• Beküldte:
  • Szomszéd lány reagálása

    Kedves Crashdummy!

    Örülök,hogy ismét meglátogattál és a frissítő masszázs is tetszett
    és a masszázs után igazán izgalmas és erotikus dolgok történtek
    Köszönöm szépen,hogy írtál róla Beszámolót :)
    Ha lesz időd várlak szeretettel egy foglalkozásra
    Kellemes hétvégét!
    Puszi Bianka :)

  • Egyeztetés:

    A múltkori kellemes randi után elhatároztam, hogy újra meglátogatom Biust. VTR-en kértem tőle időpontot két nappal későbbre, amit némi fáziskéséssel el is fogadott. Utána még egyeztettünk pár részletet üzenetben a randival kapcsolatban. Teljesen gördülékenyen ment a dolog.
  • Megközelítés:

    A helyszín az Árpád híd pesti hídfőjének közelében található. Autóbusz végállomás, metró sétatávolságban. Én autóval mentem. A parkolás most kicsit nehezebb volt, mint legutóbb, de azért találtam helyet nem túl messze. Hétköznap természetesen fizetős, a közepes árkategóriában. A cím teljesen egyértelmű, könnyű megtalálni, a GPS is a kapu elé visz.
  • Helyszín:

    A ház egy régebbi építésű tégla társasház. A bejutáshoz szükséges kapukódot megkaptam VTR-en, így nem kellett érkezéskor hívnom, csak beütöttem a kódot és már nyílt is a kapu. A lakás a földszinten van, közvetlenül a bejárat mellett. Átlagos állapotú és berendezésű, de mindenhol rend és patyolat tisztaság van. A masszázs szoba elég tágas, kellemesen félhomályos. Az egyik sarokban egy nagy franciaágy az akcióhoz, mellette asztalka. A másikban a masszázspad. Van egy nagy asztal, fotel és szék, ahová a ruhákat és az egyéb dolgokat lehet pakolni. A melegre való tekintettel egy ventilátor is került a szobába.

    A fürdőben kád van zuhanyfüggönnyel, 2-3 féle tusfürdővel, szájöblítővel és hozzá pohárkákkal. A törölköző nagy és nedvszívó. A célnak tökéletesen megfelel a helyszín.
  • Hirdető külseje:

    Meglepetésemre vendéglátóm egy meglehetősen szexi outfitben fogadott. Piros, kockás miniszoknya volt rajta, kis fehér blúz, ezek alatt piros fehérnemű szett, és piros magassarkú cipő. Amolyan szexi diáklányos külsőt adott neki.

    Bius kifejezetten magas lány, a megadott 180 cm biztosan stimmel. Karcsú, hosszú lábakkal, kis cicikkel, amik jól reagálnak a kényeztetésre. Extra a borotvált puncija a hatalmas kisajkakkal és csiklóval.

    Az arcát én inkább karakteresnek mondanám, semmint klasszikusan szépnek, de az erős szexuális kisugárzása miatt ennek nincs is jelentősége.
  • Masszázs:

    Érkezésemkor puszival fogadott, majd a cipő levétele után beinvitált a tetthelyre. Kicsit beszélgettünk, miközben levetkőztem, majd elmentem felfrissülni. Visszatértem után átöleltük egymást, kicsit csókolództunk, én közben a popsiját és a cicijét simogattam, ő meg a félig merev farkamat. Kérdezte, hogy legyen-e masszázs. Én szeretem azzal kezdeni, ezért egy laza, kényeztető verzióra szavaztam.

    Előkészítette a masszázspadot, én felfeküdtem hasra. A fenekemet letakarta egy törölközővel, az alsó lábszáram alá egy kerek párna került, majd kezdetét vette egy inkább simogatós, mint gyúrós hátmasszázs, amit kérésemre illatmentes olajjal végzett. Azért egy-két csomót erősebben is kimasszírozott közben, de alapvetően egy kifejezetten relaxáló masszázst kaptam, ami úgy 10-15 percig tarthatott. A masszázs végét a párna és a törölköző eltávolítása jelezte.
  • Kényeztetés:

    Felültem a masszázspadon, magamhoz húztam Biust, és csókolódzni kezdtünk. Aztán kiszabadítottam a ciciket a melltartóból, és csókolgattam őket, majd a bugyiját is lehúztam, és a popsiját és a punciját simogattam. Javasolta, hogy helyezzük át magunkat a franciaágyra. Ekkor megszabadult a blúztól és a melltartótól, de a miniszoknya maradt.

    Az előző randihoz hasonlóan az ő kényeztetésével kezdtük a programot. Felhajtottam a szoknyát, ő szétette a lábát, és finoman simogatni kezdtem a csikóját. Közben vagy csókolództunk, vagy a cicijét izgattam a nyelvemmel, vagy a nyakát csókolgattam. A hanghatások alapján jó úton jártam. Ezt a játékot folytattuk egy jó darabig, majd vendéglátóm átvette az irányítást, és saját magát kezdte simogatni, miközben én a popsiját izgattam a kezemmel. A végén zihálva elélvezett.

    Ezután az én kényeztetésem következett. Mivel időközben rám került a védőfelszerelés, ezért egy finom franciával kezdtünk. Mikor már kő kemény voltam, akkor Bius rám ült nekem háttal, és elkezdett a farkamon siklani a puncijával. A látvánnyal kiegészítve ez frenetikus érzés volt. Olyan volt, mintha, de természetesen még sem. Ahogy ő fogalmazott, ez még nem szex. Mindenesetre az őrületbe kergetett vele. Aztán visszatért a franciás kényeztetéshez.

    Kérésemre a műsort a masszázságynál folytattuk. Én neki támaszkodtam, ő elém térdelt és így szopott tovább. Éreztem, hogy gumiban nem tudom befejezni most, ezért kértem, hogy vegye le, és folytassa kézzel. Ez így is történt, de előtte felvett egy szemüveget. Sejtettem, hogy most valami extra következik. Előttem térdelt, a farkam az arcánál, néha az orra hegyével is simogatta a makkomat. Az egyik kezével a farkamon dolgozott, a másikkal a zacsit simogatta. Már a gondolat is vadító volt, hogy mi jöhet még. Amikor érezte, hogy közel a vég, akkor azt mondta, hogy élvezzek az arcára. Ez már túl sok volt nekem, és hatalmasat lőttem a szemüvegére, arcára és még a hajára is jutott. Ő megtörölgette magát, én meg csak ültem a pad szélén remegő lábakkal. Ő kiment rendbe hozni magát, én meg elterültem az ágyon. Visszajött, mellém bújt, finoman simogatott még egy darabig, miközben beszélgettünk kicsit. A végén elmentem fürdeni és kaptam egy pohár vizet.
  • Elszámolás:

    Extrák nincsenek, minden az alapban. Nagyon korrekt ár-érték arány.
  • Összkép:

    Ismét szuper volt a program. Bius nagyon odateszi magát, szerintem ő is élvezi a műsort, és az orgazmusa is valódi, nem megjátszott. Én natúr franciát és kölcsönös franciát e.ü. megfontolásból nem veszek igénybe, de aki igen, annak az aktuson kívül gyakorlatilag minden rendelkezésre áll alapban.
Happy Massage