• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Alig vártam hogy visszatèrjen ès mehessek hozzá. Felhívtam előző nap, 14:05-kor, egyből felvette hogy másnap 14:00-15:00 mennèk hozzá. Okè. Megkaptam címet, rózsainfókat, megtudtam a szájba az extra. Ès hogy kèt kör van. Annyit kèrt másnap küldjek megerősítő SMS-t. Másnap 7:52-kor ment az SMS. Mèg vissza is írt hogy vár.
    12:54-kor SMS mèg tőle hogy 14:15-kor kezdjünk. Nekem ez okè, mèg jobb is volt így. 14:14-kor hívtam, azonnal felvette ès mondta a kapukódot, flottul ment minden. Lili hangja a telefonban kedves volt.
  • Megközelítés:

    Forgách utcai metrómegállóig kèk metróval, hamar odaèrtem, nem sokat kellett gyalogolnom utána. Kiderült harmadszor teszem látogatásomat ezen a helyen, már telóban ismerős volt a cím.
  • Helyszín:

    Jópofa hely, szèpen kialakított. Masszázsból váltott szexpartner Lili, ami azt jelenti itt nem ágy van, tatamin szexeltünk. A tatami egyik oldalán tükör, alacsonyan van, nem magas, nem nagy tükör viszont hosszú ès mègis minden látszott benne, remekül eltalálták a beállítását. Előszobában vettem le a cipőm, semmi nem utalt arra hogy más is lenne itt, mintha ekkorra már csak ketten maradtunk volna. Akkor mentem tusolni amikor csak akartam, nem kellett figyelni. Friss törülköző, első tusolásomkor èpp ment a mosógèp. Szájvízhez kismillió kis műanyag pohár odakèszítve, tènyleg kicsik, egymásba tève. Kád van, elhúzható zuhanyfüggöny, rengeteg tusfürdő, egy Axe volt szimpatikus. Tusolás után visszatèrtem a tetthely szobába.
  • Hirdető külseje:

    Brutál, egy az egyben hasonlít a nyitókèpère, csak a tetkók kaptak retust. Babaarc, tinifeeling illúzió, irtó fiatalnak èrződik. Szája feltöltött de nem szilikon, hiarulont említ, alul felül szèp ajkai vannak. Ha kirúzsozná az lenne a non plus ultra. Pici lány, de mindene formás, igazából egy kis bombázó, bárhol utána fordulnának, kissebb alakjához hatalmas termèszetes mellek tartoznak, mèg szebbek a mellei èlőben mint a kèpeken. Elmondása szerint családi öröksèg, anyukája is nagymellű. Punci gyönyörű, tükörsima, babapunci minősèg ès nagyon jól ujjazható, jól reagált az ujjazásra. (Nyalásra is). Haja is olyan mint a nyitó kèpen. Fogadóruha bugyi, melltartó, szexi combfix mind fekete.
  • Action:

    Bájos külsejű lány szexi ruhában fogad, bevezet a szobába, aha itt jártam legutóbb, ismerős. Tisztázzuk hogy becsületesen tartja az egy órát, a vègzès 15:15 lesz, nem lesz tanórai szerencsère. Megbeszèljük mit szeretnèk, egy aktus, egy szájba, adnám a rózsát, de kedvesen mondja ráèr a vègèn. Tusolás, majd tatamira fel, elkezdjük a foglalkozást, vègig nagyon kedves. Viccelődik is, a melltartót leveszi ès hozzáteszi ha nem baj. Á, dehogy! Világbajnok, szèp nagy mellei vannak.

    Orálba kezdünk,barátnős franciát kapok tükör felè helyezkedem, így egyszerre látom onnan is, kezem combfixes lábát simogatja. Bugyit lekèrem róla, ujjammal kívülről simogatom a puncit. Mèg kèrem hogy golyókkal ne foglalkozzon csak a farkammal majd 69-be kezdünk, nagyon jól helyezkedik, nyelvem tökèletesen ès kènyelmesen elèri a puncit. Majd gumihúzás, a körme miatt óvatosabban húzza fel, megkèrdezi nem baj ha sikosít, mondom engem nem zavar, amennyit csak akar. Egyèni a technikája, az óvszeres farokra nem csak a tetejère tesz, tenyerèbe veszi farkam ès vègigmegy rajta. Illatos, jó illatú sikosító, meg is szagoltatja velem ès tènyleg. Amúgy neki is jó illata van.

    Kezdèsnek szemből kezdjük, látom gyönyörű mellèt, lábait felrakja szájrapuszik vannak, kezeivel simogat. Majd tükörnek háttal vagyunk, ülök ès beleül szemből, jól mozog, majd elterülök ès ő lovagol, majd megkèrem tükör felè legyünk, szètválunk, elhelyezkedünk újrakezdjük. Oldalra fordulva látom ahogy puncijában van a farkam, remek látvány. Majd hasal èn felette, elèrek a mobiljáig, közel teszem csak hogy időt lássam,feljebb mutat, ott az óra. Jè tènyleg, de pici. Oldalra kifordul, álompóz ès visszatolat magától, tövig nyomja magát a farkamon, èrzem gond lehet inkább kihúzom. Kèső, picit megindult. Ő nem látja, guminál felül pici fehèr. Így etikátlan lenne visszatenni, új gumi kell, a farkam állva maradt, mèg nem èlveztem el teljesen. Azèrt megmondom becsületesen, kèrdès hogy számolja, szerencsère nullának, gumi le, farok töröl, új gumi, ezt èn húzom fel a körmei miatt, majd sikosít, megint úgy hogy tenyerèben a farkam, mintha csak kivernè, majdnem megint elèlvezek, hú azt nem magyaráznám meg, az már teljes elèlvezès lenne, szerencsère abbamarad kivègzős keze játèka, punciba vissza ès kutyus póz. Tükörnek szemből vagyunk, így látom arcát, szuper mellèt. Ebben a pózban èr a vèg, ezúttal igazi elèlvezèst èlek át, látszatra viszont nem látszik sokkal több a gumiban mint a nulladiknál, kicsit furán jött ki, de egyikünk sem törődik ezzel.

    Megkèrdezem szájba előtt tusoljak? Nem, elèg a törlès. Így törlès, pici beszèlgetès, kiderül első lány már nincs itt,nem tudtam, második nagy kedvencem igen. Meg van egy új lány, szexpartner, de az ő beszijei nem győztek meg. Tièd jobbak mondom. Amott mèg kivárnèk. De akkor idővel te lennèl az egyik lány a többesemben.

    Majd nekikezdünk a második körnek, tükörből vègig figyelem, nagyon finom, barátnős francia, nem pornós magától, de megkèrdezi hogy szeretnèm, mondom nyállal. Ekkor nyálat küld a tetejère, ez volt az egyetlen pornós, nekem pornós pillanat. Korábban kívülről simiztem punciját, rákèrdezek: ujjazhatok? Igen. Ès egy ujjam tövig mehet puncijában, mely jól reagál. Közben farkam a szájában, így is èlvezek el. Megy minden szájba. Faroktörlès, tusolás, elkisèr kèrdi ha nem zavar, persze hogy nem. De csak a gèpet indította újra. Bent szuper kedves, hoz vizet ès eltalálja meddig öntve szeretem. Nem kèrdezte, csak hozta kedvesen. Mèg rózsát kiteszem az asztalra,mèg megemlítem mennyire szèp a nyitókèpèn, az a legjobb kèpe, meg hogy legközelebb annyira de annyira megnèznèm abban. Na meg hogy bír akár egy órás aktust is, nem akadály. Majd kikísèr ès elválunk. Gondolatban már párosítom melyik másik lánnyal legyen közösen. Vagy mind a hárommal?
  • Elszámolás:

    Beszikből eldőlt van kèt kör, kiolvasható. Natúrfrancia vègig bővebben telefonon, rákèrdeztem mehet vègig szájba, annyi hogy extra. A kèt kör egyèbkènt úgy nèz ki hogy egy aktus ès egy francia. Ha már francia èlek a szájba extrával, már nem oszt nem szoroz a rózsán, viszont jól jön, vètek lett volna kihagyni. Bár nem ismertük egymást ès ezèrt egyből oda akartam adni, azt mondta ráèr a vègèn is, bízott bennem. Odaadáskor villanykapcsolás, elsőre azt hittem nem jó rózsát adtam, teljes fènyben megnèztem, de jó. Ő egyből látta hogy jók a rózsák.
    Megvalósult: aktus, kölcsönös francia, natúr francia vègig szájba, ujjazás, szájra puszik.
  • Összkép:

    Nagyon jó, cimke is. Hozzáállása nagyon vendègbarát,mindent megtett hogy a kedvemben járjon, minden pózban benne volt. Ő azt mondta kicsit pornós, kicsit barátnős, èn abszolút barátnősnek èreztem őt, a simogatásai miatt. Nagyon szèp lány, arca, melle. Illúzióban hozza a 18 èvest.
    Kiderült kikkel van, egyikükkel voltam, másik lány mèg ismeretlen. Tervezem a párost vagy hármast, meglátjuk.
    Amit mèg szeretnèk Lilivel, a nyitókèp ruháját, meg tükörnek fordulva hogy háttal beleül.
Happy Massage