• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem indult jól a napom. Semmi nem úgy ment ahogyan elterveztem. Muszáj volt valahol kiengedni a gőzt.

    Amikor felhívtam a hirdetésében szereplő telefonszámot és meghallottam azt az ismerős hangot a túl végen, akivel már annyit egyeztettem, és mindig más lány nevében adott tájékoztatást nekem, az utolsó reményemet is elvesztettem.

    Nem adtam fel még sem a tervemet, hogy jól érezzem magam a tizenegybe. Nem csaptam rá a telót, hanem próbáltam menteni a menthetőt. Bíztam a fotóiban és abban, hogy ha más nem egy rövid menetet kibírok majd vele. Maradok még akkor is, ha maga, Imán Helif a váltósúlyú ökölvívó fogad a Kondorosin.

    Rövidre fogtam a mondandómat. A korábban a képeiről eszembe jutott bókjaimat offoltam és csak az időpont egyeztetésre helyzetem a hangsúlyt.
  • Megközelítés:

    XI. ker. Uszkve a Fehérvári út felénél van a cím. Az osztrák benzinkútnál kell leszállni a villamosról. Onnan rövid séta vezet Kamillához.
  • Helyszín:

    A negyedik emeleten van a bulikéró.

    Több szobát is láttam kívülről abban a lakásban. Mások is használják a helyiségeket, de én speciel senkivel sem futottam össze.

    Abban, amiben voltunk, az egy kifejezetten kicsi luk volna, ha tele volna bútorral. Így, azonban, hogy csak egy szivacs volt a szoba közepére dobva és egy kis komód az ajtó mellé állítva, így akkora hely maradt, hogy még szambázni is tudtunk volna.

    Táncikálni éppen nem volt hangulatom, de egy kis ribizlizéshez és callipoztatáshoz viszont igen.

    Előtte elszaladtam fürödni, jól meg mosni a répát. Azzal a helyiséggel semmi gondom nem volt. Nagy, tiszta, és jól felszerelten várt.

    Bénáztam a zuhanyrózsával - kicsúszott a kezemből. A kádhoz csapódott, akkorát szólt, hogy azt hittem mindjárt rám nyitnak, mert azt hiszik elvágódtam és a nyakamat törtem. De semmi. Nyugiban várt Kamilla rám.
  • Hirdető külseje:

    Kamilla egy jó bige Ahogyan megláttam őt az ajtó mögül előbújni, az egyből visszahozta az elveszettnek hitt jó kedvemet. Magas, karcsú, és dekoratív.

    Szigorú tekintetet vetett rám, pásztázott rajtam, mint a QR kód olvasó lenne a retinájában. Kérdőn nézett rám. Kb ezt gondolhatta:

    „ Hékás! Te meg minek örülsz annyira? Vegyél már lejjebb abból a vigyorból az arcodon! Á, te is csak egy dilis vendég lehetsz. Egy azok közül, akik a perverz dolgaikkal és a mocskos fantáziájukkal jönnek ide hozzám. Álljál le ! Már pucérra is vetkőztettél a kocsányon csüngő szemeiddel? Csukd már be a szádat, össze nyálazol itt mindent. Na mindegy, ha már ide evett a fene…Gyere be, lássuk mi van nálad, és hogy mit akarsz, de tudd ám hol a helyed!”

    Tisztára ezeket sugallta az arc kifejezése, de óriásit tévedtem. Kamilla egy nagyon kedves, fiatal, szolgálat kész lány, aki ráadásul tanult is. Messze távol áll ez az alpári gondolkozás a személyiségétől, amiket én tévesen belé láttam.

    Választékosan, megfontoltan formálta az összetett mondatait. Sőt még mosolygott is, ha adtam rá okot. Maximálisan udvarias volt végig. Amit előtte képzelem róla, az nagyon nem illet rá.

    Testéről csak annyit, hogy ideális. Egy gramm felesleg sincs rajta. Fehér és illatos a bőre. Ápolt és igényes az egész nőcike.

    Ami pedig az arcát illeti, abban is csak gyönyörködni lehet. Kérdeztem is tőle, hogy mit keres itt egy ilyen értelmes és szép hölgy? Mondott számokat, őszinte volt a kuncsaftok mennyiségét illetően, de én nem így értettem. Aztán, persze arra is válaszolt. Jobb híján egyedül kell megoldani a problémáit. Vannak tervek, vállalkozások, amiket meg szeretne valósítani és ezzel könnyebbé teszi annak a beindítását.
  • Masszázs:

    Ide írom, a masszázs részbe, pedig nem kifejezetten ide illik, mert masszázs az nem volt. Volt azonban helyette kölcsönösség, amivel én és ő is teljesen elégedettek lehettünk. Azt hiszem.

    Én azért, mert ilyen szépen kinyíló, megduzzadó, gyorsan nedvesedő rózsabimbót régen nem láttam. Íze is jó volt. Végre nem a tusfürdők vegyianyagát és testápolók krémjét éreztem a számban, hanem természet adta nő eredeti forrásából fakadó cseppjeit. Sokáig tartott az akcióm, amíg csúcsra juttattam őt, de megérte vele a bíbelődést, mert élmény volt érezni, ahogyan beleremeg a csöppnyi teste.

    Hagytam, hogy lenyugodjon és megélje hosszan azt a percet. Addig a plasztikázott melleivel jól elszórakoztam. Nem tudom milyen lehetett előtte a cicije, de így ezekkel a szilikonokkal feltöltve brutál jól nézett ki. Tartásuk csak háton fekve tűnt természetellenesnek, amúgy állva, oldalt fekve, vagy tapintásra is eredetinek tűntek.

    Amikor az arcához közel kerültem az arcomra fogott, magához húzott és lecsókolta a számat. Mintha ezzel köszönte volna meg a kitartásomat. Jól esett tőle ez a csók. Örömmel folytattam volna a smárolást vele, de neki más tervei voltak velem.
  • Kényeztetés:

    Szivarozást puszikkal vezette fel.

    Lassan haladt a köldököm felé. Kezével gyorsan életet pumpált a velem egykorúba. Gilisztából hamar egy kobra lett. Majd puha ajkaihoz illesztette azt. Mintha rúzsozná vele a száját úgy körbejáratta, majd megnyalta hosszan az oldalát mielőtt bekapta volna. Vastag ajkai precízen körül zárták a rudamat. Szívó hatás mérsékelt a szorítás közepes erősségű volt. Ilyen komoly felvezetés után sziporkázó előadásra számítottam tőle.

    Hamar rá kellett jönnöm, hogy nem. Sajnos ebben ennyi volt. Bólogatott egy ideig majd kezével kétszer annyi ideig verte a bránert. Ismét egy rövid bólogatás és kétszeres mennyiségű manuál terápia következett. Próbáltam terelgetni, hogy másképpen is lehetne ezt csinálni, de nem volt vevő a javaslataimra. Jo tanácsaimat megköszönte, de inkább maradt az ő általa jól megszokott egyszerű komfort zónán belüli simpla cumizásnál. Tojásaimat kérésem ellenére sem akarta ápolgatni.Jot nem tett velük, de legalább kárt sem okozott.

    Az a nagy harci helyzet, hogy fanyalogtam, de ezzel is elérte a célját az akciója. Gyors kézizés kicsalogatta az ostoros farkúak kicsi táborát a rejtekhelyükről. Fejét közelebb húztam akkor és a szájába durrantam el. Amit egészen jól abszolvált.

    Fél percig biztosan, de lehet, hogy tovább is a szájában tartotta a kicsiket és vele együtt a makkomat. Nem tűnt szenvedésnek ez a végigszájba a részéről, de kitörő örömet sem véltem felfedezni rajta. Majd amikor megunta tartogatni a papírtörlőbe küldte őket.

    Két percig még maradtam ebben a csillagpatrik pózban, majd tisztálkodás után elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Standard ajándékot vittem neki. Egyetlen extrája van, a VSz, amit kiválóan teljesített. Fürdés előtt beszéltük meg ezt, és rendeztem is ahogyan azt illik. Előre és diszkréten átadva.
  • Összkép:

    Kielégülten távoztam tőle. Rendesen lecummantott.Külcsín messze jobb volt, mint azt reméltem. Arcának bája és testének tökéletessége páratlan. Erotikában sajnos basic programot nyújtotta csak. Nem tudom másnak is ezt adja, vagy csak én nem érdemeltem jobbat. A fináléhoz érve, azért jól megnyomta a power-t. Franciája mégis olyan megúszós. Maradtak benne hiányosságok bőven, többet reméltem.

    Kölcsönösség izgalmas perceire szívesen emlékszem vissza.

    Viszontlátásban most még nem vagyok biztos.
Happy Massage