• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Gyors telefonos egyeztetés volt, fél órára gondoltam, kicsit csodálkozva mondta, hogy egy órát szoktak vele eltölteni, ami végülis jó döntés volt.
  • Megközelítés:

    Ezúttal taxi vitt, az ominózus panelsor a Világvége utca egyik zugában található, nem épp olyan messze de a szemnek kicsit félreeső.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, kissé lesötétített, elmondása szerint ketten vannak benne. A szoba épp csak a célnak megfelelő minimális berendezéssel, matraccal. Viszont a tisztaság alap, ezt a fürdőszobára is érvényes.
  • Hirdető külseje:

    Apró termetű, vékony tini hatású kiscsaj, igazi kuriózum ilyen szempontból. Nem annyira sminkelt mint egyes fotókon, inkább natúrabb csomagolásban kaptam. Emlékezetem szerintm combfixben vagy harisnyaféleségben és melltartóban fogadott. Gyönyörű kék szemek, izgalmas ajkak és valóban jó tapintású, feszes mellek.
  • Action:

    Kis beszélgetéssel kezdtük, apróbb csókokkal, az igazi nyelves szerelem nem alakult ki, de talán majd másodjára.
    Próbáltam kipuhatolózni, hogy mit szeretne de többször is jelezte, hogy inkább kívánjak hármat, és majd mind teljesül.
    Első kívánságom az, hogy kényeztessem a punciját, mely ápolt borotvált és enyhén szétnyíló lett. Tetszett neki bár hosszú lett volna az út a nirvánáig.
    Második kívánságom az volt, hogy lovagoljon meg. Ez nagyon izgalmas volt, mert közben rámfeküdt, igazi szende módon mozgott rajtam, én benne, csókolgattam a vállát és néha az ajkait is. Igazi ölelős, barátnő feelinges szex volt ez.
    Aztán fordultunk és szemből hatoltam be, a lábait a mellkasomra tettem és úgy csodáltam a testét.
    A harmadik kívánságom az volt, hogy a szájába élvezhessek, amit ő oldott meg, miközben a hátamon feküdtem, a lábfejét simogattam, ő meg finoman kivégzett. Nem volt mélytorok meg egyéb tüzijátékok, de kellemesen mentem el az ajkai közt.

    Aztán beszélgetés az univerzumról, a világról és a széndioxid mozgásáról az atmoszférában.
  • Elszámolás:

    Nem volt extra, vagy nem tudok róla, bár kértem volna párat. Hátha egyszer lesznek.
  • Összkép:

    Bevallom, ritkán van, hogy valaki ennyire eltalálja az ember ízlését ennyi szempontból és mellette józanul alázatos is. Biztos ti is tudjátok, hogy elég sokszor egy kapufa a kinézet, a hozzáállás vagy valami bosszantó apróság az egészben. Nos itt egyelőre nem volt ilyen. Ritkán mondom, hogy többször visszamennék, de most igen.
Happy Massage