• Beküldte:
  • Mimi reagálása

    Köszönöm szépen a beszámolot nagyon valosághűen leírtad,viszont azt hozzá teszem minden keddvességet kényeztetést meg kaptam és nagyon jól éreztem magamat,hamar el szaladt az idő.
    Keddvesnek és gyengédnek lenni csak azzal tudok aki meg is érdemli és te ki érdemelted mintha egy kedves szerető lettél volna nem éreztetted velem miért is jártál nálam , köszönöm a keddves szavakat és tömören diszkréten megírt beszámolot fogalmaztál meg , igazi úri ember modjára , csók én is emlékezni fogok puszi a hasadra

  • Egyeztetés:

    A beszamolok.com on találtam a hirdetését. Telefonon egyeztettünk, majd VTR-en fixáltuk.
    Könnyű volt felhívni, a telefonját Ő kezeli.
  • Megközelítés:

    A Ferenciek terétől pár perc sétára található a lakása. Szerintem ezen a környéken nem könnyű parkolni. Én a tömegközlekedést ajánlanám, gyorsés egyszerű. A bejutás az általam megadott adatok alapján nagyon gyorsan diszkréten és gördülékenyen ment.
  • Helyszín:

    A lakás egy régi építésű társasházban található.
    Igényesen fel van újítva. A galérián egy franciaágy szolgálta az együtlétet. A fürdőszoba zuhanyzós, Vendéglátóm külön kis tisztasági csomaggal fogadott ez nagyon szimpatikusnak tűnt. Tusfürdő fogkefe fogkrém köntös zuhany kilépő és törölköző Volt előkészítve. minden igényes higénikus.
  • Hirdető külseje:

    A képek valósak őt ábrázolják viszont a valóságban szerintem sokkal szebb mint a képein. A cicije nagy és kemény nagyon szép formás. az alkata nőiesen telt nagyon szép arányos. Bőre selymes puha illatos.
  • Action:

    Amikor megérkeztem egy áttetsző aprócska ruhában fogadott. megbeszéltük a részleteket. Sikerült az elsőre fél órára tervezett találkozót egy órásra módosítani. Először egy masszázzsal kezdtünk. Levette a ruhát , mellém térdelt, úgy masszírozott. A masszázs nagyon kellemes lágy volt.
    Ezután én kezdtem el felfedezni a testét. A punciát a szàmmal kényeztettem, és a kiadott hangokból és a mozgásából úgy éreztem, hogy élvezi. Ezután Ő mutatta be franciatudását rajtam. Nagyon ügyesen csinálta ,közben áttértünk 69 es pozícióra. Kisvártatva gumit húztunk, nehogy idő előtt ellőjjem a patronjaimat. Lovaglással kedett, mad több pozitúrát is kipróbáltunk. Kutya, misszionárius, hátulról…. Nagyon jó volt a mozgása szex közben…. Igazán élvezetes vele bármelyik pozíció…. Ráadásul a látvány….csodálatos a teste….nem lehet betelni keblei látványával, érintésével, csókolgatásával. Kértem, hogy 69ben fejezzük be… hát ez elég gyorsan ment. Kis pihengetés, összebújás simogatás, de már mennem is kellett. Gyorsan elrepült egy óra.
  • Elszámolás:

    Extrát nem kértem az alapban minden benne van ami nekem kellett. Ő maga az extra. Az anyagiakat előre egyeztettük telefonon. Korrekt volt.
  • Összkép:

    Ami legjobban megmaradt bennem az az érzékisége és a csodálatos cickói, igazi barátnö feeeling. Órákig tudnám nézni, és simogatni.
Happy Massage