• Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Kedves B! Örülök, hogy ismét betértél az Eviverzumba! Külön köszönöm a jegkrémet, nagyon jó ötlet volt és jól is esett! Jó volt veled együtt úszni a világos lakás adta fényekben... minden téren... 😘
    Sok puszi neked a következő randiig!

  • Egyeztetés:

    Evi meghirdette a masszázsprogramját, amire üzenetben jeleztem, hogy érdekel. Tisztáztuk, mi fér bele ebbe a programban és erre jelentkeztem tegnap. Üzenetet küldtem az oldalon, hogy van-e szabad időpont aznapra, mire Evi kisvártatva reagált, hogy még egyeztet és visszajelez. Ez így is történt, az általam megadott időkereten belül adott időpontot, sőt 1 órával később kérésemre kedvesen előrébb hozta. Szuper rugalmas. VTR-t is küldtem, amire gyorsan megjött a válasz, címmel együtt.
  • Megközelítés:

    A korábbi beszámolók olvasása okán metróval mentem az Astoriáig, onnan 5 perc séta. Amikor odaértem, véletlen láttam egy szabad parkolót a ház előtt, de ez elég lutri. A házon jól látható a kapuban a házszám.
  • Helyszín:

    A ház több emeletes bérház, külső homlokzatát régebben modernizálták, de belül őrzi a régi bérházak hangulatát, eredeti lépcső, korlát és lift. Több emeletet kell az öreg liftben utazni, mire az ajtó elé érünk. A lakás szép magas mennyezetes polgári kecó, eredeti nyílászárókkal, parkettával, szépen igényesen felújítva. A rendelő egy gyönyörű, tágas, fehérre festett szoba, közepén egy hatalmas francia ággyal. Az ágy mellet a falon van tükör, jól helyezkedve szép látványban lehet részünk. A ruhákat székre lehet pakolni, van asztal az apró cuccoknak. Kihangsúlyozom, hogy világos van, ami nekem nagyon bejött, mert végig tudtam gyönyörködni Eviben. A fürdő pazar, tágas, ízléses csempe, kád és zuhanykabin, kis buddha nyújtja a szájvizes poharat. Tucatnyi puha törülköző odakészítve.
  • Hirdető külseje:

    Volt is dolgom arrafelé, ezért kellett tennem egy félórás kört, ez nem tett jót az ingem állapotának, vettem Evinek a sarkon egy jégkrémet, az mindig jól jön ilyen melegben. Vendéglátóm teljesen átlátszó, rövid köntösben fogadott, haja kis kontyba feltűzve. Evi nőiesen formás, homokóra alkat, finom bőre simogatni való. Én már ismertem a tetoválásait, művészi alkotások, harmonizálnak Vele, jól áll Neki. A cicijei mestermunkák, nem látszik rajtuk a sebészi beavatkozás, arányosak, gyönyörú rózsaszín bimbókkal. Puncija borotvált, selymes és kinyílt állapotban csodás rózsaszínű.
  • Action:

    Evi puszival üdvözölt, örült a jégkrémnek, halványan emlékezett rám. Miután jól leizzadtam a 37 fokban abszolvált belvárosi sétám során, gyors vetkőzést követően megtámadtam a fürdőt. Kijövet Evi már Éva kosztümben várt, állva jól megölelgettem, belepusziltam a nyakába. Az ágyra invitált, ahol ülő pozícióban egy finom, nyelves csókcsatába bonyolódtunk. Mivel masszázsra mentem, hasra feküdtem és kértem Evit, hogy a hátamat kezelje kicsit. Ezt olajjal végezte, ült mellettem az ágyon és én a tükörben néztem, ahogy dolgozik. Közben végig beszélgettünk a legkülönfélébb témákról, szeretem a laza stílusát és különösen a humorát. Megfordulhatsz, jön az erotika, mondta és bolajozta a farkamat. Szépen nyugodtan felépített lingam masszázst kaptam, puha kezével változatosan masszírozta nemesebbik részemet. Amikor túl felizgultam, akkor felültem és vagy a finom bimbóit szoptam, vagy csókolóztunk. Keztem simogatni a combja tövét, kedvesen kérdezte, hogy nyissa-e a panorámát és feltárta a gyönyörű punciját. Innentől kezdve én is simogatam Őt, csak kívülröl a kis és nagyajkait. Piszokul szép volt a látvány, ezért kisvártatva felé térdeltem és megízleltem a kelyhét. Itt is többször meg kellett állnom, mert kezdett nedvesedni és ez persze felizgatott, pláne, hogy most már a nyelvével is izgatta a makkomat. Fordultunk 69-be, belenyomta a puncit a számba, én habzsoltam, Ő kézzel szájjal vitt fel a csúcsra, az örökösök a mellemen végezték, hosszú remegős orgazmus közepette. Ezt követően kedvesen letörölgetett, még dumcsiztunk kicsit, majd zuhi és tipli.
  • Elszámolás:

    A masszázsdíjat a végén a kisasztalra tettem. Megbeszéltük mennyire arányos és nem csoda, hogy hálás a közönsége. Ennél alacsonyabb díj nincs a kölcsönös francia szolgáltatással bővített erotikus masszázs kategíriában, pláne ilyen minőségben.
  • Összkép:

    Humoros, értelmes, szép kacér Nő, mesésen igényes környezetben. Ha aktusra indulnék, biztos kipróbálnám Vele az Evi pózt. 2 éve én találtam ki az Eviverzumot, szerencsére ez a csoda azóta még jobb lett.
Happy Massage