• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Florina reagálása

    Kedves Horatius,
    kinek szemmozgató izomtornát jelentett az elé táruló gluteus maximus!:)

    Remélem, a látvány után nem maradtál álmatlan,
    noha szenzációs interakciónk azóta is páratlan!:)
    Hálám és lelkesedésem maximális & örök,
    Várlak szenvedéllyel, ha jöhetnek még ismétlő körök!

    Szemeket kápráztató napokat kívánva:),
    Florina

  • Egyeztetés:

    Nagyon gördülékeny volt a kapcsolatfelvétel, elsőre nem értem el, de diszkréten visszacsörgetett amikor szabad volt és minden részletre kiterjedően tájékoztatott a programról. Nagyon kellemes és jó kisugárzású hangja volt már a telefonban is, ami élőben még hatványozottan érvényesült.

    Mint kiderült nagy szerencsém volt, mert még aznapra tudott nekem időpontot adni (ami elmondása szerint is ritka), úgyhogy gyorsan kocsiba vágtam magam és már indultam is.
  • Megközelítés:

    A helyszín Zugló, a Rákospatak környéke. Habár jó irányból közelítettem meg, de nem találtam meg elsőre a címet. Így hívtam Florinát, és kértem a telefonos GPS segítséget :) Engem is egészen a bejáratig navigált. Egyébként közvetlenül a ház előtt láttam üres parkolóhelyek, BKV is jár a környéken.
  • Helyszín:

    Újabb építésű házban van a lakás, ahol több szoba is van. Mi a fürdőhöz közelebbiben voltunk. A fürdő tiszta és rendezett volt, kaptam friss törölközőt.
    A szobában nagyméretű matraccal volt a földön, itt zajlott a program, illetve ami fokozta a vizuális látványt az egy nagyméretű álló tükör volt szemben.
  • Hirdető külseje:

    Mintha épp Aphrodité lépett volna ki a tenger habjaiból, hibátlan testű, álomszép leányzó nyitott ajtót nekem. Fekete combfixben és a hozzá illő sexi fehérnemű szettben fogadott. Arca mindig mosolygós, szemei huncutak.

    A gluteus maximus izma pedig világbajnok, körzővel nem lehetett volna szebbet rajzolni. Mellei tökéletesek, tenyérbe illőek és feszesek voltak, puncija pedig zárt és tükörsima, a legszebb punci amit valaha láttam.
  • Masszázs:

    Gyorsan lezuhanyoztam, a törölközőt magamra csavartam és beléptem a szobába.

    1,5 órára érkeztem így a masszázsra a két kényeztetés között kerítettünk sort.Nagyon kellemes, lazító masszázsa van, a látványt és az erotikát pedig csak fokozta, hogy a cicijét, és világbajnok popsiját is bevetette a program során...ekkor már lekerült minden ruhadarab róla.

    Nagyon jól elbeszélgettünk, mindenféle témáról, Florina roppant intelligens, széles látókörrel rendelkezik, orvostudományi témákban is magas fokú jártassággal rendelkezik. Csillagos ötös!!!
  • Kényeztetés:

    Lekerült rólam a törülköző és hanyatt feküdtem a tatamin, miközben Florina olajat csorgatott rám és elkezdte a masszázst...először csak a combjaimat, majd pedig szépen lassan elért a farkamhoz is, ami ekkor már jelezte, hogy készen áll az első vulkánkitörésre.

    Florina szépen építette fel a lingamot, közben lekerült róla a melltartó is, én pedig engedélyt kértem és meg is kaptam, hogy megfoghassam azokat a gyönyörű ciciket és a világbajnok popsiját is...így hamar végem lett...kitört a vulkán.

    A második kényeztetés során már az apró tanga is lekerül róla, cicival és popsival fel-le csúszkált a farkamon, előlről és hátulról is...édes kínzás volt, így látni a punciját, pár centire csak a farkamtól.

    Florina elmondása szerint a szereti a punciját, amikor kinyílik, szerencsére ezt a szép látványt én is megcsodálhattam, amikor én hanyatt, Florina pedig a fejem elé tolta a popsiját...miközben a kezeivel a farkamat kényeztette. Beleégett a retinámba, a második alkalommal is kitört a vulkán, Florina meg is jegyezte, hogy milyen sok jött másodjára is :))

    Szépen és változatosan használta a kezeit, látszott rajta, hogy élvezi amit csinál, nem az a "na gyorsan legyünk túl rajta" típus.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt, amit a telefonban is mondott.
    A randi másfél órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
  • Összkép:

    Mintha a mennyországban jártam volna, teljesen feltöltött Florina személyisége és az általa prezentált profi programja. Egy szál semmiben kísért ki az előszobába, így a cipő felvétele közben még csodálhattam gyönyörű alakját és a hibátlan punciját is. :) Még biztos megyek hozzá, mert egy alkalom kevés volt.
Happy Massage