• Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Drága Tudatosom!
    Ahogy írtam neked privátban is, kifejezetten humoros és aranyos lett a beszi. Változatlanul örülök neked! Ugyanúgy jó veled beszélgetni, mint más egyéb tevékenységet folytatni. Ugyanolyan lelkesedéssel várom minden randinkat, mint eddig. Puszi a következőig!

  • Egyeztetés:

    Az oldalon belső üzenetben, kb. két nappal előre fixáltuk az időpontot.
    Könnyen megy az egyeztetés Evelynnel, van gyakorlatunk benne. Legkésőbb néhány órán belül mindig válaszol. Szokta kérni, hogy VTR-en keresztül véglegesítsünk, én nem bánom (plusz egy tombola, ha beszámolok).
  • Megközelítés:

    A Nemzeti Múzeum mögötti mélygarázsban szoktam parkolni, garantáltan van hely, a -2. szintnél sohasem kellett lejjebb mennem. Onnan 10-12 perc séta. Útközben még be tudtam ugrani egy boltba apró ajándékért, így is időben érkeztem. Bejutás kapukóddal,  a lépcsőházban már jó hűvös van, de a felmenetel csak a sportosaknak ajánlott gyalog.
    Tömegközlekedéssel a Ferenciek tere a legközelebbi megállóhely, de az Astoria is csak néhány lépés.
  • Helyszín:

    Semmi sem változott az utóbbi látogatásom óta. A ház nem lett újabb építésű, a bejárati ajtó a liftből kilépve továbbra is enyhén balra, a szoba nem lett kevésbé tágas, világos. A fürdőben  megtalálható minden, ami egy teljes felfrissüléshez szükséges. A polcon ugyanúgy feltekerve sorakoznak a tiszta, illatos törölközők, és még mindig a szürkét használom. A rend és tisztaság is változatlan, hála a házigazdának. Akárcsak a diszkréció: nyilván egy kis szerencse is kellett hozzá, de a kapun belépéstől kilépésig soha nem találkoztam össze senki mással.
  • Hirdető külseje:

    Ahogy eddig minden tökéletes, Evelyn külseje sem változott az utóbbi hónapokban. Formás, nőies idomait ma is láttatni engedte áttetsző köntöse. Bőre egy picit barnult a nyári napsütés hatására. Arca változatlanul szép, szemüvege külön bájt kölcsönöz neki. 30-as éveinek legelején járó, mosolygós, kedves, fiatal nő, és kedves vendéglátó, társ arra a rövid időre, akihez mindig jó szívvel kopogtatok be.
  • Action:

    Miután megbeszéltük, kivel mi történt mostanában, és megvolt a szokásos fürdőszobai kör, ledobva köntösét kézzelfoghatóvá váltak a csodás keblek. A kölcsönös simogatás, ölelkezés és csókolózás a számomra szokatlan délelőtti időpont és a nehezen elviselhető időjárás ellenére megtette jótékony hatását:  mozgósított vértartalékom elfoglalta őt megillető helyét. Kértem pár perc franciát az élmény kedvéért. Kis punci nyali-fali, nedvesedés, gumi, és papás-mamás pózban folytatódott a móka. Kisebb módosításokkal így maradtunk, maximum Evelyn lábait rakosgattam ide-oda, meg még oldalt fekve is élvezkedtünk kicsit. Ez nem csak királyi többes, úgy tűnt, nem volt rossz Neki sem. Végén hanyatt fekve, az ajkai közé érkeztem meg.
    Pihenés után folytattuk a félbehagyott beszélgetést, közben éreztem, hogy ma egylövetű leszek, így be sem táraztam a következő menetre. Így is élveztem az együtt töltött időt, nem maradt hiányérzetem. Hűsítő tusolás bő vízzel a hatalmas zuhanyrózsának köszönhetően, utána öltözködés, közben nagyjából körvonalazva a következő találkozás idejét, búcsú, és lefelé már gyalog mentem. A kapun kilépve pofán vágott a párás trópusi hőség.
  • Elszámolás:

    Diszkréten, szokásos módon, borítékban, köszönettel. Nem éltem extra lehetőséggel, nem voltak különleges kívánságaim. Talán majd legközelebb.
  • Összkép:

    Az összkép stabilan és magasan pozitív. Nehéz kiválasztanom a megfelelő címkéket, őszintén szólva minden kategóriában választhatnék többet, ha lehetne.
    Soha senkiről nem írtam még három beszámolót... Inkább mint a székely öregember: "ha változás lesz, majd szólok".
    Aggódok is, hogy tudtam-e új információval szolgálni. Remélem, hogy sikerült.
    Mindenesetre fiúk, légyszi szavazzatok, most nagyon kell a tombola, vonzó a főnyeremény!
    ;)))
Happy Massage