• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régen jártam már nála, akkor a VTR volt a megfelelő módszer és most is ezt választottam. Sikertelenül.
    Próbáltam keresni telefonon, mikor villogott a zöld jelzés - egyszer sikerült őt elérnem és jól elbeszélgettünk.

    Elmondta, hogy az oldal üzenőfelületét nem használja; telefonálni lehet, de mivel mi már ismerjük egymást, SMS-t is fogad tőlem.
    Ebben maradtunk, írtam neki időpontot és programajánlatot, majd napokig semmi.
    Egyszer írt későn egy semleges hangú SMS-t, hogy neki jó a felajánlott időpont. (Később személyesen elnézést kért, hogy későn írt és hogy direkt ilyen diszkréten fogalmazott, nem akart hűvös lenni.)

    Randi előtti este, mivel külön rákérdeztem, elmondta a - számomra új - címet és a továbbiakban már csak a helyszínen érintkeztünk.
    Nem mondom, hogy nem aggódtam kicsit, hogy lyukra futok, de bíztam Natiban és nem is csalódtam. Türelmesnek kellett lenni, nem tudom, másnál mi lesz a jó módszer.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam, GPS ismeri és a házhoz visz, útvonalat tervezni is könnyű. BKV-val mentem, de volt időm körbenézni: parkolóhelyet a ház előtt nem nagyon találtam, kicsit odébb azért már néhányat igen. Lakótelepi rész, de péntek délben is egész sokan parkoltak itt, plusz meglepően sokan ücsörögtek kint parkokban padokon, szóval a vénasszonyok tudnak azért figyelni.

    Troli felől könnyebb a megközelítés, szinte egyenesen vezet az út a lányos házhoz és bolt is van rögtön a megállónál.
    Busz-metró-villamos és a városközpont felől már kalandosabb a megközelítés, cserébe van virág- és egyéb bolt is meg némi séta. Én ezt választottam, el is kavarodtam a lakótelepi házak között, de ti tuti ügyesebbek lesztek.

    A házszám jól láthatóan fel van tüntetve, a kapucsengőnél konkrét kódot kaptam, másodikra sikerült is beütni és a lépcsőn egyenesen felmenve a lift segített a megfelelő emeletre jutni.
  • Helyszín:

    Aránylag magasan lévő lakás, jól feltüntetett lakásszámmal a lifttől jobbra.
    Érkeztemre azonnal nyílt az ajtó, mögötte Natival (róla később részletesen). Pici és elég sötét előtér, itt lehet rögtön cipőt levenni, jobbra a fürdő, mellette a nagyszoba ággyal és tatamival, asztal és szék, ablak alatti médiapolc, tükör az ággyal szemközti falon. Szép tágas szoba, sok bolyhos szőnyeggel, kényelmes-csajos, fekete-fehér-szürke uralkodó színekkel.
    A kellemes időről a leengedett redőny és a mobilklíma gondoskodik, a 30-fok környéki időjárást kellemes hűvössé tudja már varázsolni és kérésemre a redőny is egy kicsit feljebb kerül, úgyhogy a fény is több lett.

    Az ágy körül kék fényű LED-szalag, az ágyon friss lepedő - kérdésemre Nati mondta, hogy ő oda készült, ismerve a programot. Szerencsére keresztben és hosszában is lazán elférünk mindketten, még arra is volt elég hely, hogy mikor összebújjunk, egyikünk se akarjon se a falhoz nyomódni, se a túloldalon leesni.

    A fürdő lakótelepi és apró, de tiszta; a kád ilyen ülőkád-szerűség és függöny nincs. Én guggolva tisztálkodtam, így nem fröcsköltem ki a vizet. A lányok itt is szépen kidekorálták a helyiséget, tükör-fürdőtálca-cuki kilépő, mindenféle csajos cucc megvan.
    Tusfürdőből többféle - még illatmentes is -, dezodor, aranyszínű(?) kispohár a szájvíznek.
  • Hirdető külseje:

    Nati változott egy picit a legutóbbi találkozásunk óta, de szerintem előnyére.
    A képei közül a popsi-hangsúlyosak teljesen jól ábrázolják a mostani alakját: szép izmos combok, valószínűtlenül mély popsivágat és mellette a két feszes-izmos félgömb, ezt nagyon hosszan csodáltam és szeretgettem. Nem vagyok láb-fetisiszta, de a szép hosszú virgácsait azért vagy öt percig simogattam ráhangolódásként.

    Dereka és hasa szerintem csinos és nőies, szerinte vissza kéne mennie a konditerembe. De nem.
    Puncija az elején kis zárt édenkert, de izgatás hatására - és főleg 69-ben - szépen kinyílik és szerencsére Nati hanggal és gesztusokkal is jól irányítja az arra fogékonyakat. Frissen volt borotválva, gyönyörű szép sima és puha volt.
    Cicijei szerintem nőttek a legutóbbi találkozásunk óta, még súlyosabbak és teltebbek lettek és alig tudta a csipkés melltartó megtartani őket. Mikor lekerült a textil, akkor sem volt nagy változás, nem lógnak, esésük természetes állva, háton fekve és rajtam csúszkálva is. Bimbói pedig szépen megduzzadnak ingerlés hatására.

    Egyedül arca maradt a szokásos vidám és mosolygós, nem csak a szája, a szeme is. Valahogy egy pajkos kis tizennyolc éves jut róla eszembe, vagy egy rosszalkodásra vágyó őzike. Tudja, hogy mit szeretne, szép barna szemébe nézve te is kiolvashatod, de szerényen és megadóan csak annyit mond, "amit te szeretnél". Hosszú barna - vagy időnként melírozott - haja először kibontva, majd lófarokba fogva is simogatható, én sokat játszottam vele miközben ő rajtam dolgozott és nem bánta.
    Ajka nem tudom, hogy természetesen ilyen vagy pici töltés van benne, de csókolnivalóan dús.
    Ezúttal nem volt rajta műszempilla és kifestve sem volt, de elmondása szerint ez csak véletlen, utánam a kozmetikussal randizott és ilyenkor ezek tiltott dolgok. Én örültem neki, így is gyönyörű szép volt.

    Amennyire én láttam, bőre tetoválás- és piercing mentes; viszont szép napbarnított - a popsiján látni lehet még a fürdőruha nyomát.
  • Masszázs:

    A másfél órás kezelés második felében került erre sor, ezúttal egy picit rendhagyó módon cici- és puncimasszázs is volt.
    Kérésemre Nati jelezte, hogy nem gond, van ilyenre is lehetőség és rákérdezett, hogy krémmel vagy olajjal szeretném? Mivel ehhez nem nagyon értek, rá bíztam. Ő azt mondta, hogy olajjal az igazi, de tapintatosan megkérdezte, hogy lesz-e lehetőségem majd lemosni? (Emlékezett, hogy nem szoktam náluk másodszor fürödni, mert többnyire eldumáljuk az időt.)

    Aztán szólt, hogy bizony segítséget is nyújthatnék neki a bekenés fárasztó és precíziós műveletében, úgyhogy a cicik fölé húzott olajcsíkot már én oszlathattam el kézzel-szájjal a célterületen (innen tudom, hogy valami mentholos és semleges ízű sztorit használ), bebarangoltam hegyet-völgyet, mialatt ő picit bíztatott és közben hol engem olajozott deréktájon, hol saját ölét készítette elő a nagy feladatra.

    Mikor elégnek éreztük a dolgot, kapott még a hasam is egy kis olajat és indult a csúszka. Itt éreztem igazán, hogy milyen súlyosak is azok a cicik, miközben Nati barna szemei kutatták az enyémet és tekintetünk egymásba fonódott, mellei között fel-felbukkant a hancúrléc és élveztem a selymes puhaságot - ő úgy döntött, hogy akkor dobjunk még rá egy lapáttal és "lovaglópózba" helyezkedve kezeimet a mellein nyugtatva megkezdte a puncis csúszkát. Nyomta magát rám, hullámzott, kezével segített és irányított, időnként a fenékvágathoz is odaszorította, jól fel is húzva ezzel.
    Innen fordultunk rá a végjátékra.
  • Kényeztetés:

    Fürdőből visszatérve még kiugrott ellenőrizni kicsit a helyszínt, szerintem 2 percet se volt kint és már kezdhettünk is.
    Kicsit vadkan voltam és néhány kedves szó után mögé kerülve puszilgatni kezdtem a nyakát, simogatni a testét és élvezni az együttlétet. Melltartóból és bugyiból most én léptettem ki - annyira fel voltam izgulva a látványtól, hogy elfelejtettem erre őt megkérni korábban - és ekkor láttam a barnulás nyomait.

    Nati nagyon mosolygott a vehemenciámon és gyorsan a hátára fekve felkínálta magát nekem. Itt elgyönyörködtem kicsit alkalmi kedvesem testén, simogattam picit rávezetésként - spannolva ezzel magam - amibe meglepetésemre kicsit ő is bekapcsolódott. Megmutatta, hogy cicijével miként szereti, ha foglalkoznak; amikor nem én tettem így, akkor ő simogatta magát.
    Ezen felbuzdulva meg is indultam délnek és kedvenc hobbimnak, a puncinyalásnak élhettem a következő kb. 20 percben.

    Nati aranyos nyögdösése és szuszogása engem is morgásra késztetett, amire aztán picit cirógatni kezdett - ezzel irányítva, hogy merre tartsam a fejem, merre kutasson a nyelvem stb. Jó volt, ilyen jelzések mellett még arra is volt bátorság és fogadókészség, hogy kicsit elnyújtsam a kényeztetését - lehunyt szeme ekkor nyílt ki először és nézett rám csodálkozva, hogy mit csinálok? De vigyoromat látva gyorsan megértette és felült a hullámra, aminek a vége egy jó hangosan feltörő élvezés lett a részéről.
    Hogy meglepjem kicsit - nagyon érzékeny lesz a puncija ilyenkor, általában el is veszi a fejem onnan - a végén még egy kis gát- és popsikényeztetésbe is kezdtem. Az szerintem tetszett neki, mert majdnem újra olyan hangokat produkált, mint előtte, de újabb kör azért nem lett.

    A masszázsa jól felhúzott, aminek a végén a lábam közé kuporodva, szemeit az enyémbe fúrva csak annyit üzent "most visszakapod!"
    Lassú nyalogatással és nyelveléssel kezdett, kezével először csak támasztotta a szerszámot, majd mikor elég nyálat gyűjtött és picit rá is csorgatott a célterületre, csak a szájával kezdett dolgozni rajtam. Először ő diktálta a tempót, majd lökéseimre reagálva felvette az én ritmusom. Apró kis nyögdösések és gagging-hangok tarkította a produkciót, próbálkozott a mélytorokkal is, de szerintem rossz lehetett a szög, mert most nem ment neki igazán (normál méret vagyok).
    Viszont így nagyon távol volt tőlem, így felültünk és csókot loptam tőle, közben ő kezével izgatott és mikor vissza feküdtem, két kezével puncit formázva tüntetett el újra a szájában. Ez már igencsak megdobta a hangulatom, kértem is egy 69-es pózt. Szó nélkül és kedves mosollyal teljesítette, először puncijával összemaszatolva kicsit az arcom - puncimasszázs levezetéseként talán - újra bekapta a farkam. Ezúttal nem volt cicózás, amíg tudott elnyelt, ennek hatására gyorsan az ágy melletti szőnyegen találtuk magunkat, ő becsukott szemmel készségesen térdelt előttem, mikor ajkaihoz érintettem a farkam, a nyelvét kinyújtva fogadta festészetem első ecsetvonásait. Szembe, hajra ezúttal is majdnem ment, de megoldottuk gyorsan, így nem volt akadálya, hogy farkammal szétkenjem arcán a maradékot, egy kicsit letisztogassa a végét és le is nyelje, amit a sors neki adott.

    Az ügyködés végét csak annyival nyugtázta "Azért volt itt anyag rendesen!" és nagyot kuncogva kicsit ujjbegyével elmasszírozta a cicijére hullott cseppeket, majd kért tőlem egy kicsit vastagabb köteg papírtörlőt és exkluzálta magát egy mosdószünet erejéig.
    Én megtöröltem magam, ittam egy kicsit és eddigre már vissza is ért Nati. Rákérdezett, hogy fürödni vagy inni szeretnék-e most, vagy jöhet az összebújós regeneráció?
    Utóbbit választottam, ez vele legalább akkora élmény, mint az eddig megéltek - én elfekszem, ő a vállamba fúrja az arcát és a testemet simogatva beszélgetni kezdünk. Mindig meglep, de nagyon jól emlékszik az eddig általam elmondottakra vagy a közös beszélgetésekre, kapok tőle tök jó tippeket a közös témánkban...
    ... és mindig arra riadunk, hogy baszki, elment az idő. Többnyire én, mert ő nem nézett órát és olyan meglepetten fordult felém, mikor mondtam, hogy öltöznöm kell, mintha ő jött volna hozzám vendégségbe.

    Kedvesen kikísér és megbeszéljük, hogy nemsokára újra tali!
  • Elszámolás:

    Telefonban korrektül elmondta az árakat, a legutóbbi látogatásom óta nem változott a full extrás csomag ára. Ennek örültem, szerintem nagyon megérte. Elvileg van az egyes extráknak is külön ára, régebben el is mondta őket, de én jobb szeretem így, hogy nem kell közben visszafogni magam.

    A helyszínen felmerült részemről a kérdés, hogy ha Kitty itt van, mit szólnának egy négykezeshez - Nati abszolúte nem zárkózott el, de Kitty sajnos aznap nem dolgozott.
  • Összkép:

    Nati még mindig csodálatos, kedves, alkalmazkodó és mosolyogva fogadja az összes kéjenc vágyam kiélésének kísérletét.
    Szeretek hozzá járni.
Happy Massage