• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző este láttam a hirdetésében, hogy szombaton elérhető lesz. Reggel amint villogott a most hívható jelzés, már hívtam is és egyeztettünk egy időpontot.
  • Megközelítés:

    Vidékről közel 2 órás úttal, gpsre hagyatkozva közelítetem meg a kapott címet. Parkolás fizetős, de hétvégén ezzel nem kellett foglalkoznom.
    A ház előtt meg tudtam állni, pont egy hely volt még szabad.
  • Helyszín:

    Új építésű a ház, teljesen rendben van minden. Szoba a célnak tökéletes, fürdő is szuper, több fajta tusfürdő várja, hogy a vendég lemossa magáról az "út porát"
  • Hirdető külseje:

    Képei is tükrözik, milyen szép, de mikor megláttam élőben tudtam, hogy jó helyre jöttem.
    Egyszerűen csodálatos az összhatás, az alakja az egyik zsánerem. Szexi fehérneműben és combfixben fogadott. Extra klasszis a kisasszony 😊
  • Action:

    Fürdőből visszatérve, kérte, hogy feküdjek le, itt volt egy kis malőr a részemről, mert fordítva helyezkedtem el, mint kérte. Mentségemre szóljon, hogy teljesen a hatása alatt voltam, és még mindig hihetetlennek éreztem, hogy végre eljutottam hozzá.
    Nagyon finoman elkedte az ezredest kényeztetni, golyókat sem hagyta ki, itt mondtam is neki, hogy nagyon szeretem ezt is, erre jól ráérzett.
    Közben kezemmel simogattam popsiját, hátát, kezét, combjait, csodásan selymes a bőre is.
    Kértem álljunk fel, és magamhoz öleltem, húztam, csókolóztunk, punciját izgattam, majd lefeküdt és nyelvemet is bevetettem. Csúcsra nem sikerült eljuttatni, én úgy éreztem még messze volt hozzá nagyon. Önző módon újra szájában voltam. Közben megjegyezte, szóljak,ha szeretnék szexelni. Sok idő nem kellett. Gumit húzott, és lovaglóban kezdtünk. Csókoltam, magamhoz húztam. Csodás érzés, látvány volt ilyen tökéletes hölgyeményt a karjaimba fogni.
    Fordultunk, és kutya pózban már mögötte is voltam. Húztam magamba, de látni akartam szemből is. Megint fordulás és itt időztem el benne a legtöbbet.
    Végén felálltam, és Lili ügyes ténykedése közepette a bomba testére, a cicikre élveztem.
    Fürdés, megkínált vízzel, kicsit még beszélgettünk, és haza felé vettem az irányt.
  • Elszámolás:

    Elején rendeztem vele, én így szoktam. NFVSZ extrát most nem vettem igénybe, ha jól rémlik ezt az opciót említette extraként.
  • Összkép:

    Nagyon régen néztem már az adatlapját, de végre eljutottam hozzá. Nagyon elégedetten távoztam.7 éve nem írtam beszámolót, de Lili ennél jóval többet érdemelne, még ha nem is tudom kategorizálni, de minden tekintetben Lili felejthetetlen, és már azon gondolkozok, hogyan tudok vele találkozni.
    Csodás lány, extraklasszis a szemembe minden téren.
Happy Massage