• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, részletesen tájékoztatott a lehetőségekről ,kora délutánra sikerült időpontot egyeztetnünk.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, a Fehérvári úton van. Talán a legújabb épület . Pont a benzinkút tövében.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van . Amire szükség van a fürdőben az minden megtalálható. Szobában kényelmes nagy ágy . Nagyon nem figyeltem a lakást ,annyira lefoglalt a lány szépsége.
  • Hirdető külseje:

    Nagyon szép arcú lány , teste tökéletes . Mellei nagyon formásak és kézbe illők ,popsija egy tökéletes gömb . Igazán tökéletes minden részletében.
  • Action:

    Nagyon empatikus és nyitott volt velem , valahogy zavarban voltam ,látta rajtam . Beszélgetéssel oldotta a hangulatot. Majd egy közös zuhany megszüntette a bennem lévő feszültséget. Aztán az ágyon simogatni kezdett, aztán finoman csókolgatott, amit többszörösen visszaadtam . Aztán heves csók vihar következett , és rendesen egymásba gabalyodtunk.
    Majd beindulva a melleit simogattam és csókolgattam . Aztán Ő részletekbe menően végig csókolt ,tetőtől-talpig .Majd megragadta a farkam , és gyorsan be kapta . Bő nyálas franciával csinálta , mint egy pornófilm sztár .Aztán átfordultunk kölcsönösbe, hogy én is meg kényeztethessem ! Közben markoltam a csodás kemény popsiját és ráhúztam a nyelvemre .Ezalatt azt éreztem ahogy játszik a farkammal és a nyelvével simogat , nyalogatta .Ez annyira jóra sikerült ,hogy fel is robbantam. Aztán kicsit hozzám simult és simogattuk egymást , nyomban újra ágaskodni kezdtem . Franciázásba kezdett ismét , hamar kőkeményre szívott. Majd kértem a gumit .Gyorsan bele guggolt A hangok amiket kiadott, egy pornófilmbe is megállták volna a helyüket. Úgy lovagolt , hogy elölről a melleit fogtam .Aztán átfordultunk és a lábát a nyakamba vettem . Leg végül doggyba fordultunk . Az egész ösztönösen ment, nem kellett forgatókönyv. Együtt végeztünk kutyusban .Utána romeltakarítás , aztán beszélgettünk , értelmes lány .
  • Elszámolás:

    Az elején a kezébe adtam a megbeszéltek szerint.
  • Összkép:

    Csodás élmény volt a vele töltött idő. Tüneményes kedves lány.
Happy Massage