• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam a randi napján 13.00 körül, elsőre felvette, meglepő módon 1 óra múlva tudott is fogadni. Azért meglepő, mert többször próbálkoztam már vasárnap és 10.00 körül már tele volt a napja. Szóval gördülékenyen ment minden. Érkezéskor a szokásos, telefon, kapukód megadása, csengetés, beengedés.
  • Megközelítés:

    XI. kerület, Kondorosi lakópark, de nem a kétes hírű szalon vagy szalonok egyike, privát lakás. Kocsival mentem, ház előtt nem, de néhány 100 méteren belül lehet találni szabad helyet, gondolom egy kis séta senkit nem riaszt vissza. Cím egyértelmű, én nem először jártam Barbinál, így tudtam fejből mindent. Fehérvári úton közlekedő villamossal megközelíthető, egyéb BKV járatokat nem ismerem.
  • Helyszín:

    Lakás tip-top, modern, nagycsaládosoknak kicsi, (szerintem nincs 30 m2), de a célnak teljesen megfelel. Nappali-konyha egyben, fürdő külön, meg a maszázshelyiség is külön, de ott egy ágy fér el, az is csak éppen. Tusfürdő választékot nem szoktam megszámolni, arra emlékszem, hogy több fajta volt, dezodor és szájvíz meg kispohár is rendelkezésre áll.
  • Hirdető külseje:

    A megadott kor stimmelhet, én talán fiatalabbnak saccolnám, arca csinos, alakja mint a képeken, azaz nagyon szuper. Fogadó ruhára nem emlékszem, a masszázs kezdetekor melltartó-bugyi kombinációban volt.
  • Masszázs:

    A masszázs hason kezdődött, szakszerűnek tűnt. Az összes, amire emlékszem, hogy lábtól indult felfelé, de egyrészt közben sokat beszélgettünk, másrészt meg már az elejétől az erotikára vártam, így nem nagyon koncentráltam a msszázs részre. Jót lehet vele dumálni. Igazából a 2023.07.11-én írt beszámolómat kellene ide bemásolni, ott leírtam mindent, ahhoz nem sokat tudok hozzátenni. Kb. 30-35 perc után jött el a fordulás ideje. Ez nekem sokkal szimpatikusabb, mint amit a legtöbb helyen tapasztaltam, ahol van 45-50 perc masszázs, a végén pedig egy kb. 10 perces kivégzés, itt azért sokkal több idő telik az erotikus résszel, ami nálam emeli a színvonalat.
  • Kényeztetés:

    Fordulás után megkért, hogy szabadítsam meg a 2 rajta lévő ruhadarabtól (bugyi és melltartó), megtettem. Ez megintcsak pozitívum,
    Először én kezdtem vele foglalatoskodni, igazából a saját szórakoztatásomra, csókoltam mindenhol, nyalás, ujjazás, minden lehetséges. Már többször írtam, hogy nem hiszek abban, hogy egy hölgy egy elsőre (vagy mint nálam, másodjára) látott pasítól nagyon izgalomba tudna jönni, pláne elreppeni, így nem is nagyon támasztottam ilyen jellegű igényeket. Aztán ő jött, úgy izgatott, mintha a barátnőm lenne, bújt, csókolt mindenhol, meg persze volt orális kényeztetés is. A technikája változatlanul szuper.
  • Elszámolás:

    Miután masszázs kategóriáról beszélünk, azon belül van minden, az extra már csak a szex lehetne, de az értelemszerűen nincs. Minden más viszont igen. Illetve egy dolgot nem tudok, hogy van-e NFVSZ, de ez engem nem szokott érdekelni.
  • Összkép:

    Konklúzió: egyedül fogad, normális, csinos, jóalakú, minden van, az ár sincs elszállva. Mit lehet erre mondani mást, mint, hogy tökéletes.
Happy Massage