• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon keresztül kértem VTR-t, amit nem sokára vissza is igazolt. Váltottunk még pár üzenetet végig kedvesség áradt belőle. Ami jó előjel.
  • Megközelítés:

    Gyalogosan érkeztem, mert a parkolás az lutri vagy lesz üres parkolóhely vagy nem. A pontos címet VTR-en megkaptam így már csak a megfelelő időpontra vártam, hogy eljöjjön. A GPS-t így nem használtam. Simán megtaláltam nincs eldugott helyen a kapott cím.
  • Helyszín:

    A lakás belülről patika tisztaságú, erre odafigyel lehet látni. A fürdőszoba is teljesen rendben van tusfürdő választék és szájviz is van, de az izzadósabbaknak még desodor is rendelkezésre áll. Jó tapintású törölközőt is kaptam. A szobában pedig egy nagy méretű francia ágy szolgált a lepedő gyűrésre.
  • Hirdető külseje:

    Képei fedik a valóságot. Még a szexi ruha is amiben fogadott az is valós, mert az volt rajta mikor ajtót nyitott, ami a képein is látszik. Formás popsi és cici, de inkább az egész Dóri alakja a tökéletes hölgy mindene bejött a pillangós szűk puncija is nagyon ott volt.
  • Action:

    Pár perccel hamarabb érkeztem küldtem egy SMS-t, hogy megérkeztem mire jött a válasz, hogy még kér 5 percet, amit természetesen megkapott. Csörgött én pedig visszahívtam és megkaptam a bejutáshoz szükséges információkat. A lakáshoz érve nyílt az ajtó mögötte pedig megbújva Dóri állt fekete szexi ruhában. Cipő le, majd követve Dórit a szobába mentünk. Átadtam a neki vitt nasit és rendeztük a piszkos anyagiakat is, amit ő kért is. Levetkőztem a fürdőszobába kísért és magamra hagyott. Zuhany után visszatérve egymás mellé feküdtünk egy keveset báj csevegtünk. Lekerült róla a szexi fogadó ruhája. Próbáltam csókot kapni, de mondta, hogy nincs rendes csók max szájra puszi ezt sajnáltam. Mondtam Dórinak, hogy kezdem én a kényeztetést. Már a hátára is feküdt én pedig a lába közé telepedtem. Pár puszi után a ciciket vettem gorcsó alá a bimbójai keményedtek rendesen éreztetve, hogy tetszik neki. Tovább haladva a hasára is kapott puszikat. Elém tárult a csodálatos lepkés puncija, amit élvezet volt nyalni falni. De eredményt úgy éreztem itt még nem értem el, nem hiszem, hogy sikerült örömöt okozni neki. Így átadtam magamat mondva neki, hogy következik a helycserés támadás. Azzal a lendülettel már a hátamon is feküdtem. Dóri oldalról feküdt mellém úgy hogy hozzáférjek mindenéhez. Kellemes érzéki bőnyálas franciát kaptam egyszer egyszer torka mélyére is vette bajtársamat. Gumi húzás következett hamar sikerült a beöltöztetés. Megbeszéltük hogy szemből lovagoljon meg ha sikerül akkor fordulunk kutyusba. Mozgott rendesen már majd nem kivégzett, amit érezhetett mert kérdezte jöhet e a kutyus póz mondtam, hogy természetesen. Már mögötte is voltam. Itt is mozogtunk rendesen ő is mozgott csattogtunk is ahogy illik. Eljött az idő elengedtem magam és nagy élvezés lett az eredmény itt mintha úgy éreztem volna, hogy ő is élvezhetett, ezt a hangokból következtettem ki és nyomta rám magát. Óvatosan előbújva punciból eltávolította a gumit papírtörlővel tisztába tettem magam. Kényszer franciát is szerettem volna kipróbálni, de ez már csak utólag jutott eszembe. Egymás mellé feküdtünk ismét és tartalmas beszélgetéssel zártuk le a randit. Időnk is vége felé közeledett így megköszönve ezt a tartalmas beszélgetéssel egybekötött együttlétet felöltözve távoztam. Búcsú puszikat kapva.
  • Elszámolás:

    Minden az érkezésemkor történt kedvező rózsaszálait a telefonja alá csúsztattam, a neki vitt nasit pedig egy szekrényre tettem. Minden a megbeszéltek szerint történt.
  • Összkép:

    Engem már a kommunikációja is megfogott, így tudtam, hogy egy kedves lányhoz fogok menni. Amiben nem is csalódtam. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek Dórit.
Happy Massage