• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Barbi régi kedvenc, gyakran "látogatom" meg (virtuálisan), így vettem észre, hogy - egy kedves ötlettől vezérelve - csábító ajánlatot tett fel a csevegés oldalán, a tanév indulás első napjaira. Törtem a fejem, hogy beiratkozzak-e valamilyen tanfolyamra (bár már minden lehetőségből kinőttem), végül felhívtam Barbit, aki kedvesen biztosított, hogy nem kell bemutatnom sem felvételi pontszámot, sem diákigazolványt. Innen nem volt visszaút, kértem és kaptam előzetes időpontot, amit a randi előtt VTR-en megerősítettünk.
  • Megközelítés:

    A helyet korábbról ismertem, BKV járatokkal három-négy perces sétával elérhető, parkolás SZGK-val "cost free" könnyen megoldható.
  • Helyszín:

    Lakásról korábbiakban írtam, változatlanul barátságos, hangulatos, példás rend, tisztaság, sugárzik belőle Barbi egyénisége,ízlése. Nevezhetném babaszobának, tündérlaknak, szóval mindig megérint az a környezet. Fürdőszoba csillog-villog, száraz textilek, minőségi segédanyagok bő választékban.
  • Hirdető külseje:

    Barbi rövid, testre feszülő kis nyári ruhában fogadott, kihangsúlyozva tökéletes alakját, szép formájú lábait, a feszes, gömbölyű popsit, a karcsú derék fölött a közepes de izgalmas kebleit. Láttatni engedi a zsemleszínű, hibátlan, bársonyos bőrét, És még csak a felét láttam . . ! A hirtelen élménycunami okozta zavarodottságomban azonnal fürdéshez készülődtem, -túl is estem rajta - így a fürdés után felemás öltözetekben _ ő még a fogadóban, én már semmiben - ültünk le egy kis beszélgetésre, minek során kibontottunk egy kis üveg pezsgőt.
  • Masszázs:

    Beinvitált a kellemesen lehűtött kis hálófülkébe, ahol a kis nyári ruhából kibújt így már egész alakos, kétrészes szerelésbe csomagolt testén legeltettem szemeimet, kezeimmel élvezve bársonyos bőrének érintését. Udvariasan segítettem megszabadítani a még maradék textilektől, majd kértem, hogy teljes hosszában, gyönyörködhessek vízszintesen elnyúló testének látványában. Felejthetetlen látvány! Végig csókolgatom nyakát, karját, a lágy és mégis rugalmas kebleket, finoman harapdálva a telt, izmos combokat, végül közéjük férkőzve először ujjaimmal köszöntöm a kis formás kagylót - élvezve ahogy combjai lassan eltávolodnak egymástól. a hívogató kis redőknek nem lehet ellenállni, nyelvem köszönti őket, keresem kutatom az érzékeny pontokat, amikhez halk sóhajok, kis hangok orientálnak. Ujjaim is érzik a belső melegségét, nedvességét. Nekem nirvána, neki kellemes ringás, de nem csúcs. Barbi őszinte, nem megjátszós. Ezt is nagyon értékelem benne.
  • Kényeztetés:

    Helyet cserélünk, Barbi rám csúszik, és egy igazi odaadós csókkal nyitjuk meg a következő felvonást. Csúszkálni kezd térdemtől az arcomig. teljes testtel simogat néha körkörösen is. A csodás ruganyos test minden porcikámat érinti, számon, nyakamon, mellemen, minden porcikámon érzem nyelvének nedves melegségét, játékos mozgását. Aztán lecsúszva megáll és felvesszük az egyik legintimebb, legérzékibb kontaktust. Kezei már csak a tartásban vesznek részt, ajkai, nyelve lassan sodor a vég felé. Időnyerés, no meg élményem fokozása miatt felkérem egy igazi csókra, de visszatérvén még a környéket is végigkényezteti. a "függelékeket" is gondosan megvizsgálja, a golyókat ajkaival is hosszan kényeztetve sok évvel "megfiatalítja" lágy kis ujjai végigsiklanak a környéken, majd gyengéd ajak/kéz kombinációval - halk kis nyögéseivel is biztatva - elvisz az utolsó fázisba. Az utolsó pillanatban, mindent kis kezére bízva, feljön hozzám és egy hosszú csókkal megajándékozva vezet el a megsemmisülésbe. Addig gondosan vigyáz rám, nem hagy magamra amíg vissza nem térek, majd megtörölget, innom ad és összebújva, beszélgetve mélyítjük el ismeretségünket. Óranézegetést nem érzek, de az időt pontosan tartjuk. Fürdés, öltözés, forró ölelésekkel búcsúzunk. Útravalóul még kapok egy csokit, és nehéz szívvel de élményekkel gazdagon távozom.
  • Elszámolás:

    Ragyogóan indult az oktatási év, az ajánlatnak megfelelőt - mint mindig előre leteszem.
  • Összkép:

    Barbinál többször jártam, de valahogy ezt a mostani látogatást éreztem a legkülönlegesebbnek - pillanatnyilag nem tudom megmagyarázni miért - ebben talán Barbi tudna segíteni. Jól éreztem magam előtte is, közben is és utána is. Most is szívesen, örömmel gondolok rá vissza.
Happy Massage