• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Talán nem csinálok titkot belőle, hogy van úgy, hogy a randi végén megkérdezem alkalmi partnerem, van-e gondja azzal, ha diszkréten megemlékezek az általa nyújtott terápiáról. A válaszok 99%-a ,,a rád bízom" sablon szöveg. Nos, a Szandival eltöltött kellemes óra után is így tettem. Ő szabadkozott , hogy inkább ne, mert az ismerősök stb.... Két napig rágódtam a dolgon, mert ha valaki címmel, fotókkal hírdet, mi gondja lehet ebből, ráadásul az oldal is erről szól. Szóval mindenkire rábízom, mit gondol erről. Igyekszem finoman, de a lényeget leírva bemutatni azt az egy órát, amit Szandival eltöltöttem. Szandi hírdetését itt az oldalon fedeztemfel nemrég egy kolléga beszije(?!) alapján. Fotói és a pozitív beszi alapján felhívtam, elmondtam, hogy 55 évnél idősebb vagyok, meg a szokásos információk, amik ilyenkor felmerülnek. Szandi kézségesen válaszolt mindenre, még viber elérhetőséget is biztosított. Nem sokra rá itt kértem randit, az időpont neki is megfelelt. Annyit kért, hogy előtte néhány órával még jelezzek vissza és kapom a pontos címet. Így is történt.
  • Megközelítés:

    Reggel ment az ok, rá nem sokra jött a viberen a pontos cím. A fent leírtak miatt egy kicsit óvatosabban fogalmazok majd mindegyik témában, kérem ezt nézzétek el. Óbudára kell utazni Szandihoz. A tömegközlekedés mindkét főútvonalon kiváló, én is úgy érkeztem, plussz egy kis séta. Autóval érkezőknek a parkolás nem okozhat problémát, természetesen fizetős. Az épület megtalálása egyszerű, számozás egyértelmű.
  • Helyszín:

    Kicsit hamarabb érkeztem, de mielőtt leültem volna egy padra, jött egy üzenet. Ha már itt vagy, jöhetsz, tudlak fogadni". Ezzel egyidejűleg az összes bejutással kapcsolatos információk. Hamar felértem, Szandi játszó ruhában elém jött, együtt mentünk be a kecóba. Na, itt sem fogom részletezni, a másik beszijében le van írva egy-két dolog. Azért annyi, hogy egyszobás amerikai konyhás garzon, fürdőszobával, szobában masszázspad. Minden rendben, félhomály, kellemes zene, kétszeri fürdés, fürdőszoba is teljesen ok. Klíma nincs, hűvös lakás, a ventilátor elégnek bizonyult.
  • Hirdető külseje:

    Szandi fotói egész közel állnak a valósághoz, most egy kicsit soványabb, de ettől még nagyon kellemes látványt nyújt élőben is. Szép sudár csajszi, helyes arccal, szép szemekkel, dús sötét haja most egy kupacban a feje tetején. Tinis kerek saját cicik, szépek, kívánatosak. Karcsú derék, formás kis kerek popsi, szép hosszú lábak. Tetkók biztos voltak, nem ragadt meg bennem. Ránézésre Szandi amolyan modell alkat, összességében így jellemezném őt. Bent a lakásban már csak fekete tanga és melltartó van rajta. Kézfogás, puszi, megbeszéljük nincs ellenszenv, mindenki maradhat. Érzek némi visszafogottságot, de ez később oldódik. Mielőtt a kapott törölközővel a fürdőbe mennék, kérem tőle vegyük át újra az általa nyújtott lehetőségeket.
  • Masszázs:

    Mielőtt Szandi a masszázs padra invitálna, két kezem vállára teszem. Dicsérem alakját, próbálom kizökkenteni a kezdeti rutinból. Megkérem ha őt nem zavarja, vegye le a felsőrészt masszázs közben. Kedvemben jár, megteszi, nagyon szép látvány, tényleg mint egy tinié. Ezután hasra fekszem a padon és élvezem Szandi keze munkáját. Kérdésére közepes erősségű masszázst kérek, amit gyakorlott kezekkel jól esően prezentál. Olajjal dolgozik, nem spórol az anyaggal, bizonyos helyeken derék, csigolyák környékén erősebben, de nem durván csinálja. Időnként beszélgetünk, kérdésemre megoszt néhány információt magáról, amit az ő érdekében szintén nem osztanék itt meg. Semmi extra, de mégse. Alaposan körbe járja a padot, tényleg nem hagy ki semmit. Kezeim végig fegyelmezetten viselkednek. Szandi a fejemnél behajolva masszírozza vállaim, hátam, a cicik már karcolják azt. Általában ilyenkor szokták megfogni a fenekem a vendégek, közli velem Szandi. Össze szedem minden bátorságom és én is így teszek. Kellemes fogása van, majd kezemmel egy picit még a punci szélére is rásimítok. Gondolatban még számítok egy kis simire, egy laza átvezetésre a fenék alatti résznél, de az most csak hiú ábránd. Ezt leszámítva, kellemesen ellazultam, Szandi meg kedvesen megfordulásra bíztatott.
  • Kényeztetés:

    Az elején Szandi elmondta nála mi az alap és netán az extra. Kölcsönösség kérdem ? Hát az olyan bizonytalan, meg ki tudja. Szimpátia alapon kérdem? Igen az kell, mondja, meg nem is nagyon szokta... Szimpátia megvan, kérdem, ugyan már az elején tisztáztuk, hogy ja. Ezt tovább nem is forszíroztam. Kölcsönösség nála az is, ha szájjal fejezi be. Megkérem, hogy akkor legyen olyan. Mielőtt valaki azt hinné, hogy ettől rossz kedvem lett, az téved.
    Elfogadtam. Egy csinos lánytól ez is ajándék, ha jól csinálja. Szandi pedig jól csinálta és alkalmazkodott hozzám. És hát ez a rész sem lesz szaftos, nem szereti, ha leírják. Akkor megpróbálom egész finoman. Nem szerettem volna fekve, semmi gond.
    Neki támaszkodtam a padnak, Szandi térde alá párnát helyezett. Olyat játszottunk, hogy én leejtettem valamit és neki meg kellett keresnie. Nagyon aranyos volt, sokáig kereste, csak úgy járt a fejecskéje. Néha segítettem neki kézzel fogtam a hajkoronáját, mutatván az utat merre eshetett. Aztán bingó, egyszer csak meglett, az én örömöm határtalan volt. Ügyes ez a lány, még a szája is tátva maradt, úgy meglepődött amikor leejtettem. Persze még időben becsukta, nehogy kiszáradjon a szája. A végén még Szilvia is besegített. Volt olyan is, hogy amikor még keresgélt, egyik kezével a hasamat simogatta. Ez is jól esett, kedves gesztus. Természetesen innivalót is kaptam, ami szintén jól esett az események után. Miután végeztem a fürdéssel, Szandi már felöltözött, majd én is, és elbúcsúztam vendéglátómtól.
  • Elszámolás:

    Volt az alap egy óra, masszázs+lingam. Én extrával kértem, natúr francia végén testre. Elején nem kérdeztem, a végén rendeztem.
  • Összkép:

    Mindent megkaptam amit Szandi vállalt, se többet, se kevesebbet.
    Szandi jól masszíroz, kellemesen kényeztetett. Csinos, dekoratív csajszi, helyszín is rendben. Csak az a kis valami hiányzott, amit illúziónak szoktunk hívni.
Happy Massage