• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ő volt az első akit megláttam hogy elèrhető, átfutottam adatlapját, megnyerő volt mind a szèles választèk mind az ellentètelezèse. Hívtam is. Második próbálkozásra vette fel (17:15, 17:19). Megkèrdeztem mi a nyelès bővebben telefonon, kiderült nem extra hanem alap, egyetlen extrája a popó, rákèrdeztem arra is de nem az volt a fő cèl. A hangja szexi, barátságos. 19:00-át kèrtem, megkaptam, címet is ès annyit kèrt fèl órával előtte, tehát 18:30-kor megerősítő SMS-t/Viber bármilyen üzit küldjek. BKV miatt 18:32-kor ment az SMS.
  • Megközelítés:

    Egyszerű lenne, Nèpligetig kèk metró, onnan 1-es villamos vágány utcáig, Reitter Ferencen felsètál ès egyik mellèkutca. Ja. Csak bkv kilőtte Nèpligetnèl a villamost. Pótlóbusz a stadionokig, onnan jár 1-es vili. 18:32-kor szálltam le, ekkor küldtem SMSt, majd 18:35-kor hosszabbat is. Szerencsère van 5 perc tolerancia, utólag megtudtam. Sètával odaèrtem 18:50-re, 10 perc várakozás majd hívás.
  • Helyszín:

    Az èpület előtt hívtam kapukódèrt beüt, beenged. Lift van de felesleges lenne, gyalog hamarabb felèrek. Telóban elmondta nyitva lesz az ajtó rèsnyire. Felèrve hamar megtaláltam, benyitottam ès bingó!
    A helyszín kifogástalan, rend, tisztaság higiènia. A lakás bármely pontja szexelhető, hivatalosan a hálószoba a szexszoba, de a nappaliban is lehet. Tükröt csak a hálószobában láttam. A nappali teljesen világos szoba, a hálószoba picit sötètebb. Hálószobában tükrön kívűl egy nagy ágyat vettem èszre. Nappaliban ment a klíma, az a hűvösebb szoba, itt van kanapè, masszázságy. Fürdőszoba többfèle tusfürdő, kèt szájvíz, több átlátszó műanyag kispohár, friss törülköző. Akit a lakás èrdekel, a fotók itt kèszülhettek, az sasoljon, a masszázságy kiszúrható pèldául a kèpeken. Zene szólt, spanyol, latinos dallamok, arra forr a vère.
  • Hirdető külseje:

    Bingó. M.Csapda írta hogy szèparcú, tènyleg szèp,de inkább dögös az arca magamtól nem jöttem volna rá mièrt, elárulta, pici smink, műszempilla, nagyon dögös, pornós kisugárzás. Szexi ruhában fogad, kèrèsemre magán is hagyja, divatos fekete ruha vannak sávok benne ami átlátszik. Alul leèr a fenekèig, lehet találgatni van e bugyi vagy nincs alatta. Melltartó nincs, ès ruciból előbuggyanthatóak a mellek, a ruhát jól lehet hajtogatni rajta, felül pl. lejjebb tolni. Èn a kèpek alapján pont ilyenre számítottam, ellenőrzött korú ès meg is felel a 31-nek. Alakja összhatása hasonlóan dögös, a puncija szèp ès teljesen tükörsima, csupasz. Tetkót találtam a testèn, melle szilikon, de nem durván, nem tolta túl. Nem èrződik műnőnek ennek ellenère, sőt termèszetes, közvetlen, barátságos. Őszintèn válaszol kèrdèseimre. Haja hosszú, szőke, nincs kiengedve, nem csak az idő miatt, inkább hogy orál közben ne lógjon az arcába. Összhatásilag jó, pornós külső, abszolút az oldalra való. Nekem bejött, izgató csajszi. Abban a korszakában van mèg amikor lehet sokáig dugni, hosszan mondta vannak akik kèt órára mentek ès másfèl a dugás. Puncija nagyon jól bírja.
  • Action:

    Belèpès, meglepődik hogy távolságot tartok (nem szoktam letámadni a hirdetőt egyből max ők engem) előtte megállok az ajtóban ahogy beenged. Maradok? Kèrdi. Hogyne maradnèk nagyon bejösz. Bent itallal kínálna, mèg korai, tusolni,szájvizezni el. Kèrem ruha maradjon, dögös benne. Visszatèrtemkor ruha rajta, mèg elektromos cigit vagy mit elszívja, addig mögè kerülök, simogatom, nyakára puszi. Farkam ruhájához èr, megkèrdezem van alatta bugyi? Nem, már nincs. Okè, akkor farokkal nem megyek lejjebb, mondja melltartó sincs, igen azt látom ès már be is nyúlok a ruhájába, melleit simogatom. Megkèrdezem: nem muszáj igent mondania, de van olyan hogy ha nyel hogy spermás csók? Azt mondja hogy ez logikus. Kèt kör? Korlátlan, de szájjal nem lehet az összes. Nekem ok, akarok vele dugni is, nagyon is. Kívánatos, dögös.

    Ecigi befejez, először hálószoba, ágy mellett tèrdelve bekap. Nem olyan világos a szoba így nappaliba vissza, ott kanapè leülök letèrdel, orál, heves köpködős, nyálas, kèrem jöjjön fel, csókolózzunk, melleit simiztem, kibuggyant ruhából, mellszex, újabb orál, majd gumi fel, szemből lovaglóba beleült, jól mozog, csókolózunk, melleit simogatom, nyalom. Aztán masszázspad, hátulról kapnám el, nekidöntöm, de mivel lábujjhegyre áll úgy döntök ez nem kènyelmes póz, inkább masszpadra kèrem, nekem szemből. Szètteszi lábát, tartom is, látom puncija nagyon szèp, szèpen borotvált, tükörsima. Van hogy farkam ki, megnyalom a puncit, küldök bele nyálat.

    Majd be a hálószobába, ott először hason van,itt van hogy megujjazom, egy ujjal, majd fèloldalasan dugunk, ilyenkor csókolózunk is, majd szemből, rákèrdezek nyakba tudja tenni a lábat, simán ès így folytatjuk. Majd kèrem hogy nappaliban fejezzük be, orálban. Letèrdel elèm ès hamarosan megy szájba. Felkel, ès csókolózunk. Sperma a szájában. Hú ez sok, kapok vissza rendesen. Nem sokáig csináljuk, egyszer csak kifolyik szánkból, ő száján folyik le jobban, kicsit megy ruhára is. El szájvizezni, mármint ő.

    Második kör gyors orál, csak hogy nyelès is teljesüljön. Most sikerül, szájba be ès lenyeli. Ès elmegy szájvizezni. Majd vissza. Pici beszèlgetès. Arcra már nincs, bènán cèloztak az elődök. Óra 53. Megpróbáljunk egy harmadikat? 57-nèl max abbahagyjuk. Benne van, jól csinálja, bevet kezet, szájat, 55-re kèsz megy szájba ami mèg van. Kèt perc alatt.(Mikrohullámún látszott az óra). Mèg szájvizez, nekem is lehetősègem van letusolni, itallal kínál, mi legyen? Te is kólát ittál az jó lesz nekem is. Közben kèrdezgetem, kiderül egyszer valaki csinált vele öt èlvezèst, mind orál volt ès az volt az utolsó azóta nincs ilyen, nem volt neki olyan jó csak szájjal az összes, fárasztó. Kiderül voltak akik jöttek hozzá kèt órára másfèl órán át egy hosszú dugás. Szóval bírja puncival.

    Ja igen: nem is használt velem sikosítót, ennyire jól bírja a puncija.

    Megkèrdeztem mèg mikor kezdte, tavaly október a válasz.

    Lassan búcsúzunk, időm lejárt.
  • Elszámolás:

    Szerintem ezt nagyon jól eltalálta, mikor megláttam nem is kerestem tovább. Előre kèrte, sejtettem hogy így lesz nem problèma, letettem az asztalára, mondta vègig ott fog lenni ès tènyleg, mèg távozásomkor is ott volt. Olyan bősèges a lehetősège hogy ez a rózsa nagyon megèri. Hát mèg ha előbb tudom hogy több körös. Nem reklámozza az oldalán, de helyszínen azt mondta korlátlan, de olyat nem csinál hogy csak orál az összes kör, puncit is fel kell használni. Nekem ez pont profilba vágott, nekem kellett a puncija is, meg a szája is. Ha jól emlèkszem max 3 lehet szájjal, többi èlvezèsre punci meg kèz. Mi egy punci szájjal befejez ès kèt rendes orált csináltunk, határain belül maradtam. Ujjaztam, nyaltam de csak rövid ideig. Csókolózásban nagyon szuper, odatette magát. Spermás csók is kivitelezhető vele, na meg NYELÈS!!! (Popó is kisebb mèrettel) Szóval főnyeremèny Lexy. Van minden mint a búcsúban.
  • Összkép:

    Akartam már egy ellenőrzött korú hirdetőt, imádtam hogy 31 èves. Persze nem így került kèpbe. Egy beugró helyett is beugró lett(amaz lemondta), ès csak utólag tudatosult milyen szerencsèsen jártam, kezdve az előnyös rózsával, a szèles választèkkal, a korlátlan szexszel, a jó megvalósítással, a dögös külsejèvel...igazából ha órákig agyalok sem találhattam volna jobbat, ès pillanatok alatt megleltem, őt dobta előre a rendszer, a sors akarta ezt a találkozást hogy megismerjem. Aszem M.Csapda írta hogy orálban nagyon erős, de szerintem puncival is nagyon bírja. Pornós feeling cimkèt a dögös arca ès az előttem tèrdelős francia miatt adtam, meg a spermás csók miatt. A Nagyon JÓT pedig a sok csókolózás miatt.
Happy Massage