; bár Bianca bakizott egy kicsit, mert bubisat kértem, de egy mentessel tért vissza először. A frisstő után visszavettema ruháimat és a cipőm felvétele után rendeztem a csokrot. Búcsúpuszi és ölelés mindkét lánynak végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük, de a lányok elsőre véletlenül az egy lányos csokor méretét említették. Furcsálltam egy picit, de hamar korrigáltak. A szalon oldalán nyilvános adat, ezért senkit nem érhet meglepetés.
    Rózsacsokor
  • Összkép:

    Nagyszerűen csodás élményt kaptam tőlük. Ez a szalon még mindig nagyon színvonalas. Szerintem még egy hosszabb randit is megejtek velük, ha úgy alakul.
Happy Massage