• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két nappal korábban VTR-en jelentkeztem be, néhány üzenetváltás, és már villogott is a cím a képernyőmön.
  • Megközelítés:

    Tőlem autóval kevesebb, mint 10 perc, és simán találtam helyet a ház előtt.
  • Helyszín:

    Új építésű ház kompakt lakása. Tisztaság, jól felszerelt fürdőszoba megfelelő tusfürdő-választékkal. A randiszobában franciaágy és masszázsasztal is várja a fáradt utazókat.
  • Hirdető külseje:

    Kira cuki, csinos minimanöken. Mindene arányos: vékony derék, természetes cici, kerek fenék. A randi során felfedezett kulcscsont és környéke grátisz meglepetés. A szép arc játékosan kiváncsi macskaszemekkel nem kevésbé.
  • Action:

    Az év egyik utolsó forró napja volt, és én - saját magam számára is meglepő módon - úgy izzadtam, mint a ló. Nem indítottuk be a légkondit, így a testgyakorlat közben újra dőlt rólam a víz, amiért utólag is elnézést kérek. A csókot kár lenne kihagyni Kiránál, barátnősen, de szenvedélyesen csókol. Ezzel meg is alapozta a randi hangulatát. Egy ideig csak csókokkal és simogatásokkal alapoztunk, majd az ágyra döntött és bemutatta francia tudományát. Most már értem, miért van az egyik polcon francia zászló: ezért a tudásért Macron helyében azonnali állampolgárságot adnék Kirának. Majdnem eljutottunk a mélytorokig, ami az én esetemben nem szokott sikerülni, így különösen tudom értékelni. Mivel még terveim voltak és nem akartam idő előtt elmenni, indítványoztam, hogy cseréljünk. Finom, jó illatú puncija van. A jelekből ítélve nem volt ellenére a dolog, és már félidőben voltunk, amikor javasolta, hogy húzzunk gumit. 4-5 pózt is végigpróbáltunk, volt ős is fölül és én is. Úgy tűnt, számára az jött be leginkább, amikor missziből felhúzta a lábát, és teljesen eltűnhettem benne. Számomra ritka élmény, hogy egy ilyen pici lány teljesen be tud fogadni. Dugás közben az ujjamat szopta, ami meglepően izgató volt. Kutyusban folytattuk, majd hátulról úgy is, hogy teljesen összezárta a lábát. A legvégén ismét én kerültem alulra, Kira pedig addig lovagolt rajtam, amíg végem nem lett. Már csak kis pihire, pár finom puszira és egy gyors tusolásra volt idő, és véget is ért a mozgalmas találkozó.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor letettem a csokrot az asztalra, nem beszéltünk róla.
  • Összkép:

    Kira szuper csaj. Igazi barátnős élmény: persze egy olyan barátnővel, aki mindent tud a szexről, és nem fél bemutatni a tudását.
Happy Massage