• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el. Már itt nagyon kedves, pörgős attitűdöt jelenített meg, könnyedén ment a virágok és a helyszín egyeztetése is. Az időpontot egy órával későbbre kértem a híváshoz képest. Kora délután volt a randink egyébként.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel a körút és a Lurdy felől is nagyon könnyű odatalálni, a cím egyértelmű. A parkolás nem lehet egyszerű, mert egy egyirányú utcában helyezkedik el, kizárólag párhuzamos és nem túl sok hellyel.
  • Helyszín:

    Egy belvárosi, emeletes ház emeleti, tiszta lakása. Rengeteg tusfürdő közül lehet válogatni, szinte egy komplett drogéria gyűjteménye megtalálható. Itt tisztaság honolt, a kilépő sem tocsogott, pedig elvileg nem sokkal előttem volt használatban a zuhanyzó. A helyen Dórival együtt hárman rendelnek, mindhárman megtalálhatók itt az oldalon elfogadott beszámolókkal. Az elosztás jól működik, nem volt fennakadás a bejutással, nem láttam és nem is hallottam másokat. A szoba számomra picit sötét volt, de ez talán annak is volt köszönhető, hogy a "rendelőben" a légkondi helyett egy állóventillátor helyezkedett el hűtés gyanánt. Nekem ez egy nagy hátrány szokott lenni, nem bírom a meleget, de a kettő együtt remek szolgálatot tett.
  • Hirdető külseje:

    A képeknek alkatilag megfelel, arcra picit idősebb a kiírt koránál, olyan 28-30 körül lehet. A haja össze volt fogva, ezért picit kár, mert megnéztem volna kibontva, a kánikula miatt viszont megértem, ott pedig eszemben sem volt, hogy rákérdezzek. A melle alkatához viszonyítva nem nagy, viszont az alsó teste iszonyat dögös, a lábaktól a combokon át a punciig. Nem mellesleg nagyon ápolt, érzésre frissen borotvált volt.
  • Action:

    Némi beszélgetés és várakozás után a fürdőszoba felé vettem az irányt a száraz, barna törülközővel, amit kaptam. Baltás tusfürdő és szájvíz alapos használatát követően kényelembe helyzetük magunkat, amikor egy nagyon finom, nagyon lágy franciába kezdett. Semmi fogazás, semmi ráncigálás nem volt benne, olykor mélytorkos elemeket is bevetett, nem volt szükség irányításra a részemről. Időközben kölcsönös kényeztetésbe fogtam, amit mindketten hallhatóan élveztünk, legalábbis én ezt éreztem, remélem, így is volt. Itt véletlenül átfordultam egy pár fokot, jót nevettünk rajta, mert majdnem az ágyról is leestünk emiatt, de minden ment tovább a maga medrében.🙂
    Ami az aktust illeti, egyedül lovaglásra került sor, mert annyira kifacsart, hogy lenti barátomnak nem maradt ereje másra 😀. Amikor rám kéredzkedett, már éreztem, hogy igen szűk is selymes, ahogy átölel, amikor pedig bármi kézzel való támaszkodás után elkezdett rajtam vágtázni, akkor pedig éreztem, hogy én bizony így akarok beteljesedni, magamhoz húzva a derekánál fogva a barnás bőrében és perverz szemein gyönyörködve.
    Így is lett, gyakorlatilag a maradék időben pedig egy nagyon érdekes személyiséget ismerhettem meg. Rengeteg mindent mesélt az életéről, annak pozitívabb/negatívabb oldaláról. Ezúttal inkább én voltam a hallgatóság, és szúrtam közbe dolgokat, egészítettem ki, fűztem megjegyzést stb. Eléggé vagány, és igyekszik az élet pozitív oldalát megfogni, még ha nem is mindig jön össze. Távozásom kb 2 perccel az óra lejártak után esett. Nem tett megjegyzést érte, és semmi ilyesmi.
  • Elszámolás:

    Előre intéztem magamtól azokat a dolgokat vállalja is, amik ki vannak írva. Nem tudtam, és nem is kérdeztem hogy lennének-e extrák a palettán.
  • Összkép:

    Nem sűrűn szoktam lányokhoz újra elmenni, de a személyisége, odaadása miatt komolyan elgondolkodtam rajta, még ha nem is a közeljövőben feltétlenül. Ha szereted a belevaló lányokat, akiken jó értelemben van mit fogni, akkor szerintem mindenképp érdemes meglátogatnod Dórit.
Happy Massage