• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Online tudtam időpontot foglalni, ami egy fontos szempont, mert nem mindig tudok/akarok telefonon bájcsevegni, csak azért, hogy mi mennyi. Itt ez nem volt kérdés, az oldalon ott van feketén fehéren.
  • Megközelítés:

    Motorral közelítettem meg a tett helyszínét, problémamentesen. Körút lévén, eléggé zajos, az érkezéskor adott telefonos instrukciókra kétszer rá kellett kérdezzek.
  • Helyszín:

    Helyszín kellemes, diszkrét, jó a zuhanyzó, frissen mosott törölköző, nem büdös, nem állott, kirakva mindenféle pipere, ez így teljesen OK.
  • Hirdető külseje:

    Molly szemtelenül fiatal, és igazi gourmet falat lány, imádom, pont a stílusom. :) Épp ezért nem tudtam ellenállni, amikor megláttam a fotóit, egyszerűen muszáj volt elmennem, és hát élőben sem csalódtam, gyönyörű cicik, formás popsi, csinos lábak, aranyos arc.
  • Masszázs:

    A masszázs kellemes volt, picurságához képest egész erős keze volt, finoman árgyúrta a vádlimat. És csak gyúrta gyúrta... már kezdtem azt hinni lábmasszázsra jöttem, végül finoman kizökkentettem a lábfétisből és jeleztem, hogy a deréktájnak is jól esne valami.:) Aztán átment a combra majd végül a hátamra, ahol szintén elidőzött kicsit, és vártam volna, hogy a vállam , esetleg karom is kap valamit, na az már nem, mert fordulás következett, én meg nyilván nem ellenkeztem.
  • Kényeztetés:

    Háton fekve viszonylag hamar a tárgyra tért, amit egyébként nagyon ügyesen csinált, finom a keze, finomak a mozdulatai, ha a többi dolog nem lett volna, ez csillagos ötös! Jó sok olajat használt, annyi szent. Először a környéket melegítette be, és fokozatosan rátért az egyre kellemesebb mozdulatokra, ahogy az én kezem is rátért volna, de itt sajnos falakba ütköztem,cici az tabu, egyes egyedül a popsit vehettem kézbe, azt is bugyin keresztül (bár erre nem is volt utalás az oldalon,hogy lehetne másképp), ami viszont nagyon kellemes volt, tökéletes számomra. De sajnos nem nagyon akaródzott közelebb jönni, nem vette a jeleket, hogy jobb lenne ha jobban elérném,de kérésre azért közelebb jött, egy picit. Az,hogy esetleg mellém feküdjön vagy bármi intimebb szituáció legyen, érezhetően szóba se jöhetett, így ezt elengedtem, maradtam tehát a páciens a műtőasztalon, és élveztem a műtétet, amit kaptam. És nem is telt sok időbe, el is ért a vég, majd jött a törölgetés.
  • Elszámolás:

    A csokrot emlékeim szerint a randi végén rendeztem, de már nem is tudom. Mindenesetre a levezetést követően ránéztem az órára, és még volt 17 perc hátra, amikor is egyértelművé volt téve, hogy a programnak vége ("megnézem a zuhanyzót tudsz-e menni"). A kezdés is csúszott, majdnem 10 percet. Akárhogy számoltam, a 60 perces masszázsból amiért elvileg fizettem, igazából kb 30-35 perc jutott plusz az előtte utána zuhanyzás, amit a pillanat hevében elbagatellizáltam, de így utólag mégis azt gondolom, nem volt fair. Ha a nettó 60 perc nincs is kitöltve masszázzsal, az 50-55 percet illene azért a vendéggel foglalkozni.
  • Összkép:

    Sokat agyaltam hogyan is foglaljam össze a dolgokat, mert nagyon vegyes érzések kavarogtak bennem, szóval hagytam időt ülepedni az élményt... Amikor megláttam Mollyt az oldalon, annyira megtetszett, hogy mindenképp akartam vele találkozni, még úgy is, hogy a korábbi beszámolók alapján tartottam tőle, hogy nem életem legjobb szolgáltatását fogom kapni. Így hát a legrosszabbra készülve, nagyon alacsony elvárásokkal érkeztem hozzá, hogy megóvjam magam a csalódástól. Nos, ez csak részben sikerült.

    Az első dolog ami feltűnt, az az arcára kiülő totális érdektelenség,sőt. Néha mintha sértődöttség vagy (óvatosan írom le) szinte undor lett volna, pedig nem egy barlangi troll vagyok. Éreztem, hogy ez amúgy nem teljesen nekem szól ,érződött valami belső feszkó, hogy valami nincs rendben benne, és ehhez társul egy amúgy is kicsit introvertáltabb személyiség,amivel nekem semmi bajom, sőt. Párszor kezdeményeztem beszélgetést, ami hamar hamvába halt, de azért amikor reagált, akkor azért szimpatikus volt,szóval nincsenek itt akkora bajok velem, gondoltam én. A végén megpróbáltam puhatolózni, hogy oké-e ha visszajövök, vagy hagyjuk, és nem úgy tűnt, mintha nem akarna többé látni, szóval megnyugodtam, nem vagyok barlangi troll. :) Viszont, talán mégsem volt annyira meg a kémia, mert utólag, másik oldalon olvasva beszámolót Mollyról, ott azért írta egy kolléga, hogy a cicik számára nem voltak tabuk, így aztán ez elvette a kedvem a további látogatástól, pedig nagyon szerettem volna. :(

    Az összkép tehát nagyon vegyes, maga Molly nekem szimpatikus, mind külsőleg, mind belsőleg, mint személyiség, de a felém mutatott hozzáállás és az elszámolás tekintetében nagy hiányosságokat tapasztaltam, ezért vérző szívvel, de nem hiszem, hogy visszamegyek hozzá.
Happy Massage